جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی نقد، تخریب یا تحلیل؛ موضع کدام است ؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط ASHOB با نام نقد، تخریب یا تحلیل؛ موضع کدام است ؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 205 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع نقد، تخریب یا تحلیل؛ موضع کدام است ؟
نویسنده موضوع ASHOB
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHOB
موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6
نقدهای این‌چنینی، عموما خالی از استدلال (اصلی ترین جزء لازمِ نقد ) هست و کل صحبت به سفسطه و مغالطه پایدار هست. اگر ناراحت نمیشید باید بگم که معمولا آدم های ضعیف و غیرحرفه‌ای به این منش روی میارن و نه تنها (معمولا) نمی تونن حرف و باور خودشون رو به کرسی بنشونند، بلکه خیلی زود خودشون رو هم تو نظر بقیه زیر سوال می‌برند.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6
تحلیل کنید، تحلیل کنید و تحلیل کنید
جایی بزرگی ( که واقعا تو حوزه‌ی کاری خودش آدم بزرگی بود ) یه جمله‌ی طلایی گفت که من فکر کنم تا زنده‌ام یادم بمونه ” نقادید ؟ تحلیل ارائه کنید ” منظور این بود که اگر احساس می‌کنید در باره موضوع خاصی، دانش و تجربه کافی رو دارید و میتونید اون رو از منظرهای مختلف بررسی کنید، لازم نیست صرفا بیاین رویه‌ی زشتش رو مطرح کنید. بیاین “مساله” رو تشریح و تحلیل کنید تا مخاطبِ بی‌دانش یا کم‌دانشتون هم در اون خصوص شیرفهم بشه.
اگر من میخوام به مخاطبم بگم فلان لوگویی که طراحی شده بده، نباید بیام مثال از دوش حمام و چشم چپ طراح و غیره بزنم. به قولی راه تشریح باز هست و من هم باید وارد همین راه بشم.

بالا پایین