گل بهتره که ادب رو رعایت کنید. اینکه شما تمام حرفهای خودم رو به خودم برمیگردونید نشون میده نقد رو فقط برای جواب دادن به بنده خوندین. وقتی میگم اساطیری وجود نداره و تاریخی هست حتی نمیخواین بپذیرین که در ژانرهای انجمن تاریخی مینویسن نه اساطیری؟ من تک به تک پارتهای رمان شما رو خوندم و نقد کردم. اینکه نمیخواین قبول کنید دیگه برمیگرده به خودتون. نقد برای کمکه و نه این طور جبهه گرفتن در قبالش. از یه جایی باید بپذیرید که هیچ رمانی بینقص نیست اینکه شما نمیخواین کم و کاستیهای رمانتون رو قبول کنید دیگه مشکل بنده نیست. اینکه بقیه ازتون تعریف و تمجید الکی کردن رو من هم نمیتونم به عنوان یک منتقد بپذیرم چرا که برای یک رمان ۱۶ صفحهای شما تک و توک چند تا از توصیفات را بالا اوردید وقتی میگم کم بود یعنی وجود داشت ولی کم بود درک این موضوع سخت نیست. انقدر نقد رو سرسری خوندین که منظور بنده رو از اسامی ایرانی بودن و نبودن متوجه نشدین گفتم شخصیتهای جدیدی اوردید که وجود نداشتن مثل گلنار، مهتاب، زلیخا و غیره چه ربطی به خارجی بودن نام بردیا و فلان داره؟ در ضمن یه جایی گفته بودید که سولینا قرآن میخواند استرالیا و قرآن؟ حالا این از اطلاعات کم شما میاد.
شما وقتی بر اساس فانتری و تخیلات ذهنی خودتون مینویسید پس میتونید به غیر رنگ از چشم آبی و سبز چهارتا مشکی و قهوهای هم در نظر بگیرید نه اینکه بگید همه مردم استرالیا فلان رنگ رو فقط دارند من هم این رو از شما نمیپذیرم.
این دلیل قشنگی نیست وقتی نمیتونید قشنگ توصیف اون لحظه و اتفاق رو بکنید بگید من نمیتونم اتفاق خ*یانت رو که بین کنیز و آلب هست رو بیان کنم. یه نویسنده میتونه و اگه توانایی قلم و خلاقیتش خوب باشه با توجه به قوانین انجمن و شرعیات موضوع خ*یانت رو با سانسور کردن یه سری کلمات اما توصیفات درست و به جا صحنه رو قشنگ شرح بده که فیلترینگ هم نباشه. اطلاعات بنده به اندازه کافی بوده و هست و با قوانین هم آشنا هستم نیازی به گفتن شما نیست چرا که اگر نبودم شما به جای بنده الان منتقد بودید.
مگه کشور استرالیا خدا رو نمیپرستن؟ مگه فقط ایرانیها خدا پرست هستن؟ خیر تموم کشورها خدا پرست هستن و اگر در سریال حماسه که ترکی خارجی هست نگاه کرده باشین برای پادشاه آیهی قرآنی میخونن و شما در این باره اطلاعاتتون کمه
در ضمن قبل اینکه نقد رو بفرستین توی نمایتون گفتم که خطای دید و چشم بوده. گلنار هم توی رمانم نبوده که میگین انگار تموم نقدهای نویسندهها رو ظاهراً قاطی کردین. اگر من نویسنده این رمانم در اطلاعم که شخصیت رمانم گلنار نبوده.
ژانر تاریخی و اساطیری یکی هست و هیچ فرقی با هم نمیکنن بنده دوست داشتم به جای تاریخی کتابیترش رو که اساطیریه انتخاب کنم.
اونقدرها هم بیکار نیستم که بخوام ۱۶ تا صفحه رو کپی و برای شما سیر و سیاحت کنم تا حدودی توصیفات رو فرستادم که متوجهی نقد بیموردتون بشین. اگر لازمه تا همه پارتها رو کپی کنم. متوجه بشین فقط توصیفات برای چند تا صفحه نبوده.
من جای شما منتقد بودم؟ باید به عرضتون برسونم من از قبل شما و خیلی از منتقدهای دیگه منتقد بودم اما با توجه به تایمم دوست ندارم رنگ و مقام بگیرم که نتونم بهش رسیدگی کنم.
شما چه نویسنده و منتقد خوبی هستین که خودتون و منتقد و قلمتون رو با بقیه نویسندهها مقایسه میکنین. در ضمن نقد الکی تحویلم ندادن از قلم خوبم تعریف کردن. به قلم بنده هم توهین نکنین مگه از قلمت ایراد گرفتم یا توهین کردم؟ توهین و ایراد بیجا نشد نقد و تمجید.