جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب مهتاج

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط Negin jamali با نام مهتاج ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 184 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع مهتاج
نویسنده موضوع Negin jamali
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Negin jamali
موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2
موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2

معرفی کتاب مهتاج​

رمانی عاشقانه و اجتماعی درباره‌ی دختری که به‌دنبال ناممکن‌هاست! سپیده مساعد حصار در کتاب مهتاج داستان دختری جسور و شجاع را روایت می‌کند که می‌خواهد به همگان ثابت کند که با عشق می‌توان به ستیز با سرنوشت پرداخت و آن را دستخوش تغییر کرد.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2

درباره‌ی کتاب مهتاج:​

از کودکی به‌دنبال راز بی‌مهری مادر است و پایش به اتفاقاتی کشیده می‌شود که سرنوشتش را دستخوش تغییرات شگرفی می‌کند. رمان مهتاج داستان دختری به همین نام است که همواره در پی کارهای دشوار و ناممکن می‌رود.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2
سپیده مساعد حصار در کتاب پیش رو از زبان مهتاج سخن می‌گوید، دختری که با وجود دشواری‌های زندگی هنوز به نیروی عشق باور دارد و می‌خواهد به دیگران نیز ثابت کند که اگر عاشق باشند، ناممکنی برای آن‌ها وجود نخواهد داشت. همین عشق است که مهتاج را از زندگی تاریک و غم‌انگیزی که دارد نجات می‌دهد.

مهتاج داستانی عاشقانه و اجتماعی است که مخاطب را به‌دنبال خود خواهد کشاند و از راز عشق با او سخن خواهد گفت.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2

کتاب مهتاج برای چه کسانی مناسب است؟​

اگر از علاقه‌مندان رمان‌های عامه‌پسند هستید، مهتاج انتخاب مناسبی برای شماست.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2

در بخشی از کتاب مهتاج می‌خوانیم:​

نزدیک‌های ظهر بود آفتاب داغ کل حیاط و گرم و دلنشین کرده بود به خاطر علاقه‌ای که به گل و گیاه داشتم گل‌های باغچه رو که گرمای سوزان فرق سرشون می‌تابید رو آب می‌دادم. داشتم به اینکه قرار بود من و پدرم و مادرم فرنگیس بریم پابوس امام رضا فکر می‌کردم، همش تو ذهنم حرم رو طبق گفته‌های خانجونم مجسم می‌کردم. خانجون بهم گفته بود بار اول می‌ری حواست باشه چی می‌خوای از آقا، یه چیز خوب بخوای، منم هر چقدر فکر می‌کردم فقط ته دلم اینو می‌خواستم که یک بار دیگه سجاد و ببینم.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb
3,060
2,383
مدال‌ها
2
آخرین تصویری که ازش داشتم کم‌کم داشت از ذهنم پاک می‌شد. دلم می‌خواست بدونم الان چه شکلیه؟ زن و بچه داره؟ کارش چیه؟ ولی محکوم به سکوت بودم چون نباید کسی از حال دلم خبردار می‌شد. تو ذهنم حسابی مشغول خیال‌بافی بودم که در آروم به صدا دراومد، نگاهی به اطراف کردم کسی نبود. آب‌پاش مسی رو کنار باغچه گذاشتم لباس زرشکی بلند و چین‌دارمو کمی بالا گرفتم و رفتم سمت در، درو باز کردم پدربزرگم همراه یه پسر همسن خودم پشت در بود تا چشم‌هام به صورت پسر افتاد بهتم زد. انگار که داشتم بابا مصطفی رو می‌دیدم دقیقاً شکل خودش بود.​

موضوع نویسنده

Negin jamali

سطح
0

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
Feb