جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی مهارت های مورد نیاز برای نگارش انشا:

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات انشاء‌نویسی توسط MHP با نام مهارت های مورد نیاز برای نگارش انشا: ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 277 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات انشاء‌نویسی
نام موضوع مهارت های مورد نیاز برای نگارش انشا:
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط |Queen|
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,348
45,511
مدال‌ها
23
۱- فکر کردن پیش از نوشتن (مثال : «در گفتن،ضرب المثلی هست می گویند : (حرف را تو دهانت بپز بیرون بده) و یا مصداق :« فکر نیکو طرح ها انداخته طرح ها را بار ها پرداخته » تهیّه طرحِ رووس عناوین و مطالب مورد نظر و مرتبط با موضوع انشا)

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۲- توجّه به هدف ، (نویسنده ای که هدف و موضوع را فراموش کند ، قادر به ابلاغ پیام خویش نخواهد بود.)

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۳- در نظر گرفتن خواننده (مخاطبانِ ما چه کسانی هستند؟)،(نوشته ای کامل و رسا، حدود اطّلاعات و تجربیات خواننده را در نظر گرفته باشد و نوشته باید مطابق درک و فهم خواننده باشد نهایتاً آن نوشته در خواننده ایجاد انگیزه و علاقه نماید).

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۴- جمله، (هر چه قدر جمله کوتاه تر باشد (به شرط رسا بودن ، مختصر و مفید)پیام زودتر منتقل می شود. به جای حرف ربط از «،» استفاده نماید.)

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۵- ساده نویسی: (هر عقل سلیمی ساده نویسی را می پسندد و پیچیده نویسی را ناپسند می دانند.).

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۶- پرهیز از به کار بردن لغات و ترکیبات دور از ذهن ،{لغات و اصطلاحات مشکل را باید آن چنان آورد که برای همه قابل فهم باشد.}مثل روزنامه ها و مجلّات
مثال :
استنکاف : خودداری
مع ذلک : خلاصه
تمرّد : سر پیچی
ع*ن قریب: به زودی
آخر الامر: سرانجام

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۷- رعایت قواعد دستور و زبان فارسی و به کار گرفتن شیوه خطّ فارسی.( املای لغات ـ نشانه گذاری ـ فعل و فاعل و…… سر جای خود باشد.)

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۸- به کار بردن افعال در جای معلوم{تا آنجا که ممکن است باید از افعال متعددی استفاده کرد.}دانش آموزان کلاس اوّل و دوّم معمولاً این چنین می نویسند:( من کتاب را دوست دارم ـ من مادر را دوست دارم ـ من سگ را دوست دارم ـ و…)

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۹- به کاربردن لغات ملموس: ( اصطلاحات یا عباراتی که معانی قطعی و مشخص دارند . مثال جاده ی شنی ـ هوای پاک)

|Queen|

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
۱۰- نشانه گذاری و اهمّیت کاربردی نشانه ها در نگارش .

۱۱- تجدید نظر و اصلاح ، ( پس از نوشتن هر مطلبی لازم است در آن تجدید نظر انجام شود ).

بالا پایین