جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران نقد و بررسی رمان (چیناچین)|(دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط دردانه با نام نقد و بررسی رمان (چیناچین)|(دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,197 بازدید, 32 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع نقد و بررسی رمان (چیناچین)|(دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دردانه
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,467
مدال‌ها
3
سلام به نویسنده‌ی کاربلد سایت👋🏻
عنوان: چیناچین عنوان جدید و در عین حال برای بنده بسیار جذب کننده بود، البته ربطش رو به داستان نمی‌دونم که مطمئنم در ادامه خواهیم فهمید.
خلاصه: مناسب و به اندازه بود. اشاره به اتفاقات اصلی رمان داره که تا یه جایی داستان رو لو میده.
نوع نوشتارت رو خیلی دوست دارم. قلم قوی و نگارش تمیزی داری که همیشه موقع خوندن پارت‌ها خودم رو راوی تصور می‌کنم(😂)
راستش به دیالوگ‌های رمان‌هات غبطه می‌خورم، انگار خودت رو در قالب شخصیت‌ها قرار میدی و مکالمه واقعیه.
توی توصیف مکان و شخصیت‌ها، خیلی خوب عمل کردی👌
( صد امتیاز برای شما✨✨ آقایون، خانومااااا یه کف مرتب🎉👏💃)

پیرنگ داستان هم فکر شده و جذابه. تمامی کارها یه خورده کلیشه رو در خودش داره؛ اما تا جایی که به داستان
لطمه نخوره خوبه.

قلمت مانا.
سلام به خواننده تک سایت❤️
ممنون از وقتی که گذاشتی و چیناچین رو خوندی🥰
عنوانش یه کلمه‌ی ساختگیه که البته یه نکته‌ای داره و به وقتش میگم😉
با پیامت کلی بهم انرژی دادی خوشحالم که توصیفات به چشم اومد🙂 چون کلی بابتش تلاش کردم قبلا توی این کار ایراد داشتم که سعی کردم رفع کنم
باز هم ممنون از لطف زیادی که به من داری
متشکرم عزیزم😘

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .AikA.

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,608
15,607
مدال‌ها
6
سلام دردانه جان خسته نباشی خیلی از خوندن داستانت لذت بردم و امیدوارم زودتر ادامه‌ی رمانت رو بنویسی، داستانت موضوع جدید و جذابی داره و امیدوارم آخرش مهری از اون بی خیالیش دربیاد و آقا معلم هم روش پر درد کتک زنی‌ش رو بیخیال شه 😂

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,467
مدال‌ها
3
سلام دردانه جان خسته نباشی خیلی از خوندن داستانت لذت بردم و امیدوارم زودتر ادامه‌ی رمانت رو بنویسی، داستانت موضوع جدید و جذابی داره و امیدوارم آخرش مهری از اون بی خیالیش دربیاد و آقا معلم هم روش پر درد کتک زنی‌ش رو بیخیال شه 😂
سلام عزیز🥰
ممنونم ازت که خوندی❤️
امیدوارم بتونم تا انتها همراهیت و نظر مساعدت رو نگه دارم

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
سلاااام😅
قلمت خیلی سلیس و روونه🙂👌 فعلاً حرفی ندارم جز اینکه می‌خوام اول اون دختره مهری رو خفه کنم😒 و بعد مهرزاد رو به هفت روش سامورایی تقسیم کنم🤬

توصیفاتت توی این رمان بیشتره و پشتکارت رو تحسین می‌کنم. به نظرم شخصیت درونی مهری و مهرزاد هم کم‌کم نشون بدی باعث میشه که بیشتر بفهمیم حس و حالشون چطوره و احساسات درونیشون چیه
هوفففف، نفس کم آوردم😂

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,467
مدال‌ها
3
سلاااام😅
قلمت خیلی سلیس و روونه🙂👌 فعلاً حرفی ندارم جز اینکه می‌خوام اول اون دختره مهری رو خفه کنم😒 و بعد مهرزاد رو به هفت روش سامورایی تقسیم کنم🤬

توصیفاتت توی این رمان بیشتره و پشتکارت رو تحسین می‌کنم. به نظرم شخصیت درونی مهری و مهرزاد هم کم‌کم نشون بدی باعث میشه که بیشتر بفهمیم حس و حالشون چطوره و احساسات درونیشون چیه
هوفففف، نفس کم آوردم😂
سلام😍
خیلی ممنونم ازت که این هفت روش سامورایی رو روی خودم پیاده نمیکنی😊
خوشحالم که تونستم یه کم پیشرفت کنم😇
به پیشنهادت هم توجه میکنم
متشکرم ازت❤️

لِئا.

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
273
3,901
مدال‌ها
2
سلام عزیزم
خسته نباشی بابت رما‌ن‌های قشنگی که می‌نوسی.
عنوان خیلی جذاب و جذب کننده هست و خواننده رمان رو دنبال می‌کنه تا اطلاعی از عنوان در رمان پیدا کنه
خلاصه و مقدمه‌ت هم خیلی خوب بودن و خلاصه‌ی باحالی نوشته بودی و پیرنگ داستان هم جدیده برام و تابحال نخوندم از این نوع که نقطه مثبتی برای خودشه که پیرنگ کلیشه‌ی کمی داره.
با آرزوی موفقیت برای شما نویسنده عزیز 🌹🌹

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,467
مدال‌ها
3
سلام عزیزم
خسته نباشی بابت رما‌ن‌های قشنگی که می‌نوسی.
عنوان خیلی جذاب و جذب کننده هست و خواننده رمان رو دنبال می‌کنه تا اطلاعی از عنوان در رمان پیدا کنه
خلاصه و مقدمه‌ت هم خیلی خوب بودن و خلاصه‌ی باحالی نوشته بودی و پیرنگ داستان هم جدیده برام و تابحال نخوندم از این نوع که نقطه مثبتی برای خودشه که پیرنگ کلیشه‌ی کمی داره.
با آرزوی موفقیت برای شما نویسنده عزیز 🌹🌹
سلام
خیلی به من لطف داری عزیز که هم میخونی هم وقت گذاشتی پیام فرستادی
متشکرم ازت❤️

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
یعنی این‌قدر دوست دارم یکی بیاد این پوزه مهرزاد رو به خاک بماله
معلمی خیر سرت، خب باش
قرار نیست که تو کار همه دخالت کنی و نخود آش شی😒
عالی می‌نویسی عزیزم و هم‌چنان من حرص می‌خورم.

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,467
مدال‌ها
3
یعنی این‌قدر دوست دارم یکی بیاد این پوزه مهرزاد رو به خاک بماله
معلمی خیر سرت، خب باش
قرار نیست که تو کار همه دخالت کنی و نخود آش شی😒
عالی می‌نویسی عزیزم و هم‌چنان من حرص می‌خورم.
از نقش معلم در جامعه روستایی و عشایری خبر نداری مگه؟ دقیقا همه کاره هستن، هم مردم قبولش دارن هم چون در جایگاه معلم و مدیر هستن خودشون همه کار میکنن
من یه دایی داشتم معلم روستایی بود حتی عقدنامه هم براشون مینوشت یا پدرم یه زمانی معلم عشایری بود هنوز هم که سالهاست بازنشسته شده باز هر ک.س مشکلی پیدا کنه میان پیشش

تو سعی کن زیاد حرص نخوری مهرزاده و اخلاق خود مهم پنداری که باید همه جا حضور داشته باشه
البته که مهری هم فرق داره براش

بالا پایین