جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد شورا نقد حرفه‌ای | نبرد کریستین بایتگ‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط Tara Motlagh با نام نقد حرفه‌ای | نبرد کریستین بایتگ‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 336 بازدید, 16 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد حرفه‌ای | نبرد کریستین بایتگ‌ها
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Raaz67
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شاهدخت

سطح
10

.مدیر ارشد بخش کتاب.
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تدوینگر انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,748
38,024
مدال‌ها
25
نقد نظری کامل از سمت منتقد هست، منتقدین هم تازه کار نیستن. که اگر بودن باز هم نقد حرفه ای بهشون تعلق نمیگرفت.
هر ایرادی و یا نکته ای که در نقد ذکر شده بی مورد نبوده.
من خودم به شخصه چندتا پارت از نقاط مختلف رمانتون رو خوندم که توصیفاتی نبود. توصیفات شما باید کامل و پراکنده باشن.

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,334
18,402
مدال‌ها
7
مرسی خسته نباشی^^
معنی عنوان یعنی جنگ خانواده *کریستین بایتگ‌ها* کریستین بایتگ فامیلی آلب هست.
در رابطه با ایده، ایده‌ی من کلیشه‌ای نیست و تا به حال هر شخصی رمانم رو خونده گفته درصد کلیشه به ۱۰ الی ۲۰ درصد می‌رسه نه ۷۰ درصد کلیشه‌ای باشه.
در رابطه با علائم نگارشی بله درسته من توی علائم نگارشی کاما و نقطه و ویرگول خیلی مشکل دارم و سعی دارم روی این موضوع کار کنم. نام شخصیت‌ها هم قبل این‌که نقدتون رو توی تاپیک قرار بدین توی نمایتون عرض کردم که به علت تغییر دادن نام شخصیت‌ها توی بعضی از پست‌ها به خاطر خطای دید فراموش کردم نامشون رو به نام جدید تغییر بدم‌. کی گفته آرمیتی و بردیا نام ایرانیه؟ احیاناً این تصور غلطیه و نام استرالیایی و خارجیه نه ایرانی. شاید ایرانی‌ها دوست داشته باشن نام خارجی برای بچه‌هاشون انتخاب کنن چه ایرادی داره. ولی بله پس از تغییر دادن نام شخصیت بخاطر خطای دید چشم فراموش کردم که نامشون رو توی بعضی از پارت‌ها تغییر به نام جدید بدم که این مشکل به زودی برطرف میشه. دیالوگ و مونولوگ می‌دونم که باید از هم مجزا و توی خط جدایی نوشته بشه و این بر می‌گرده به جایی که من قصد داشتم لحن و بافت رو از عامیانه به ادبی تغییر بدم به همین خاطر باز فراموش شده دو الی سه خط از این دیالوگ و مونولوگ رو هم از هم جدا کنم.
در رابطه با ژانر هم فانتزی مربوط به هیولا و اژدها و نبرد هست. ژانر عاشقانه هم که توی متن رمانم زیاد دیده میشه. ژانر اساطیری همون ژانر تاریخی هست و نیاز نیست دو ژانر متشابه با هم توی قسمت ژانرها به کار برده بشه شاید ژانر تخیلی و علمی فقط اشتباه به کار برده باشم که حتماً امروز حذفش می‌کنم‌ و به قول خودتون ژانر تراژدی رو جایگزین می‌کنم.
فکر کنم شما توصیفات احساسات و مکان رو به خوبی نخوندین چون اولین رمانیه که تونستم توی توصیفات احساسات و مکانش این‌قدر قوی و پرقدرت و به خوبی جلو برم. اگر می‌خواین تا قسمت‌هایی که توصیفات احساسات و مکان و آوا و صداها بیان شده رو براتون بفرستم؟ این قسمت از نقدتون رو نمی‌پذیرم. جلد هم کاملاً از لباس‌هاشون و شمشیر و تبر و نیزه که توی دست آلب و اون مرد و پیرمرد هست مشخصه که رمان تاریخی و اساطیری و عاشقانه‌ست. کاملاً با ژانرهام مرتبطه و حتماً نباید همه چیز توی جلد مشخص باشه. خودتون هم در اطلاعین که پیدا کردن جلد خیلی سخته این هم با زور توسط مدیر ارشد تائید شد چون گفتن برای جلد خوب نیست و برای پوستر و کاور رمان خوبه.
در رابطه با بعضی از علائم نگارشی که به جای را نوشته شده رو قبول دارم چون مجدد هم میگم خطای دید بوده که رفع میشه.
