جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد شورا نقد شورا نبرد آتشین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط DELVAN. با نام نقد شورا نبرد آتشین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 579 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا نبرد آتشین
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *SHAKIBAgh*
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
مثلاً چه کلماتی عزیزم؟
مثلاً اون زمان کرسی بوده صندلی نبوده درسته؟؟
یا مثلاً دفتر بوده دیگه؟؟؟
خب ببین
فک نکنم زمان اونا کیف می گفتن
فک‌کنم به قول تو صندلی شاید کرسی بهش میگن...
کلمات الان با زمان قبلا بیشتر دری یا پارسی استفاده می کردن می تونی دربارع اشون تحقیق کنی تا رمانت دیگ تکمیل بشه به صورت حقیقی! چون داستان تو واقعیه که
دیگر اینطوری پیش نرو😅
مثل اونا

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Crazy

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,756
32,355
مدال‌ها
7
خب ببین
فک نکنم زمان اونا کیف می گفتن
فک‌کنم به قول تو صندلی شاید کرسی بهش میگن...
کلمات الان با زمان قبلا بیشتر دری یا پارسی استفاده می کردن می تونی دربارع اشون تحقیق کنی تا رمانت دیگ تکمیل بشه به صورت حقیقی! چون داستان تو واقعیه که
دیگر اینطوری پیش نرو😅
مثل اونا
بهش میگفتن کیسه😅
حالا کیف رو می‌نویسم کیسه.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MARYM.F

*SHAKIBAgh*

سطح
2

کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,344
مدال‌ها
5
دیالوگ شکلی از گفتار است که گفت و گوی بین دو یا چند نفر است که شامل تبادل نظر بین آنها می شود.
گفتگویی که در آن فقط یکی از اشکال آداب گفتار وجود داشته باشد به نام اشکال آداب، معنای صوری دارد و به عبارت دیگر آموزنده نیست. در عین حال، شرکت کنندگان هیچ نیاز یا تمایلی به دریافت اطلاعات ندارند، با این حال، خود گفتگو به طور رسمی در برخی شرایط پذیرفته شده است (مثلاً هنگام ملاقات در مکان های عمومی):
سلام!
چطور هستید؟
خوب ممنون و تو داری؟
همه چیز خوب است، من به آرامی کار می کنم.
تا اینجا، خوشحالم!
یک شرط ضروری برای ظهور گفتگو با هدف به دست آوردن اطلاعات جدید، نیاز به ارتباط است. این عامل در نتیجه شکاف احتمالی در اختیار داشتن اطلاعات و دانش بین شرکت کنندگان آن به وجود می آید.
انواع دیالوگ با توجه به وظایف و اهداف، نقش های طرفین و موقعیت ارتباط، انواع گفتگوهای زیر متمایز می شود: مکالمه کاری، گفتگوی روزمره و مصاحبه.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Crazy

*SHAKIBAgh*

سطح
2

کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,344
مدال‌ها
5
تک‌گویی یا مونولوگ یکی از شگردهای ادبیات داستانی و هنرهای نمایشی است که در آن شخصیت داستان یا گویندهٔ شعر خطابه یا داستان یا وصف و درددلی را به تنهایی، خطاب به خود یا بینندگان و شنوندگان، عرضه می‌کند و در برابر دیالوگ(همگویی) قرار می‌گیرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین