جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

چالش نویسنده‌های قدیم یا جدید؟!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام نویسنده‌های قدیم یا جدید؟! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 196 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع نویسنده‌های قدیم یا جدید؟!
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اول شخص مفرد
موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,501
مدال‌ها
3
دست به قلم نویسنده‌های قدیم بهترن یا نویسنده‌های جدید؟
چرا؟!

مسیح؛

سطح
1

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Oct
293
2,958
مدال‌ها
3
همشون یه گُلن🙄🚶🏻‍♂️

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
دست به قلم نویسنده‌های قدیم بهترن یا نویسنده‌های جدید؟
چرا؟!
نویسنده‌های قدیم رو داستان‌هاشون رو نخوندم اما شاعرها از شهر خودم شیراز خیلی قبولشون دارم و عالی نوشتن.
سعدی،حافظ،
از شهرهای دیگه فردوسی،‌پروین اعتصامی، مولانا، این‌ها عالین بی نقص شعر سرودن.
نویسنده‌های جدید‌هم‌ خوبن چون دارای استعداد بالاتر و تحصیل‌ و علم بالاتر.
کلاً چون علم پیشرفت کرده نویسندگان بهتر می‌تونن بنویسن و نوشته‌هاشون رو به راحتی به چاپ برسونن و می‌تونن با تحقیق و اطلاعاتی که توی گذشته باقی گذاشته شده داستان یا شعرهای خودشون رو به نشریات برسونن.

zahrasolimani

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,595
3,617
مدال‌ها
5
به نظر من نویسنده های قدیم ☺️