جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب نهنگ بحر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط بهاره بانو با نام نهنگ بحر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 138 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع نهنگ بحر
نویسنده موضوع بهاره بانو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط بهاره بانو
موضوع نویسنده

بهاره بانو

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
989
7,937
مدال‌ها
3
نام اثر: نهنگ بحر
نویسنده: هرمان ملویر
ملیت: آمریکایی
 
موضوع نویسنده

بهاره بانو

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
989
7,937
مدال‌ها
3
ویلیام فاکنر: «ای کاش من این رمان را نوشته بودم».
دی.اچ. لارنس: «این رمان بهترین رمانی است که راجع به دریا نوشته شده و یکی از خارق العاده ترین رمان های تاریخ ادبیات است».
 
موضوع نویسنده

بهاره بانو

سطح
1
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
989
7,937
مدال‌ها
3
این تنها دو نمونه از نظرات بزرگان ادب در مورد رمان «موبی دیک» نوشته ی هرمان ملویل است . همچنین، برخی از منتقدان این رمان را بزرگ ترین رمان آمریکایی نیز خوانده اند. رمان موبی دیک برای اولین بار در سال 1851 منتشر شده است.

جمله ی ابتدای آن «اسماعیل خطابم کنید» یکی از مشهورترین جملات ابتدای در بین آثار ادبی در سراسر تاریخ ادبیات است. این رمان روایتی است نفس گیر از شکار نهنگ ها، اما این تنها سطحی ترین لایه ی این رمان عمیق است.

موبی دیک از آنجایی یکی از بزرگ ترین رمان های آمریکایی شناخته شده است که خواننده را به دنیایی پر از داستان ها و شخصیت های خارق العاده می کشاند. دنیایی تحت تاثیر آثار شکسپیر و در تقابل با برخی از اعتقادات مسیحیت.
 
بالا پایین