کی گفته نام شخصیت‌های من ایرانیه؟ برین توی اینترنت سرچ کنین نام مرد و زن استرالیایی ببینین چی بالا میاره و بزنین نام مرد و زن ایرانی. این نقدتون رو راجب نام شخصیت‌ها قبول ندارم و در این رابطه اطلاعات پوچی داشتین. سعی کنین اول مطمئن شین بعد یه حرفی رو به عنوان نقد به نویسنده رمان برسونین.
چهره‌ی شخصیت‌ها به خوبی بیان شده احیاناً شما بعضی از پارت‌های رمان بنده رو به هر دلایلی نخوندین. من برای آلب گفتم چشم‌هاش آبیه ابروهاش شلاقی و پر پشت و بلنده بینیش قلمیه و لب‌هایش قلوه‌ای و ریش‌هاش بلند هست و موهاش چطوریه. حتی سولینا حتی ناتالی و الکس و آنجلنا. احیانا شما درست متن رمان رو نخوندین. این رو هم نمی‌پذیرم. یه جا توی یه پارتی از رمانم نوشتم موهای سولینا مشکیه مابقی جاها خرمایی و بین نقدی که راجب چهره شخصیت‌ها بود این و فقط می‌پذیرم‌ چون خطای دید بوده و روز اولی که رمان رو نوشتم، نوشتم موهای سولینا مشکیه و این رو ندیدم که بنویسم خرمایی. این هم رفع میشه.
نمی‌تونم که موضوع رو باز کنم و توصیف کنم‌‌ که بین آلب و ناتالی و مابقی کنیزها چه اتفاقی رخ داده این‌طور رمانم میشه سرشار از فیلترینگ و فکر کنم با قوانین هنوز آشنا نیستین که اینطوری از رمان من ایراد گرفتین‌ که چرا به خوبی این قسمت رو توصیف نکردم.
اتفاقاً توصیف قصر و دیوارهای قصر و درخت‌ها و گل‌ها و ایوان و حتی عمارت و حیاط پشتی به خوبی توصیف شده و این قسمت از نقدتون بی‌رحمانه بود. مثلاً تکست رو چطور بنویسم که توی یه خط هم ژانر فانتزی، هم اساطیری هم عاشقانه درونش به کار برده باشه؟
وقتی طراح به من میگه یه متن خیلی کوتاه نصف خطی بفرست؟ بعضی از منتقدها یه جور از رمان ایراد می‌گیرن آدم تعجب می‌کنه. نمی‌شه که قسمت تکست دو خط یا پنج خط نوشته بنویسم و به طراح بگم بذار روی جلد. وقتی خود طراح اصرار داره یه نوشته نصف خطی تکست بنویسم بفرستم.
خیلی از جاها نقدتون‌ بیجا و بی‌رحمانه بود که نویسنده‌ی رکی هستم و بهتون گفتم. بهتره یکم حقیقی‌تر رمان‌ها رو نقد کنین. گرچه من انتقاد پذیرم برای مابقی تایم ندارم بخوام توضیحی مختصر بهتون بدم. مجدد خسته نباشی روز به خیر!
گل بهتره که ادب رو رعایت کنید. اینکه شما تمام حرف‌های خودم رو به خودم برمی‌گردونید نشون میده نقد رو فقط برای جواب دادن به بنده خوندین. وقتی میگم اساطیری وجود نداره و تاریخی هست حتی نمی‌خواین بپذیرین که در ژانرهای انجمن تاریخی می‌نویسن نه اساطیری؟ من تک به تک پارت‌های رمان شما رو خوندم و نقد کردم. اینکه نمی‌خواین قبول کنید دیگه برمی‌گرده به خودتون. نقد برای کمکه و نه این طور جبهه گرفتن در قبالش. از یه جایی باید بپذیرید که هیچ رمانی بی‌نقص نیست اینکه شما نمی‌خواین کم و کاستی‌های رمانتون رو قبول کنید دیگه مشکل بنده نیست. اینکه بقیه ازتون تعریف و تمجید الکی کردن رو من هم نمی‌تونم به عنوان یک منتقد بپذیرم چرا که برای یک رمان ۱۶ صفحه‌ای شما تک و توک چند تا از توصیفات را بالا اوردید وقتی میگم کم بود یعنی وجود داشت ولی کم بود درک این موضوع سخت نیست. انقدر نقد رو سرسری خوندین که منظور بنده رو از اسامی ایرانی بودن و نبودن متوجه نشدین گفتم شخصیت‌های جدیدی اوردید که وجود نداشتن مثل گلنار، مهتاب، زلیخا و غیره چه ربطی به خارجی بودن نام بردیا و فلان داره؟ در ضمن یه جایی گفته بودید که سولینا قرآن می‌خواند استرالیا و قرآن؟ حالا این از اطلاعات کم شما میاد.
