جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء نماز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط نهال رادان با نام نماز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 177 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع نماز
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نهال رادان
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
موضوع انشا: نماز

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
صدای دلنشینی گوش‌هایم را نوازش می‌کند و سکوت و تنهایی‌ام را در هم می‌شکند بویی به مشامم می‌رسد. عصاره عطر اقیاقیاست که با گل رز امیخته شده و فریاد دلنشین الله اکبر را با نسیم صبحگاهی به در خانه مردم می‌کوبد؛ خدا بزرگ است. « حی علی فلاح» بشتابید به سوی رستگاری.
از خواب برمی خیزم به کنار حوض می‌روم شنای ماهیان درون حوض مرا به یاد، شستشوی انسان بوسیله‌ی نمازهای پنج گانه می‌اندازد. چه صدای دلنشینی «لا اله الا الله» معبودی جز او نیست. سجاده ام را باز می‌کنم، فریادی از درون، خود را به دیواره‌های وجودم می‌کوبد و انگار دیگر تحمل سکوت را ندارد.
می‌خواهد بغض سکوتش را بشکند و فریاد بزند و با خدای خویش راز و نیاز کند. قنوت چه لحظه زیبایی است. انسان را به یاد ان پرستویی می‌اندازد که سال‌هاست در فراغش به افق نظاره می‌کند. و من در بی کسی‌هایم تنها نام مقدس تو را زمزمه می‌کنم چون تو تنها کسی هستی که در اوج فاصله‌ها صدایم را می‌شنوی. ای یاری دهنده دل‌های ناامید از تو می‌خواهم دلم را با نورت روشن سازی و در هنگام مصیبت‌ها پناه دل بی کسم باشی.
نماز را دوست دارم وقتی که سر بر سجده می‌گذارم ودر مقابل مقام بلند تو حاجتم را می‌خواهم وقتی که سجده می‌کنم می‌خواهم ساخته شدن وجودم از خاک را به یاد آورم و همچنین از نعمت‌های بی کران خداوند تشکر کنم. وقتی نماز می‌خوانم به کرانه‌های آسمان می‌رسم، به اعلاء و به عروج میرسم نماز لحظه‌ی زیبایی است.
آری چه زیباست زمانی که فرشتگان در زمان خواندن تو را همراهی می‌کنند و آن نور و درخششی که در چهره‌ی ما پدیدار می‌گردد. فرشتگان را ببین در دست‌هایشان قلم‌هایی است که ثواب نماز را می‌نویسند قلم‌هایشان از جنس انوار الهی است. انسان با نماز به شناخت حقیقی خدا می‌رسد. و چه زیباست مرگ در حال نماز.

بالا پایین