- May
- 3,428
- 13,043
- مدالها
- 17

معرفی کتاب من گاندی هستم!
کتاب من گاندی هستم! نوشتهی برد ملتزر، کتابی آموزنده برای کودکان است که به زندگی و آرای رهبرِ سیاسی و معنویِ هند، ماهاتما گاندی میپردازد. تصویرگری این کتاب را کریستوفر الیوپولوس بر عهده داشته است و کتابی دیگر از مجموعهی «آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند» است که در فهرست پرفروشترینهای نیویورک تایمز قرار دارد.
دربارهی کتاب من گاندی هستم!
در کتاب من گاندی هستم! (I Am Gandhi) نوشتهی برد ملتزر (Brad Meltzer) و تصویرگریِ کریستوفر الیوپولوس (Christopher Eliopoulos)، ما با زندگیِ گاندی و آرا و نظراتش آشنا میشنویم. گاندی که در هند شاهدِ تبعیضهای فراوانی علیه مردمِ کشورش بود، تلاش کرد راهی برای مبارزه با این بیعدالتیها بیابد. او پس از اجرای ایدههایش در آفریقای جنوبی و هند، به روشِ اعتراضیِ بیخشونت و صلحآمیزی دست یافت که منجر به انقلابی صلحآمیز و همینطور آزادی کشورش از استعمار بریتانیا شد. او با منشی آرام و حتی قهرمانانه، زندگی میلیونها هندی را نجات داد و الهامبخشِ جنبشی جهانی علیه خشونت و تبعیض شد. گاندی با این اقداماتش توانست نشان دهد که حتی معمولیترین انسانها نیز قادر به تغییرِ جهان هستند و میتوانند قدرتمند شوند.
کتابِ من گاندی هستم، از تجاربِ کودکیِ گاندی شروع میشود و پس از آن به مواجههی او با نژادپرستی در آفریقای جنوبی میپردازد که منجر به بسطِ ایدهی «ساتیاگراها» شد. این کلمه، در زبانِ باستانیِ سانسکریت، به معنای «پایداری در برابرِ حقیقت» است و پایه و اساسِ اقداماتِ بعدیِ گاندی شد. در این کتاب، تصاویرِ زیادی از زندگیِ گاندی را مشاهده میکنیم و در پایان منابع و پیشنهادهایی برای مطالعهی بیشتر در موردِ گاندی آورده میشود.
برد ملتزر که عمیقاً تحتتأثیرِ فعالیتها و کنشهای آرام و بدون خشونتِ گاندی قرار گرفته بود، از دوستان و همکارانِ خودش که در صنعتِ کتابهای مصور بودند خواست به او در نوشتن و تصویرگریِ این کتاب کمک کنند. 24 هنرمند و طراح، که بسیاری از آنها از تحسینشدهترین هنرمندان و طراحانِ کتابهای مصور بودند، با شور و شوقِ فراوانی به درخواستِ ملتسر پاسخ دادند و واردِ این پروژه شدند. کتاب من گاندی هستم نتیجهی یک کارِ تیمیِ بزرگ است که ازخودگذشتگی و عشقِ گاندی نسبت به بشریت را به تمامی نشان میدهد.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب من گاندی هستم! |
نویسنده | برد ملتزر |
مترجم | شبنم حیدری پور |
ناشر چاپی | انتشارات پرتقال |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 45 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-274-248-5 |
موضوع کتاب | کتابهای کمیک و رمانهای مصور |