جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده نام کمیک:آشغال خانواده کنت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط ام کا اچ p.r با نام نام کمیک:آشغال خانواده کنت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 22 بازدید, 1 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع نام کمیک:آشغال خانواده کنت
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,549
16,079
مدال‌ها
6
نام کمیک:آشغال خانواده کنت (نام انگلیسی: Trash of the Count’s Family)

ناشر:Chungeoram

سبک:اکشن, فانتزی, کمدی

تاریخ انتشار:از 2020

تعداد قسمت ها:102

نویسنده:

مترجم:انتشارات مانگا سیتی

ویراستار:انتشارات مانگا سیتی

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,549
16,079
مدال‌ها
6
خلاصه ؛ وقتی چشمام رو باز کردم توی رمان [تولد یک قهرمان] بودم. [تولد یک قهرمان] رمانیه که روی ماجراجویی‌های چویی هان، شخصیت اصلی، که یه پسر دبیرستانی بود که تو یه بعد متفاوت از زمین تناسخ پیدا می‌کنه، در سرزمینی که قهرمانای بیشماری درش متولد می‌شن. من به عنوان آشغال خانواده کنت، خانواده‌ای که روستای چویی هان از املاک تحت اختیارشونه، عضوی از این دنیا شدم.
مشکل اینجاست که چویی هان بعد از اینکه روستاش نابود شد و تمام اعضای روستاش به دست قاتلین کشته شدن تغییر کرد. مشکل بزرگتر هم اینه که این آشغال نفهم که من بهش تبدیل شدم نمی‌دونست تو روستا چه اتفاقی افتاده و می‌ره رو اعصاب چویی هان و چویی هانم یه ضربه تمیز خرجش می‌کنه. «… این قراره مشکل ساز باشه.» حس می‌کنم که یه بدبختی بزرگ سرم اومده. ولی ارزش این زندگی جدیدم رو داره‌

بالا پایین