جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری نامزد انتخابات هیات مدیره کانون وکلای استان سمنان در گفتگو با خبرفوری:۷

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار فرهنگی و اجتماعی توسط Zohre☆ با نام نامزد انتخابات هیات مدیره کانون وکلای استان سمنان در گفتگو با خبرفوری:۷ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 391 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار فرهنگی و اجتماعی
نام موضوع نامزد انتخابات هیات مدیره کانون وکلای استان سمنان در گفتگو با خبرفوری:۷
نویسنده موضوع Zohre☆
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Zohre☆
موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
نامزد انتخابات هیات مدیره کانون وکلای استان سمنان در گفتگو با خبرفوری: Screenshot_20221110-214104-1.jpg احمد امید بخدای تهرانی وکیل دادگستری در این گفتگو با اشاره به سوابق و تجارب خود در حوزه مسائل حقوقی و قضایی گفت: از سال ۱۳۶۱ به استخدام سازمان پلیس قضایی که دستاورد شهید مظلوم دکتر بهشتی بود

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
درآمدم. در ابتدای شروع به کار در کاخ دادگستری مشغول به امر ابلاغ قضایی شدم. پس از چند سال وارد کار اجرا شدم و با جدیت آن را پیگیری می کردم و آنچه در این حوزه برای من اهمیت داشت ملاک قراردادن قانون بود.

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
تبصره سه ماده واحده مصوب ۱۱دی ۱۳۶۹ مجلس شورای اسلامی که به تصویب مجمع تشخیص شورای مصحلت نیز رسیده است، بر این نکته تصریح دارد که وکیل در

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
موضع دفاع از احترام و تامینات شاغلین شغل قضا برخوردار است. طبعا این یک مطالبه حق از سوی تمام وکلا است و بنابراین در کانون وکلا هم به جد باید این موضوع پیگیری شود

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
وی در ادامه تشریح سوابق خود یادآور شد: از سال ۶۸ وارد دانشکده علوم قضایی شدم و پس از فارغ التحصیلی باز به فعالیتم ادامه دادم.

وی که آثار حقوقی متعددی را در رسانه‌ها منتشر کرده

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات کانون وکلای دادگستری سمنان در روز ۲۷مردادماه خاطرنشان کرد: برای شکل گیری یک کانون وکلای قوی اولین عامل حضور حداکثری در این انتخابات است و طبعا هر چقدر این انتخابات با شور بیشتری برگزار شود از جایگاه معتبرتری برخوردار خواهد بود.

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
این وکیل باسابقه دادگستری درباره مسائل و مشکلات صنفی جامعه وکلا و کانون وکلای دادگستری به خبر فوری گفت: تبصره سه ماده واحده مصوب ۱۱دی ۱۳۶۹ مجلس شورای اسلامی که به تصویب مجمع تشخیص شورای مصحلت نیز رسیده است، بر این نکته تصریح

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
دارد که وکیل در موضع دفاع از احترام و تامینات شاغلین شغل قضا برخوردار است. طبعا این یک مطالبه حق از سوی تمام وکلا است و بنابراین در کانون وکلا هم به جد باید این موضوع پیگیری شود. اما آنچه که در مجتمع‌های قضایی و دادسراهای تهران شاهد بودم

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
متاسفانه برخورد مناسبی با وکلا صورت نمی گیرد. حتی از سوی سربازان مجتمع‌های قضایی مورد بازرسی قرار می گیرند و این موضوع با رعایت شان وکلا مطابق با قانون همخوانی ندارد. تحقق این مهم باید از طریق تشکل صنفی پیگیری شود.

موضوع نویسنده

Zohre☆

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
2,333
3,078
مدال‌ها
2
او تاکید کرد: وجود کانون وکلای دادگستری یک ضرورت است اما متاسفانه برخی از همکاران ما این ضرورت را در نمی یابند و به همین خاطر است که بر موضوع حضور حداکثری همکاران در این انتخابات تاکید دارم.

بالا پایین