جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی کتاب من و خواستگاران خواستنی‌ام!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط - OVERDOSE - با نام من و خواستگاران خواستنی‌ام! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 197 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من و خواستگاران خواستنی‌ام!
نویسنده موضوع - OVERDOSE -
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط - OVERDOSE -
موضوع نویسنده

- OVERDOSE -

سطح
4

ارشد بازنشسته انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
2,309
14,658
مدال‌ها
7
IMG-20220615-WA0064.jpg

شايد مهم‏تر از روال قصه به عنوان اثرى سرگرم كننده و جذاب، بر اين نكته بتوان تاكيد كرد كه تمامى كسانى كه بالاخره با روند خواستگارى و ازدواج سروكار دارند لازم است اين كتاب را بخوانند تا هر جا لبخند زدند، به ياد بسپارند كه خودشان چنان نكنند!
كتاب حاضر اگر چه روايتش از زبان و نگاه زنانه نوشته شده اما در ميان مردانِ داستان هم چهره‏ها و رفتار آشنايى مى‏توان يافت كه يا نمونه‏اش را ديده‏ايم و يا خودِ ما يكى از آنان هستيم. حتى ترسيم خانواده‏ها در كتاب نيز مشابه واقعى در طبقه متوسط جامعه - به ويژه - دارد و براى ما آشناست.
به هر حال قرار است كتابى بخوانيم براى گرفتن حسى خوشايند و در كنار آن با نكته‏بينى، مواردى را هم كه شايد مى‏دانستيم، مرور كنيم و در صورت لزوم به ذهن بسپاريم. من اميدوارم شما خواننده نكته‏بين شادان از آن لذت ببريد كه اين روزها نيازمند كمى لبخند بر چهره هستيم... چه بر چهره خود و چه ديگران!

اطلاعات تکميلي

نویسنده:نرگس اصغری

قیمت:88000 تومان

بالا پایین