جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مصاحبه نويسنده | سرکار خانم سایه مولوی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مصاحبه با نویسندگان انجمن توسط ;FOROUGH با نام نويسنده | سرکار خانم سایه مولوی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 34 بازدید, 1 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مصاحبه با نویسندگان انجمن
نام موضوع نويسنده | سرکار خانم سایه مولوی
نویسنده موضوع ;FOROUGH
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ;FOROUGH
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

「 مدیر ارشد فرهنگ و هنر 」
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
ناظر آزمایشی
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,061
16,222
مدال‌ها
7
1000008860.png
「پانزدهمين مصاحبه از نویسنده‌های انجمن‌رمان‌بوک」

[ سایه مولوی ]
@سایه مولوی
با کمال احترام و تقدیر از همکاری ارزنده‌تان با بخش فرهنگ و هنر

امیدواریم که از مطالعه‌ی این مصاحبه بهره‌مند گردید و آن را به عنوان تجربه‌ای گران‌قدر در مسیر رشد و تعالی خود مورد استفاده قرار دهید.

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

「 مدیر ارشد فرهنگ و هنر 」
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
ناظر آزمایشی
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,061
16,222
مدال‌ها
7
.۱. برای ابتدا بیوگرافی و قسمت کوتاهی از زندگی‌نامه:
من سایه مولوی هستم متولد دهم آذر سال ۱۳۸۲ در کرمان.

.۲. ایده نوشتن رمان/ کتاب‌هایت از کجا می‌‌آید؟
من معمولاً از هر چیزی برای نوشتن ایده میگیرم، از کتاب و موسیقی گرفته تا فیلم و داستان زندگیِ آدم‌های دور و اطرافم.

.۳. اسم کتاب‌هایت را چگونه انتخاب می‌کنی؟

به انتهای رمان و یا اصل موضوعی که قراره توی رمان نشونش بدم توجه می‌کنم و بر اساس ژانر و محور اصلی رمان عنوان رو انتخاب می‌کنم.

.۴. از کجا پی بردی به این‌که می‌تونی بنویسی؟
من از همون بچگی به نوشتن علاقه‌ی زیادی داشتم، حالا چه نوشتن انشا توی مدرسه یا نوشتن داستان‌های کوتاه. یکبار یکی از داستان‌هام رو برای یکی از فامیل‌هام فرستادم و اون من رو به ادامه‌ی این راه و نشر داستان‌ها و رمان‌هام تشویق کرد.

.۵. آسان‌ترین قسمت نوشتن؟
خلاصه‌ی رمان.

.۶. دوست‌داشتنی‌ترین قسمت نوشتن؟
لحظه‌های عاشقانه و احساسی😍

.۷. سخت‌ترین لحظه نوشتن؟
ابتدای رمان.

.۸. از نظر تو چالش برانگیز‌ترین لحظه نوشتن کتاب/داستان کجاست؟
انتخاب عنوان همیشه برای من یکی از سخت‌ترین و چالش برانگیزترین کارهای توی نوشتن رمانه.

.۹. آیا بخشی از کتاب‌هایت است که برایت جذاب‌تر باشد؟
برای من آخر رمان‌هام همیشه جذاب‌ترین بخش بوده.

.۱۰. مدت زمان نوشتن یک کتاب به چه چیزی بستگی داره؟
به مهارت خود نویسنده و وقتی که در طول روز صرف نوشتن می‌کنه.

.۱۱. عادت‌های خاصی برای نوشتنت داری؟
من معمولاً برای باز شدن فکرم قدم میزنم و همیشه هم جواب میده‌😉

.۱۲. از نظر تو خواندن دیگر داستان چه تاثیری بر نوشتن دارد؟
خوندن کتاب و رمان‌های دیگران تأثیر خیلی خوبی توی نوشتن می‌ذاره مخصوصاً اگه اون آثار برای نویسنده‌های ماهر باشه می‌تونه به آدم تجربه‌های خوبی بده.

.۱۳. کدوم داستانت برای خودت جالب‌تر و چالش برانگیز‌تر به نظر میاد؟

رمان زخم ناسور، چون اولین رمانی بود که منتشرش کردم و کُلی نظرات مثبت و منفی درباره‌اش گرفتم برام جالب‌ترین رمانم بود.

.۱۴. ممکنه روزی فیلمنامه بنویسی؟
فیلمنامه نویسی رو دوست دارم، اما فعلاً ترجیح میدم برای کسب تجربه و مهارت هم که شده تمرکزم رو توی نوشتن رمان بذارم.

.۱۵. از نوشتن کتابی تا به حال پشیمون شدی که وسط راه ولش کنی؟
بله، چندین رمان بودن که به خاطر نداشتن انگیزه و ایده ولشون کردم.

.۱۶. چی باعث میشه یه نویسنده به اثر خودش علاقه نداشته باشه؟

به نظر من نداشتن مهارت و تجربه‌ توی نویسندگی باعث میشه که اون فرد نتونه فکر و احساسی که توی ذهنشه رو روی کاغذ بیاره و همین می‌تونه دلیلی باشه که یه نویسنده از اثر خودش راضی نباشه.

.۱۷. چه توصیه‌ای می‌کنید به افرادی که اعتماد به نفس کافی برای نوشتن ندارن؟
از نوشتن نترسید و شروع کنین، با نشستن و دست روی دست گذاشتن توی هیچ‌کاری نمیشه مهارت پیدا کرد.

.۱۸. الگویی برای نوشتن داشتی؟
الگوی خاصی ندارم، ولی سعی می‌کنم از هر اثری یه چیز تازه یا بگیرم. البته اون اوایل رمان‌های خانوم منا معیری توی سبک نوشتنم تاثیر زیادی داشت.

.۱۹. چه حسی داری وقتی می‌نویسی؟
حس خوبی دارم، تموم افکار و احساسات منفی‌ام رو با نوشتن فراموش می‌کنم و با احساسات و هیجانات تازه‌ای روبه‌رو میشم.

.۲۰. به افراد تازه وارد چه توصیه‌ای در رابطه با نوشتن می‌کنی؟
ممکنه اولین آثارتون اون چیزی که می‌خواهید نشه و زیاد مخاطب جذب نکنه، اما ناامید نشین و ادامه بدین مطمئناً با نوشتن زیاد و آزمون و خطا کردن کم‌کم به اون چیزی که می‌خواهید می‌رسید.

متشکرم از شما و سایت خوبتون که برای ما بستری رو فراهم کرد که هم آموزش ببینیم و هم بتونیم آثارمون رو با دیگران به اشتراک بذاریم🌹

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین