جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته {نغمه‌های دل} اثر •مهرداد معتمدالسادات کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط مهرداد معتمدالسادات با نام {نغمه‌های دل} اثر •مهرداد معتمدالسادات کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 724 بازدید, 27 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع {نغمه‌های دل} اثر •مهرداد معتمدالسادات کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع مهرداد معتمدالسادات
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
هرسال، با آمدن بهار، سرما می‌خورم و صدایم به زنگ زنگوله‌ ای تبدیل می‌شود که هرکسی را به خنده وا می‌دارد.حساسیت‌های فصلی هم که دیگر جزئی از وجودم شده‌اند، مثل دوستی قدیمی که هرسال برای دیدنم می‌آید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
اوه ! گفتم دیدار هرساله؟ بهار، فصلی است که حتی موجودات خفته زیر خاک، در تلاشند تا با نورنوین خورشید، دیسکوی زیرزمینی خود را راه بیندازند. فصلی که همه از زیبایی‌هایش می‌گویند، تا جایی که گوشی‌ها به مخزن پیام‌های تبریک تبدیل می‌شوند.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
هر کسی به همه‌ی مخاطبانش پیام تبریک می‌فرستد، حتی اگر آن‌ها را نشناسد! یادم می‌آید که یکی به من پیام تبریک نوروزی فرستاد، من هم به او پاسخ دادم : ممنون، نوروزتان هم خوش! او جواب داد: من نوروز ندارم، من فقط پیام‌های تبریک دارم!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
و در این گیر و دار، من فقط به دنبال دستمال کاغذی برای عطسه‌های پی‌ در‌ پی‌ ام هستم. این ایام زیبا، باعث می‌شود مردم به خودشان آمده و در لوح وجودشان تجربه‌ های گوناگونی را به یادگار ثبت کنند.با این حال، بهار همیشه فصل شادی و نشاط است،

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
حتی اگر من بیشتر وقتم را به جنگ با علائم سرماخوردگی بگذرانم.شاید روزی برسد که بتوانم بدون عطسه و سرفه، زیبایی‌های این فصل را تماشا کنم و از آن لذت ببرم.تا آن روز، من با لبخندی به روی لب، به استقبال بهار می‌روم،حتی اگر بهار برای من به معنای جنگ با حساسیت‌ها باشد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
گل‌ها زندگی
درباغ زندگی، گل‌هایی زیبا و پرطراوت رشد می‌کنند. این گل‌ها با زیبایی و لطافت خود، جانی تازه به فضای اطراف می‌بخشند اما ...

موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
گاهی، بادهای خشمگین و بی‌رحم، این گل‌های زیبا را از شاخه‌هایشان جدا می‌کنند و برزمین می‌افکنند. درچنین لحظاتی، باغبان شوریده دلی را می‌بینیم که با حسرت و اندوه به گل‌های زیبای ریخته شده نگاه می‌کند و اشک‌هایش آرام برگونه‌هایش سرازیر می‌شود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
او می‌داند که با ازبین رفتن گل‌ها، زیبایی، طراوت و عطر دل‌انگیزباغ نیز ناپدید خواهد شد.و تو، همچون آن باغبان، شاهد پرپر شدن گل‌های بسیاری خواهی بود که می‌توانستند جهان را عطرآگین کنند و نمونه‌ای از فضیلت‌های انسانی باشند پس قبل از خواندن کتاب زندگی،

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
فکر کن و تصمیم بگیر زیرا ممکن است برای همیشه به سوی فنا و زوال رهسپارشوی، یا شاید عشق واقعی خود را بیابی و با واقعیتی آشنا شوی که از تخیل خودت سرچشمه گرفته است. درباغ زندگی، هر گلی یک داستان دارد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
51
507
مدال‌ها
2
داستانی از رشد، زیبایی و سپس فنا اما هرگلی همچنین یک امید است.امیدی به زندگی، به عشق، و به آینده پس بیا با من درباغ زندگی بگردیم و ببینیم چه داستان‌هایی می‌توانیم برای گل‌های زندگی خود بنویسیم؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین