جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی نمک پاره

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام نمک پاره ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 85 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع نمک پاره
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
طرز تهیه نمک پاره اسنک هندی خوشمزه تند
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
نمک پاره یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه هندی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مواد لازم نمک پاره
آرد سفید۱٫۵ پیمانه
روغن۲ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
زیره سبز۱ قاشق چایخوری
اجغون۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آببه مقدار کافی
روغنبرای سرخ کردن
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه نمک پاره هندی ابتدا آرد را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، کره، فلفل سیاه، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای می ریزیم و همگی مواد را با قاشق به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد با هم به خوبی یکدست شوند.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، قاشق را کنار می گذاریم، سپس با دست مواد را مخلوط می کنیم و در همین حین زیره سبزرا به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه و اجغون به مواد اضافه کرده و ترکیب می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

در این مرحله آب را کم کم به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست به وجود بیاید که به دست نچسبد. در این مرحله باید مراقب باشیم تا بیش از حد آب اضافه نکنیم چون باعث شل شدن خمیر می شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

پس از اینکه خمیر آماده شد، یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را درون کاسه قرار می دهیم و روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم. حالا خمیر را به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

در این مرحله داخل قابلمه ای ترجیحا گود روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود.خمیر را ۳۰ ثانیه ورز می دهیم و به دو قسمت تقسیم می کنیم و روی صفحه کار قرار می دهیم و نازک پهن می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ششم​

حالا خمیر پهن شده را با کاتر به صورت نوارهای اریب برش می دهیم و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شوند.اسنک های آماده شده را داخل توری می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود و با سس تند نوش جان کنید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین