با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با سلام و خسته نباشید خدمت شما نویسندهی عزیزوقت بخیر؛ درخواست نقد مجدد داشتم
•همجزا•
با سلام و خسته نباشید خدمت شما نویسندهی عزیزبا سلام درخواست نقد دارم
![]()
فایل نشده - [عروسک خجالتی] اثر«فاطمه F.A»
نام اثر: عروسک خجالتی نویسنده: فاطمه F.A ژانر: عاشقانه، طنز، تراژدی ویراستار: @zahrasolimani @Sepideh3 عضو گپ نظارت S.O.W (۱٠) خلاصه: اشتباه کردم که آن شب در تاریکی چشمهایش گم شدم. روزنهای به بیرون نمییابم، خستهتر از آنی هستم که به دیوارهای سنگی دلش چنگ بزنم؛ تا خود را از کش و قوسهای...forumroman.com
![]()
فایل شده - [ققنوسی در آتش] اثر «Meliss نویسنده انجمن رمان بوک»
نام رمان: ققنوسی در آتش ژانر: معمایی، درام نویسنده: ملیسا کوه کبیری ویراستار: @__DELARAM__ و @mobina01 کپیست:Gh-P عضو گپ نظارت(۷) S. O. W خلاصه: چه میکرد این بازی ناجوانمردانهی روزگار؟ بهترین وکیل زنی که از کودکی؛ سختی او را همچون شیر زنی بار آورده بود! از پروندهی قتل رفیقش...رسید به...forumroman.com
وقتتون بخیر، درخواست نقد مجدد رمان ققنوسی در آتش
سلام و وقت خوش![]()
تکمیل شده - [شیفتگی به رسم هور] اثر « تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک»
- ممنونم خاله جون. خیلی زحمت کشیدین. - زحمتی نیست عزیزم من و عموت از خوشحالی سه روزه رو پاهامون بند نیستیم! میدونم اگه بقیه هم بفهمن، مثل من از خوشحالی پرواز میکنن تو واسه همه ما یه جور دیگه عزیزی. تشکری دیگر میکنم و بهسمت بقیه میروم تا با همه احوالپرسی کنم. امین و سرمه، بهراد و سارا و خان...forumroman.com
درخواست نقد دارم
سلام
درخواست نقد
![]()
فایل شده - [راهی جز او نیست] اثر «دردانه عوض زاده کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: راهی جز او نیست نام نویسنده: دردانه ژانر: عاشقانه، تراژدی عضو گپ نظارت: (5)S.O.W ویراستاران: @Kamtar az hich و @آریادخت و @عاطفه. و @سپید و @Mahi.otred کپیست: @Tifani خلاصه: نخستینهاست که عشق را میسازد. نخستین روز، نخستین ساعت، نخستین نگاه... . یاد عشق فریبمان میدهد. برای...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک