جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد شورا نقد شورا رمان بازگشت او

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط نهال رادان با نام نقد شورا رمان بازگشت او ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 418 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا رمان بازگشت او
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ساراگل
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,273
3,398
مدال‌ها
7
عنوان: بازگشت او
نویسنده: سارا ترسه
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
ناظر: @ترنم واژه ها
منتقد همراه: @elham_faraji
خلاصه:
این داستان روایت زندگی دختری به نام سارا است که از چنگال ناپدری اش می‌گریزد و برای رهایی از شرایط نامطلوبش ازدواج ناموفقی میکند، اما بعد از گذشت چندین سال اتفاقاتی زندگی اش را دگرگون میکند

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,273
3,398
مدال‌ها
7
IMG_۲۰۲۱۱۰۰۴_۱۵۱۴۰۷_۵۹۹.jpg

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @Queenie♕
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @نهال رادان

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,132
5,317
مدال‌ها
2
نقد رمان بازگشت او
عنوان: دقیقا با رمان مطابقت داشت و به هم وصل بود. عنوان رمان جالب و جذاب هست و وابستگی عنوان و رمان رعایت کرده بود
ژانر: ژانر عاشقانه، ژانر مناسبی بود و رمان عاشقانه بود. ژانر اجتماعی کم بود فقط زمانی که سارا مشغول کار بود ژانر اجتماعی بود، بقیه رمان ژانر اجتماعی دیده خیلی نمیشد
خلاصه: خلاصه می‌بایست کامل تر باشد، یک خورده گنگ بود. اتفاق آزرده شدن سارا بهتر بود نوشته نمیشد و خواننده بیشتر مشتاق به خواندن میکرد تا به دنبال دلیل این ناراحتی سارا بیاد
آغاز: آغاز رمان کلیشه‌ای نیست و خیلی کم گنگ بود و خیلی خواننده به خواندن رمان تشویق نمی‌کرد
سیر: سیر رمان تند بود با اینکه هنوز چند پارت نخوانده بودم اما روز ها و اتفاقات زیادی افتاد. درمورد تمام اتفاقات کامل توضیح نداده شده بود
شخصیت‌پردازی: شخصیت پردازی بود اما کم بود و کامل در مورد شخص اصلی ها رمان بیان نشده بود. از کلمات زیبا و صفات زیبا برای گفتن شخصیت پردازی ها که شده بود استفاده کرده بود.
گفتار: گفتار رمان ادبی(کتابی)بود. گفتار رمان و صحبت ها خیلی عالی و با کلمات زیبا و جالبی بیان شده بود
مکان: مکان ها توضیح داده بود ولی می‌توانست بیشتر هم باشد و همه مکان ها بیان نکرده بود فقط چند تا از مکان ها توضیح داده بود
حالت: حالت خیلی عالی و کامل و با کلمات زیبا گفته شده بود.در همه حالت ها بیان کرده بود که شخصیت ها چگونه هستن‌
احساسات: احساسات سارا و زانیار گفته شده بود و همین کافی بود. در بعضی مواقع هم احساسات وقتی بیان کرده بود که با هم حرف میزدن
دیالوگ و مونولوگ: اندازه دیالوگ و مونولوگ رعایت شده بود. کاملآ معلوم بود کدام شخصیت رمان بیان میکند و چه کسی دیالوگ میگوید. مونولوگ ادبی بود، دیالوگ عامیانه بود.
زاویه دید: زاویه دید رمان از سارا و زانیار بود، و کامل مشخص بود زاویه دید از کدام شخصیت هست. زاویه دید کامل بود. همه جا به خوبی توضیح داده بود
پیرنگ: پیرنگی در رمان دیده نمیشد و تنها زمانی که زاویه دید شخصیت ها عوض می‌شد پیرنگ بود، که این طبیعی هست.
بافت: کل رمان با هم مرتبط بود. بافت رعایت کرده بود.
باورپزیری: چیز خواصی نبود که بخواد باورپزیری رعایت کند.ولی چیز کم هم اگر بود باورپزیری داشت.
هدف: به نظر من نویسنده هدف خواصی نداشت و نویسنده تنها می‌خواست رمان خوبی ارائه بده ولی رمان کامل نبود و مشخص هنوز نبود.
کلام آخر: رمان جذاب و باحالی هست و حتمی ادامه پیدا کند، رمان جذابیت خواص خودش رو داره. این نکات ریز رعایت بشه به رمان فوق‌العاده جذابی تبدیل میشود.

@Saratarseh

ساراگل

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
143
554
مدال‌ها
2
شخصیت پردازی: در طول رمان من ویژگی های بیشتری رو بیان کردم.
خلاصه رو هم که چند روز پیش تغیر داده بودم میشه دوباره بخونید خلاصه رو

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,273
3,398
مدال‌ها
7
گلم. من ذکر کرده بودم. در طول نقد شورا رمان نباید ویرایش بشه یا اینکه پارت گذاشته بشه. برای دفعه بعد حتما رعایت کنید. منتقدتون بر اساس چیزی که خونده، نوشته.

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,132
5,317
مدال‌ها
2
منم خلاصه ای که تغییر دادید نقد کردم

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,132
5,317
مدال‌ها
2
بیان کردید اما کم بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین