جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده نام من قرمز است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط baran-83 با نام نام من قرمز است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 151 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع نام من قرمز است
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
نام من قرمز است (My Name Is Red)، رمانی پلیسی، تاریخی و فلسفی از اورهان پاموک است که در سال ۱۹۹۸ منتشر شد. داستان این رمان، در قرن شانزدهم میلادی در دوران عثمانی و در شهر استانبول روایت می‌شود. پادشاه عثمانی به‌دنبال گروهی از نقاشان ماهر است که برای او کتابی را نقاشی کنند؛ در همان زمان قتلی اسرارآمیز در کارگاه نقاشی رخ می‌دهد و یکی از نقاشان به‌طرزفجیعی به قتل می‌رسد.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
در این کتاب، پاموک مرگ را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی نشان می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا درباره معنای مرگ تأمل کنید! همچنین همه شخصیت‌هایی رمان نام من قرمز است، مسلمان هستند و پاموک به بررسی آموزه‌های اسلامی، عرفان و همچنین تنش‌های موجود میان اسلام و مدرنیته می‌پردازد. کتاب‌های اورهان پاموک، شما را ساعت‌ها غرق در مطالعه می‌کند؛ چه‌بهتر که این کتاب‌ها را با زبان اصلی بخوانید! با یادگیری همه مبحث‌های مهم مانند نهاد، گزاره و ضمایر در ترکی استانبولی مطالعه این رمان‌ها لذتی وصف‌نشدنی دارند!

بالا پایین