جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی مقابله با فراموشی در زبان انگلیسی با 14 روش موثر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اصول ترجمه توسط -pariya- با نام مقابله با فراموشی در زبان انگلیسی با 14 روش موثر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 30 بازدید, 29 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته اصول ترجمه
نام موضوع مقابله با فراموشی در زبان انگلیسی با 14 روش موثر
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
پس نمی توان پر کردن کتاب های انگلیسی در اطراف را راهکاری برای جلوگیری از فراموشی دانست؛ اما این که کتاب در برابر شما باشد، قطعاً یادآوری خوبی خواهد بود و شما را با انگیزه می کند که زبان را به یاد بیاورید و دوباره به سراغ زبان خواندن بروید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
تمرین یک کار سرگرم کننده به زبان جدید
هیچ راهی بهتر از این نیست که یادگیری زبان به بخشی از کار های روزانه شما تبدیل شود. سرگرمی ها می توانند راه خوبی برای یادگیری زبان باشند. در وهله اول شاید انجام این کار به زبان خارجی سخت باشد اما هنگامی که به آن عادت کنید مانع از فراموشی تان می شود.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
من در گذشته بار ها این کار را انجام دادم. از مدیتیشن کردن به زبان مختلف یا خواندن کتاب هنگام سفر به زبان دیگر یا همراه شدن با دوستانی که به زبان بومی خودشان ؛ اما زبان خارجی من صحبت می کنند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
استفاده از شبکه های اجتماعی
من خیلی در پلتفرم های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توییتر فعال نیستم؛ اما از آن ها به عنوان راهی برای قرار گرفتن در معرض زبان های خارجی به طور منظم استفاده می کنم و معمولاً از وبسایت Tweetdeck در توییتر بازدید می کنم. در نتیجه می توانم یک مرور کلی به همه کانال ها یا مفاهیم جستجو شده که من را هیجان زده می کند، داشته باشم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
خواندن توئیت هرگز زمان زیادی نمی برد اما باعث می شود که آن زبان در ذهن شما حک شود. هنگامی که می خواهید زبان را برای خودتان یادآوری کنید،‌ مجبور نیستید که مدام فکر کنید . فقط یک نگاه کلی بیندازید. توییت کردن چند جمله کوتاه در صورت تمایل هم کار خوبی خواهد بود. هر روز این کار را انجام دهید تا زبان را هرگز به طور کامل فراموش نکنید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
تماشا کردن فیلم و نمایش های تلویزیونی
من از طریق تماشای سریال های آمریکایی مسلط به زبان انگلیسی شدم . از آن زمان هرگز قدرت ویدئو ها را برای یادگیری زبان نادیده نگرفتم؛ حتی برای جلوگیری از فراموشی زبان، هم راهکار بسیار عالی محسوب می شود.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
من اغلب نتفلیکس را روی زبانی که در حال یادگیری اش هستم و زبان خودم همراه با زیرنویس دوگانه تنظیم می کنم. همین باعث می‌ شود که به خوبی زبان را به خاطر بسپارم. زبان هایی مثل اسپانیایی و ژاپنی که این روز ها در حال یادگیری شان هستم ، همچنین فیلم های ژاپنی را با زیرنویس به زبانی که در حال یادگیری اش هستم، مانند آلمانی یا بدون زیرنویس، فقط برای لذت بردن از فیلمی که دوست دارم تماشا می کنم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
استفاده از فلش کارت یا نرم افزار Anki
می توانید از فلش کارت ها که یک روش عالی برای حفظ واژگان زبان هستند استفاده کنید. خودتان در منزل می توانید با این روش دستی درست کنید یا اینکه بجای این کار از نرم افزار آنکی استفاده کنید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
. این نرم ‌افزار کمی پیچیده است اما هرگز نمی توان انکار کرد که چقدر در مسیر یادگیری زبان های خارجی به من کمک کرده است.‌ به عبارت ساده تر این اپلیکیشن یک نرم ‌افزار پر تکرار است که باعث می‌ شود شما بتوانید در طولانی مدت با مرور فلش کارت ها کلمات مختلف را به یاد بیاورید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
54,505
مدال‌ها
12
هنگامی که در حال یادگیری یک زبان هستم، معمولا این کارت ها را به مرور روزانه خود اضافه می کنم . هنگامی که در حال یادآوری هستم؛ معمولاً فقط کارت های خوانده شده و قبلی خود را مرور می کنم.

بالا پایین