شما وقتی بر اساس فانتری و تخیلات ذهنی خودتون می‌نویسید پس می‌تونید به غیر رنگ از چشم آبی و سبز چهارتا مشکی و قهوه‌ای هم در نظر بگیرید نه اینکه بگید همه مردم استرالیا فلان رنگ رو فقط دارند من هم این رو از شما نمی‌پذیرم.
این دلیل قشنگی نیست وقتی نمی‌تونید قشنگ توصیف اون لحظه و اتفاق رو بکنید بگید من نمی‌تونم اتفاق خ*یانت رو که بین کنیز و آلب هست رو بیان کنم. یه نویسنده می‌تونه و اگه توانایی قلم و خلاقیتش خوب باشه با توجه به قوانین انجمن و شرعیات موضوع خ*یانت رو با سانسور کردن یه سری کلمات اما توصیفات درست و به جا صحنه رو قشنگ شرح بده که فیلترینگ هم نباشه. اطلاعات بنده به اندازه کافی بوده و هست و با قوانین هم آشنا هستم نیازی به گفتن شما نیست چرا که اگر نبودم شما به جای بنده الان منتقد بودید.

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,334
18,402
مدال‌ها
7
سولینا/ناتالی/سوفی/فیبی/کریستوفر ایگن/ آنجلنا/ الکس/ میراندا/کووپر/ آدام گارسیا/ ارول فلین/ آدلاید کین/ هیو جکمن/ مابقی شخصیت‌های رمانم نامشون ایرانیه؟😹😹 عجب.
کلاً نقدت رو دیدم خیلی جاها بی‌مورد ایراد گرفتی.
حتی همون بردیا و بریتانی هم نام خارجیه. ریشه ایرانی نداره. به جز توی دو پارت که حالا خطای دید و چشم بوده نوشته شده آرمیتی و بردیا می‌تونستین فقط همین قسمت رو بگین نه که بگین می‌تونستی نام خارجی برای شخصیت رمانت انتخاب کنی نه ایرانی.
چرا نمیخواین قبول کنید، اصلا درست خوندین؟ شما در قسمت خلاصه و چند جای دیگه رمان اسم اساطیر سهراب و لیلی و مجنون اوردید منطور بنده اونها بوده از بس درست نخوندین و فقط برای جواب دادن خودتون رو اماده حرف کردید مهلت تجزیه و تحلیل هم به خودتون ندادید. بردیا در شخصیت‌های رمان شما نبوده بنده گفتم این‌ها رو الکی وارد کردید. من میگم مهتاب و گل خاتون شما دوباره میگید بردیا و سوفی؟؟؟ نقد من رو بپذیرید یا نه میل خودتونه ولی قطعا قطعا با اینجور اعتماد به نفس کاذب و نپذیرفتن ایرادات تگ خوبی دریافت نخواهید کرد چرا که شما مشکلات رو نپذیرفتید که بخواین درستش کنید. در ضمن بهتر جنبه انتقاد پذیریتون رو ببرید بالا و بعد درخواست نقد بدید نقد فقط برای کمکه نه برای چیز دیگه‌ای.

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,291
مدال‌ها
7
گل بهتره که ادب رو رعایت کنید. اینکه شما تمام حرف‌های خودم رو به خودم برمی‌گردونید نشون میده نقد رو فقط برای جواب دادن به بنده خوندین. وقتی میگم اساطیری وجود نداره و تاریخی هست حتی نمی‌خواین بپذیرین که در ژانرهای انجمن تاریخی می‌نویسن نه اساطیری؟ من تک به تک پارت‌های رمان شما رو خوندم و نقد کردم. اینکه نمی‌خواین قبول کنید دیگه برمی‌گرده به خودتون. نقد برای کمکه و نه این طور جبهه گرفتن در قبالش. از یه جایی باید بپذیرید که هیچ رمانی بی‌نقص نیست اینکه شما نمی‌خواین کم و کاستی‌های رمانتون رو قبول کنید دیگه مشکل بنده نیست. اینکه بقیه ازتون تعریف و تمجید الکی کردن رو من هم نمی‌تونم به عنوان یک منتقد بپذیرم چرا که برای یک رمان ۱۶ صفحه‌ای شما تک و توک چند تا از توصیفات را بالا اوردید وقتی میگم کم بود یعنی وجود داشت ولی کم بود درک این موضوع سخت نیست. انقدر نقد رو سرسری خوندین که منظور بنده رو از اسامی ایرانی بودن و نبودن متوجه نشدین گفتم شخصیت‌های جدیدی اوردید که وجود نداشتن مثل گلنار، مهتاب، زلیخا و غیره چه ربطی به خارجی بودن نام بردیا و فلان داره؟ در ضمن یه جایی گفته بودید که سولینا قرآن می‌خواند استرالیا و قرآن؟ حالا این از اطلاعات کم شما میاد.
