جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [نازپری] اثر «رها حمیدی کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [نازپری] اثر «رها حمیدی کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 646 بازدید, 18 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [نازپری] اثر «رها حمیدی کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ؛Raha
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,757
46,478
مدال‌ها
7
عنوان: نازپری
ژانر: عاشقانه، تراژدی، اجتماعی
نویسنده: رها حمیدی @؛Raha
عضو گپ نظارت: (۸)S.O.W

و هم‌اکنون دستت را به من نمی‌دهی بانو، خسته‌ام از تماشای‌ این درخت ناز که برگ‌‌به‌برگ آرزوهای داستان نافرجام ما را می‌گرید. هنوز برگی به شاخه‌ی زندگی تازه متولد شده‌ی ما مانده است؛ آیا وعده‌ی بازتابیدن عشق پری‌وار از خرمن چشم‌های تو مرا از کوچه‌های بی‌چراغ عبور می‌دهد؟ قلبت را نشانم نمی‌دهی، ویرانم از خیره ماندن به جاده‌ای که از شهر فروتنی تو بیاید. به من نگاه هم نمی‌کنی، که پای پیاده تمام نافراخی راه رسیدن به چشم‌هایت را رفته‌ام و نرسیده‌ام. بهانه‌ات هم نمی‌شوم، که به کوتاهی‌ این آه قسم بانو... روزی تک چراغ روشن‌ دلت می‌شوم.

لینک اثر

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
864
25,413
مدال‌ها
3
سلام به رهای گل. باید بگم شروع رمانت، توصیفاتت، فضاسازیات همه‌همه عالی هستن و خوب کلمات زیبا رو به کار گرفتی و صحنه‌های غمگین رو خوب توصیف کردی که اینا همش قوت قلمه. آرزوی موفقیت برات دارم گلم🌷

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: ؛Raha

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,419
مدال‌ها
2
سلام به رهای گل. باید بگم شروع رمانت، توصیفاتت، فضاسازیات همه‌همه عالی هستن و خوب کلمات زیبا رو به کار گرفتی و صحنه‌های غمگین رو خوب توصیف کردی که اینا همش قوت قلمه. آرزوی موفقیت برات دارم گلم🌷
سلام به عاطفه‌ی عزیزم 🥰
خیلی خیلی ممنونم از تعریفات گلم نظر لطفته واقعا خوشحال شدم❤️❤️❤️😘😘

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
545
9,639
مدال‌ها
3
سلام رهای گل. 🧡✨
رمانت سرتاسرش پر از احساسه.
گاهی انقدر حس‌ها رو قشنگ توصیف میکنی که آدم می‌تونه خودش رو جای نازپری بذاره و باهاش همدردی کنی. انگاری نازپری بین دلتنگی و تنفر گیر کرده و نمیدونه باید با دوری سهیل چیکار کنه!
و اینکه حضور آقاجان یکی از بزرگترین موهبت‌هاس برای نازپری... مطمئنم با وجود آقاجان حال نازپری بهتر و بهتر میشه.
حالا منتظرم ببینم چه خواب‌های برای نازپری دیدی!🥲

• لاو

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,419
مدال‌ها
2
سلام رهای گل. 🧡✨
رمانت سرتاسرش پر از احساسه.
گاهی انقدر حس‌ها رو قشنگ توصیف میکنی که آدم می‌تونه خودش رو جای نازپری بذاره و باهاش همدردی کنی. انگاری نازپری بین دلتنگی و تنفر گیر کرده و نمیدونه باید با دوری سهیل چیکار کنه!
و اینکه حضور آقاجان یکی از بزرگترین موهبت‌هاس برای نازپری... مطمئنم با وجود آقاجان حال نازپری بهتر و بهتر میشه.
حالا منتظرم ببینم چه خواب‌های برای نازپری دیدی!🥲
سلام نازنین مهربونم😍❤️
قربونت مرسی که وقت می‌ذاری و همراهی می‌کنی واقعا نظر و لطفت باعث دلگرمیه برام جدی میگم
😘😘🌹

