جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب من گاندی هستم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام من گاندی هستم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 190 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من گاندی هستم!
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17
6831665059855176.jpg
معرفی کتاب من گاندی هستم!

کتاب من گاندی هستم! نوشته‌ی برد ملتزر، کتابی آموزنده برای کودکان است که به زندگی و آرای رهبرِ سیاسی و معنویِ هند، ماهاتما گاندی می‌پردازد. تصویرگری این کتاب را کریستوفر الیوپولوس بر عهده داشته است و کتابی دیگر از مجموعه‌ی «آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند» است که در فهرست پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار دارد.

درباره‌ی کتاب من گاندی هستم!

در کتاب من گاندی هستم! (I Am Gandhi) نوشته‌ی برد ملتزر (Brad Meltzer) و تصویرگریِ کریستوفر الیوپولوس (Christopher Eliopoulos)، ما با زندگیِ گاندی و آرا و نظراتش آشنا می‌شنویم. گاندی که در هند شاهدِ تبعیض‌های فراوانی علیه مردمِ کشورش بود، تلاش کرد راهی برای مبارزه با این بی‌عدالتی‌ها بیابد. او پس از اجرای ایده‌هایش در آفریقای جنوبی و هند، به روشِ اعتراضیِ بی‌خشونت و صلح‌آمیزی دست یافت که منجر به انقلابی صلح‌آمیز و همینطور آزادی کشورش از استعمار بریتانیا شد. او با منشی آرام و حتی قهرمانانه، زندگی میلیون‌ها هندی را نجات داد و الهام‌بخشِ جنبشی جهانی علیه خشونت و تبعیض شد. گاندی با این اقداماتش توانست نشان دهد که حتی معمولی‌ترین انسان‌ها نیز قادر به تغییرِ جهان هستند و می‌توانند قدرتمند شوند.

کتابِ من گاندی هستم، از تجاربِ کودکیِ گاندی شروع می‌شود و پس از آن به مواجهه‌ی او با نژادپرستی در آفریقای جنوبی می‌پردازد که منجر به بسطِ ایده‌ی «ساتیاگراها» شد. این کلمه، در زبانِ باستانیِ سانسکریت، به معنای «پایداری در برابرِ حقیقت» است و پایه و اساسِ اقداماتِ بعدیِ گاندی شد. در این کتاب، تصاویرِ زیادی از زندگیِ گاندی را مشاهده می‌کنیم و در پایان منابع و پیشنهاد‌هایی برای مطالعه‌ی بیشتر در موردِ گاندی آورده می‌شود.

برد ملتزر که عمیقاً تحت‌تأثیرِ فعالیت‌ها و کنش‌های آرام و بدون خشونتِ گاندی قرار گرفته بود، از دوستان و همکارانِ خودش که در صنعتِ کتاب‌های مصور بودند خواست به او در نوشتن و تصویرگریِ این کتاب کمک کنند. 24 هنرمند و طراح، که بسیاری از آن‌ها از تحسین‌شده‌ترین هنرمندان و طراحانِ کتاب‌های مصور بودند، با شور و شوقِ فراوانی به درخواستِ ملتسر پاسخ دادند و واردِ این پروژه شدند. کتاب من گاندی هستم نتیجه‌ی یک کارِ تیمیِ بزرگ است که ازخودگذشتگی و عشقِ گاندی نسبت به بشریت را به تمامی نشان می‌دهد.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب من گاندی هستم!
نویسندهبرد ملتزر
مترجمشبنم حیدری پور
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات45
زبانفارسی
شابک978-622-274-248-5
موضوع کتابکتاب‌های کمیک و رمان‌های مصور

بالا پایین