شما وقتی بر اساس فانتری و تخیلات ذهنی خودتون می‌نویسید پس می‌تونید به غیر رنگ از چشم آبی و سبز چهارتا مشکی و قهوه‌ای هم در نظر بگیرید نه اینکه بگید همه مردم استرالیا فلان رنگ رو فقط دارند من هم این رو از شما نمی‌پذیرم.
این دلیل قشنگی نیست وقتی نمی‌تونید قشنگ توصیف اون لحظه و اتفاق رو بکنید بگید من نمی‌تونم اتفاق خ*یانت رو که بین کنیز و آلب هست رو بیان کنم. یه نویسنده می‌تونه و اگه توانایی قلم و خلاقیتش خوب باشه با توجه به قوانین انجمن و شرعیات موضوع خ*یانت رو با سانسور کردن یه سری کلمات اما توصیفات درست و به جا صحنه رو قشنگ شرح بده که فیلترینگ هم نباشه. اطلاعات بنده به اندازه کافی بوده و هست و با قوانین هم آشنا هستم نیازی به گفتن شما نیست چرا که اگر نبودم شما به جای بنده الان منتقد بودید.
مگه کشور استرالیا خدا رو نمی‌پرستن؟ مگه فقط ایرانی‌ها خدا پرست هستن؟ خیر تموم کشورها خدا پرست هستن و اگر در سریال حماسه که ترکی خارجی هست نگاه کرده باشین برای پادشاه آیه‌ی قرآنی می‌خونن و شما در این باره اطلاعاتتون کمه
در ضمن قبل اینکه نقد رو بفرستین توی نمایتون گفتم که خطای دید و چشم بوده. گلنار هم توی رمانم نبوده که می‌گین انگار تموم نقدهای نویسنده‌ها رو ظاهراً قاطی کردین. اگر من نویسنده این رمانم در اطلاعم که شخصیت رمانم گلنار نبوده.
ژانر تاریخی و اساطیری یکی هست و هیچ فرقی با هم نمی‌کنن بنده دوست داشتم به جای تاریخی کتابی‌ترش رو که اساطیریه انتخاب کنم.
اونقدرها هم بیکار نیستم که بخوام ۱۶ تا صفحه رو کپی و برای شما سیر و سیاحت کنم تا حدودی توصیفات رو فرستادم که متوجه‌ی نقد بی‌موردتون بشین. اگر لازمه تا همه پارت‌ها رو کپی کنم. متوجه بشین فقط توصیفات برای چند تا صفحه نبوده.
من جای شما منتقد بودم؟ باید به عرضتون برسونم من از قبل شما و خیلی از منتقدهای دیگه منتقد بودم اما با توجه به تایمم دوست ندارم رنگ و مقام بگیرم که نتونم بهش رسیدگی کنم.
شما چه نویسنده و منتقد خوبی هستین که خودتون و منتقد و قلمتون رو با بقیه نویسنده‌ها مقایسه می‌کنین. در ضمن‌ نقد الکی تحویلم ندادن از قلم خوبم تعریف کردن. به قلم بنده هم توهین نکنین مگه از قلمت ایراد گرفتم یا توهین کردم؟ توهین و ایراد بیجا نشد نقد و تمجید.

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,291
مدال‌ها
7
چرا نمیخواین قبول کنید، اصلا درست خوندین؟ شما در قسمت خلاصه و چند جای دیگه رمان اسم اساطیر سهراب و لیلی و مجنون اوردید منطور بنده اونها بوده از بس درست نخوندین و فقط برای جواب دادن خودتون رو اماده حرف کردید مهلت تجزیه و تحلیل هم به خودتون ندادید. بردیا در شخصیت‌های رمان شما نبوده بنده گفتم این‌ها رو الکی وارد کردید. من میگم مهتاب و گل خاتون شما دوباره میگید بردیا و سوفی؟؟؟ نقد من رو بپذیرید یا نه میل خودتونه ولی قطعا قطعا با اینجور اعتماد به نفس کاذب و نپذیرفتن ایرادات تگ خوبی دریافت نخواهید کرد چرا که شما مشکلات رو نپذیرفتید که بخواین درستش کنید. در ضمن بهتر جنبه انتقاد پذیریتون رو ببرید بالا و بعد درخواست نقد بدید نقد فقط برای کمکه نه برای چیز دیگه‌ای.
