صدای دلنشینی گوشهایم را نوازش میکند و سکوت و تنهاییام را در هم میشکند بویی به مشامم میرسد. عصاره عطر اقیاقیاست که با گل رز امیخته شده و فریاد دلنشین الله اکبر را با نسیم صبحگاهی به در خانه مردم میکوبد؛ خدا بزرگ است. « حی علی فلاح» بشتابید به سوی رستگاری.
از خواب برمی خیزم به کنار حوض میروم شنای ماهیان درون حوض مرا به یاد، شستشوی انسان بوسیلهی نمازهای پنج گانه میاندازد. چه صدای دلنشینی «لا اله الا الله» معبودی جز او نیست. سجاده ام را باز میکنم، فریادی از درون، خود را به دیوارههای وجودم میکوبد و انگار دیگر تحمل سکوت را ندارد.
میخواهد بغض سکوتش را بشکند و فریاد بزند و با خدای خویش راز و نیاز کند. قنوت چه لحظه زیبایی است. انسان را به یاد ان پرستویی میاندازد که سالهاست در فراغش به افق نظاره میکند. و من در بی کسیهایم تنها نام مقدس تو را زمزمه میکنم چون تو تنها کسی هستی که در اوج فاصلهها صدایم را میشنوی. ای یاری دهنده دلهای ناامید از تو میخواهم دلم را با نورت روشن سازی و در هنگام مصیبتها پناه دل بی کسم باشی.
نماز را دوست دارم وقتی که سر بر سجده میگذارم ودر مقابل مقام بلند تو حاجتم را میخواهم وقتی که سجده میکنم میخواهم ساخته شدن وجودم از خاک را به یاد آورم و همچنین از نعمتهای بی کران خداوند تشکر کنم. وقتی نماز میخوانم به کرانههای آسمان میرسم، به اعلاء و به عروج میرسم نماز لحظهی زیبایی است.
آری چه زیباست زمانی که فرشتگان در زمان خواندن تو را همراهی میکنند و آن نور و درخششی که در چهرهی ما پدیدار میگردد. فرشتگان را ببین در دستهایشان قلمهایی است که ثواب نماز را مینویسند قلمهایشان از جنس انوار الهی است. انسان با نماز به شناخت حقیقی خدا میرسد. و چه زیباست مرگ در حال نماز.