جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد آثار کاربران نقد و بررسی رمان (ماهی میان توفان)|اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط دردانه با نام نقد و بررسی رمان (ماهی میان توفان)|اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 787 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع نقد و بررسی رمان (ماهی میان توفان)|اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Raaz67
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,189
مدال‌ها
3
دردانه عزیزم
سلام
این بار با یه قلم بسیار متفاوت همه‌مون رو حسابی سورپرایز کردی
فضاسازی داستانت فوق‌العاده‌اس و بسیار دوست داشتنیه و پیشرفت قلم رو خیلی خوب میشه درش دید
برات آرزوی موفقیت می‌کنم عزیزم و منتظر ادامه داستانت هستم
سلام تاراجان🤩
ممنونم که با همه مشغله هات بازهم رمانمو میخونی😘
امیدوارم بتونم تا انتها رضایتت رو تامین کنم🙂

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,404
20,139
مدال‌ها
7
سلام عزیزم من نظرمو داخل نمایه‌ات هم گفتم حال و هوای رمانت و تاریخی بودنش رو دوست دارم و پیشرفت قلمت کاملاً مشهوده و بابتش بهت تبریک میگم اگه کمک حساب میشه خواستم بهت بگم کشمش درونیت رو بیشتر کن و منتظر ادامه رمانت هستم.

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,189
مدال‌ها
3
سلام عزیزم من نظرمو داخل نمایه‌ات هم گفتم حال و هوای رمانت و تاریخی بودنش رو دوست دارم و پیشرفت قلمت کاملاً مشهوده و بابتش بهت تبریک میگم اگه کمک حساب میشه خواستم بهت بگم کشمش درونیت رو بیشتر کن و منتظر ادامه رمانت هستم.
سلام عزیز😍
ممنونم که نظراتت رو ازم دریغ نمیکنی
و باز متشکرم که از همون ابتدای ورودم به انجمن همیشه منو راهنمایی کردی😘 مشتاقانه منتظر نظراتت هستم🥰

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Jul
738
16,983
مدال‌ها
3
سلام دردانه عزیزم
قلم شما دیگه جزو روزمره‌گیای من شده و واقعا از خوندن اثار زیبای شما لذت میبرم. این اثر که لهجه خاص و‌ فضای قدیمی داره واقعا به دلم‌‌ نشست و دوست دارم پابه‌پای قلم شما پیش برم. موفق باشی گلم.🌹🧿

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,189
مدال‌ها
3
سلام دردانه عزیزم
قلم شما دیگه جزو روزمره‌گیای من شده و واقعا از خوندن اثار زیبای شما لذت میبرم. این اثر که لهجه خاص و‌ فضای قدیمی داره واقعا به دلم‌‌ نشست و دوست دارم پابه‌پای قلم شما پیش برم. موفق باشی گلم.🌹🧿
سلام سانازجان😍
خوشحالم از حسن نظری که به من دارید
امیدوارم لیاقتشو داشته باشم🥰

Raaz67

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
Apr
1,404
20,139
مدال‌ها
7
سلام عزیز😍
ممنونم که نظراتت رو ازم دریغ نمیکنی
و باز متشکرم که از همون ابتدای ورودم به انجمن همیشه منو راهنمایی کردی😘 مشتاقانه منتظر نظراتت هستم🥰
قربونت عزیزم، اختیار داری🌹 قلمت مانا

بالا پایین