شما رمان بنده رو درست نخوندین که می‌گین شخصیت رمانت گلنار و گل خاتون بوده من که گلنار و گل خاتون توی پارتای رمانم نمی‌بینم.
متاسفانه من برای تگ رمان نمی‌نویسم شاید شما برای تگ رمان می‌نویسی من برای هدف اصلیم که فیلم نامه نویسیه رمان می‌نویسم نه تگ.
جنبه نقد حقیقی رو دارم نه نقدی که توسط منتقد سر تا پاش ایراد گرفته و نقد رو بی‌رحمانه پیش برده.
نقد برای من اهمیت نداره چون از بین ده نفر که بازخورد منفی میدن صد نفر هستن که بازخورد مثبت بدن😎
روز خوش.

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,334
18,402
مدال‌ها
7
مگه کشور استرالیا خدا رو نمی‌پرستن؟ مگه فقط ایرانی‌ها خدا پرست هستن؟ خیر تموم کشورها خدا پرست هستن و اگر در سریال حماسه که ترکی خارجی هست نگاه کرده باشین برای پادشاه آیه‌ی قرآنی می‌خونن و شما در این باره اطلاعاتتون کمه
در ضمن قبل اینکه نقد رو بفرستین توی نمایتون گفتم که خطای دید و چشم بوده. گلنار هم توی رمانم نبوده که می‌گین انگار تموم نقدهای نویسنده‌ها رو ظاهراً قاطی کردین. اگر من نویسنده این رمانم در اطلاعم که شخصیت رمانم گلنار نبوده.
ژانر تاریخی و اساطیری یکی هست و هیچ فرقی با هم نمی‌کنن بنده دوست داشتم به جای تاریخی کتابی‌ترش رو که اساطیریه انتخاب کنم.
اونقدرها هم بیکار نیستم که بخوام ۱۶ تا صفحه رو کپی و برای شما سیر و سیاحت کنم تا حدودی توصیفات رو فرستادم که متوجه‌ی نقد بی‌موردتون بشین. اگر لازمه تا همه پارت‌ها رو کپی کنم. متوجه بشین فقط توصیفات برای چند تا صفحه نبوده.
من جای شما منتقد بودم؟ باید به عرضتون برسونم من از قبل شما و خیلی از منتقدهای دیگه منتقد بودم اما با توجه به تایمم دوست ندارم رنگ و مقام بگیرم که نتونم بهش رسیدگی کنم.
شما چه نویسنده و منتقد خوبی هستین که خودتون و منتقد و قلمتون رو با بقیه نویسنده‌ها مقایسه می‌کنین. در ضمن‌ نقد الکی تحویلم ندادن از قلم خوبم تعریف کردن. به قلم بنده هم توهین نکنین مگه از قلمت ایراد گرفتم یا توهین کردم؟ توهین و ایراد بیجا نشد نقد و تمجید.
بهتر کمی مطالعه داشته باشین تا بدونید در اون زمان خدا پرست بودن یا نه شما اسم کریستین رو که انتخاب کردید بنده معنیش رو گفتم براتون که برمیگرده به مسیح. من کامل در جریا منتقد بودن شما بودم و الان هم قبول نشدین که به جای بنده نیستید. از اول ب بسم الله گفتنتون تا الان پر از خشم بی‌خود و توهین به بنده بوده. اصرارتون به متوحه نشدن رو متوجه نمیشم شما راه خودتون رو پیش برید و ببینید به مقصد میرسید یا نه. دیگه حرفی نمونه بهتره که دیگه چیزی اینجا ارسال نکنید

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,334
18,402
مدال‌ها
7
شما رمان بنده رو درست نخوندین که می‌گین شخصیت رمانت گلنار و گل خاتون بوده من که گلنار و گل خاتون توی پارتای رمانم نمی‌بینم.
متاسفانه من برای تگ رمان نمی‌نویسم شاید شما برای تگ رمان می‌نویسی من برای هدف اصلیم که فیلم نامه نویسیه رمان می‌نویسم نه تگ.
جنبه نقد حقیقی رو دارم نه نقدی که توسط منتقد سر تا پاش ایراد گرفته و نقد رو بی‌رحمانه پیش برده.
نقد برای من اهمیت نداره چون از بین ده نفر که بازخورد منفی میدن صد نفر هستن که بازخورد مثبت بدن😎
روز خوش.
وقتی نمیخواین قبول کنید که به اشتباه و حتی توی نقد بهش اشاره کردم که اسامی که گفتم رو نام بردید حقیقتا حرفی برای گفتن نمیمونه روز خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین