جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی منظور از مهارت انشاء نویسی چیست و چه اهمیتی دارد؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات انشاء‌نویسی توسط آریانا با نام منظور از مهارت انشاء نویسی چیست و چه اهمیتی دارد؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 342 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات انشاء‌نویسی
نام موضوع منظور از مهارت انشاء نویسی چیست و چه اهمیتی دارد؟
نویسنده موضوع آریانا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریانا
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,431
12,574
مدال‌ها
6
تقریبا همه پدر و مادرها، گوششان به این نداها آشناست که « بچه ها موضوع انشای این هفته اینه: هر چه درباره فصل پاییز می دانید، بنویسید»، « تابستان خود را چگونه گذراندید؟ » ، و « محله خود را توصیف کنید». نکته جالب اینکه انگار در همه مدارس شهر و روستا، همین موضوعات هرساله تکرار می شد. و باز در خاطره هاست که در یک کلاس ۳۰ نفره باید بچه ها یکی یکی می‏ آمدند پای تخته و انشایشان را می خواندند و بقیه هم ناچارا گوش می دادند. گاها یک موضوع تا سه چهار هفته ادامه داشت.اما آنچه مهم است این نکته است که موضوع انشاءاز زمانهای قدیم هم مورد توجه بوده است. در جوامع قدیم،انسانهایی که به خوبی می توانسته اند موضوعی را شرح دهند و به دیگران منتقل کنند، مورد توجه پادشاهان و مردم عادی قرار می گرفته اند.
 
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,431
12,574
مدال‌ها
6
در واقع انشاء همان مهارت دانش آموز در امر نوشتن است که با بکار گیری واژه ها و کلمات از ذهن خود ، جملات وعبارات زیبایی با توجه به قواعد نگارش می نویسد و با نوشته ی خود اندیشه ای را ارائه می دهد. آفریدن، ایجاد کردن، آغاز کردن، از خود چیزی گفتن، شعرگفتن، سخن پردازی و سخن آفرینی، مجموعه فرایندهایی است که در انشاء نویسی حاصل می شود.

استفاده از پنج حس برای نوشتن انشا لازم است و باید این پنج حس در کودک تقویت شود. کار انشا این است که به کودک بگوید؛ « خوب ببین ، خوب بشنو ، خوب لمس کن ، خوب بچش وخوب استشمام کن ». ساده از کنار موضوعات رد نشو.
 
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,431
12,574
مدال‌ها
6
درس انشاء از آن جهت اهمیت دارد که می تواند مهارت های چهارگانه گوش دادن، سخن گفتن، خواندن و نوشتن را درهم ادغام می کند. به نوعی انشاء مادر همه دروس و مهارت های تحصیلی است. اگر مهارت انشاء در کودک تقویت شود او بهتر می تواند املا بنویسد و همچنین وقتی توانست خوب املا بنویسد، در سایر دروس نیز رشد نشان می دهد. کودکی که در انشاء نویسی به برتری دست یافته است، به موضوعاتی که در کلاس درس مطرح می شود با دقت گوش می دهد، مطالب بعدی و قبلی را با هم ترکیب می کند، بهتر می تواند خلاصه کند و یادداشت بردارد.
حال بهتر می توان فهمید که چرا بچه ها از درس خواندن لذت نمی برند و مطالب را فقط می خواهند حفظ می کنند تا از شر آن خلاص شوند.این عارضه ناشی از این است که والدین بر نمره و درج عبارت خیلی خوب در کارنامه تمرکز کرده اند و نمی دانند که این خیلی خوب چندان هم خیلی خوب نیست و فقط یک عبارت درج شده در کارنامه است و بس. اگر می خواهید فرزندتان، به معنای واقعی کلمه « رشد» کند، برای انشاء نویسی اهمیت زیادی قائل شوید. انشاء دروازه لذت بردن کودک از هرآن چیزی است که در محیط اطرافش وجود دارد.
 
بالا پایین