جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم نویسندگان رمان بوک بخوانند!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط MHP با نام نویسندگان رمان بوک بخوانند! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 21,508 بازدید, 175 پاسخ و 65 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع نویسندگان رمان بوک بخوانند!
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AVA mohamadi

شاهدخت

سطح
10

^Yalda.Sh^
ارشد بازنشسته
ناظر کیفی کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,806
40,325
مدال‌ها
25
تاپیک رمانشون رو براشون ارسال کردم اما توجهی نمیکنن و برای هر پارتشون یه تاپیک جداگانه میزنن
توسط مدیران تایید
و در انجمن میتونید ببینیدش.

Tarlan Ahadi

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
45
161
مدال‌ها
2
سلام پارت رمان‌هام را می فرستم ولی ناظر تایید نمی کنه.
رمان دختر سلبریتی و گلی آغشته به خون

Lili.khnom

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
334
1,210
مدال‌ها
2
سلام وقتتون بخیر من سه هفته است درخواست نقد شورا دارم امکان داره جای خاصی نقد شده باشه که من بی اطلاع باشم؟

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: NIRI

جغد سپید

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
181
298
مدال‌ها
2
سلام خواستم بپرسم هر پارتی که نوشتیمو میتونیم منتشر کنیم با باید کامل بشه بعد منتشرش کنیم؟

طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
سلام وقتتون بخیر من سه هفته است درخواست نقد شورا دارم امکان داره جای خاصی نقد شده باشه که من بی اطلاع باشم؟
سلام رمان شما برای ازمون نقد انتخاب شده بود به زودی نقد می‌شه

ShahrzadeIran

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
4
7
مدال‌ها
2
سلام و خسته نباشید
من موضوع رمان‌م رو فرستادم و قبول‌ش کردن ولی من نمی‌دونم چجوری بقیه رمان‌م رو اشتراک‌گذاری کنم.
لطفاً راهنمایی‌م کنید

بالا پایین