جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند | با ۱۲عادت نویسندگان مشهور برای نوشتن آشنا شوید

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط شاهدخت با نام نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند | با ۱۲عادت نویسندگان مشهور برای نوشتن آشنا شوید ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 417 بازدید, 23 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند | با ۱۲عادت نویسندگان مشهور برای نوشتن آشنا شوید
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,338
مدال‌ها
25
خواندن عادت‌های جیکوبز دید جالبی از اینکه نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند به ما ارائه می‌دهد.
او یاد می‌دهد که در هر حالتی ایده‌پردازی کنیم. ابتدا همین که ایده خلق شود کافی است. بعد زمان داریم که در حین نوشتن و تکمیل داستان، به مرور به جزئیات و گسترش محتوا بپردازیم.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,338
مدال‌ها
25
نوشتن را از خالد حسینی تقلید کنیم
این نویسنده‌ی افغانی-آمریکایی با بیان عادات نویسندگی‌ خود ششمین راز موفقیت نویسندگان بزرگ را این‌گونه آشکار می‌کند:

داشتن طرح کلی را دوست ندارم. پیش‌نویس اولیه من افتضاح و ناامیدکننده است؛ چون آن‌طور که می‌خواهم از آب در نمی‌آید. ولی بازنویسی برایم اهمیت زیادی دارد. هر آنچه که فراموش کردم را اضافه می‌کنم، تغییرات اساسی می‌دهم و دوباره می‌نویسم. مخاطب داستانم خودم هستم. داستانی را می‌نویسم که خودم دوست دارم. غیرممکن است بدانیم دیگران چه می‌خواهند. از این رو وقت را هدر نمی‌دهم و از آنچه دوست دارم می‌نویسم.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,338
مدال‌ها
25
در این روش خالد حسینی اشاره می‌کند که راضی کردن همه سخت است. نویسنده برای ارائه‌ی یک فکر و گسترش یک عقیده و نظر می‌نویسد. پس نباید زیاد به دنبال جلب نظر دیگران باشیم.
در متنی که می‌نویسیم اگر به موضوع درست بپردازیم مخاطبانش پیدا می‌شوند. پس، از اینکه آیا کسی کتاب ما را می‌خواند یا نه نترسیم.
به نظر بهترین پاسخ برای اینکه چگونه یک نویسنده‌ی موفق شویم را پیدا کردیم. فقط کافی است که درست بنویسیم و قضاوت را برای بعد از انتشار، به عهده‌ی خواننده بگذاریم.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,338
مدال‌ها
25
در پایان

خواندن زندگینامه‌ها و آشنایی با عادت‌ها و کارهای خوب و بد دیگران فقط جنبه‌ی سرگرمی ندارد. بلکه وقتی می‌فهمیم نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند، به این نتیجه می‌رسیم که هزار راه برای انجام کارها وجود دارد و اگر دیگران می‌توانند، پس ما هم می‌توانیم. آدم‌های بسیاری هستند که می‌گویند کتابی درون ذهنمان شکل گرفته ولی هرگز آن را ننوشته‌اند. اگر می‌خواهید نویسنده شوید باید هر روز بنویسید. راز موفقیت نویسندگان بزرگ در هر روز نوشتن است.

بالا پایین