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ciel

YAMUR

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Nov
1,048
8,975
مدال‌ها
3
سلام رها جانم؛
خط داستانی رمانت خیلی قشنگ و پر از احساسِ و تو خیلی خوب تونستی احساسات مختلف رو به خواننده منتقل کنی طوری که خواننده به راحتی حس‌های مختلف رو تجربه می‌کنه در اکثر مواقع با شخصیت ها حس همدردی پیدا میکنه و این به نظرم حاصل نگارش خوبه توئه 💙
خوش بدرخشی و قلمت مانا.

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,419
مدال‌ها
2
سلام رها جانم؛
خط داستانی رمانت خیلی قشنگ و پر از احساسِ و تو خیلی خوب تونستی احساسات مختلف رو به خواننده منتقل کنی طوری که خواننده به راحتی حس‌های مختلف رو تجربه می‌کنه در اکثر مواقع با شخصیت ها حس همدردی پیدا میکنه و این به نظرم حاصل نگارش خوبه توئه 💙

خوش بدرخشی و قلمت مانا.
سلام عزیزم خیلی ممنونم که خوندی و بازم مرسی از نظرت خیلی گلی🌹❤️
همچنین عزیزدلم

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: YAMUR

untitled

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
31
706
مدال‌ها
2
سلام رها خانوم به نظرم شخصیت پردازی و فضاسازی توی رمانت عالیه و حس رو تا حد امکان به مخاطب منتقل می‌کنه لحن شخصیت ها رو هم دوس دارم. توصیفاتت بینظیره و بهت تبریک میگم بابت این قلم بی نظیرت قدرشو بدون امیدوارم روز به روز بیشتر بدرخشی✨

• لاو

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,419
مدال‌ها
2
سلام رها خانوم به نظرم شخصیت پردازی و فضاسازی توی رمانت عالیه و حس رو تا حد امکان به مخاطب منتقل می‌کنه لحن شخصیت ها رو هم دوس دارم. توصیفاتت بینظیره و بهت تبریک میگم بابت این قلم بی نظیرت قدرشو بدون امیدوارم روز به روز بیشتر بدرخشی✨
خیلی ممنونم آقا حسان عزیز🌹
نظر لطفتونه مرسی که وقت گذاشتین

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: untitled

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
615
14,058
مدال‌ها
4
نقد درست رو بذاریم به عهده‌ی منتقدین کاربلد؛ ماها با اندک دونسته‌هامون می‌تونیم کمک‌ کوچکی بهت کنیم که بهتر بنویسی🌱 سرآخر برای من توجیه نیاری که این‌جا رو به خاطر این اون‌طوری کردم و فلان که میام ناقصت می‌کنم🗡

خب عنوان از اسم شخصیت اصلی برگرفته شده. این رمان جذاب و پیچیده می‌تونست عنوان جالب‌تری هم داشته باشه که هم از سادگی دربیاد و یه سرنخ هم به مخاطب بده.

والا موضوعش فکر نکنم تکراری باشه مثلش رو نخوندم و از همون اول تعلیقات خوبی رو وارد رمانت کردی که خواننده رو پای داستان ثابت نگه می‌داره.

خلاصه‌‌ی قشنگیه و ارتباط با ژانر تراژدی و عاشقانه داره اما اجتماعی نه.

قلمت روونه و فضاسازی‌هات حرفه‌ای و کم‌نقصه که من به شخصه از خوندن پارت به پارتش لذت می‌برم.

نتونستم پارت‌های اواخرت رو بخونم بهتره یه‌کمی روی شخصیت‌پردازی درونی سهیل بیشتر کار بشه.

حال و هوای رمانت و اون احساسات بین شخصیت‌ها قابل لمسه و بهت تبریک میگم

• گل
بالا پایین