ش
موضوع نویسنده
شاهین وثوقی
مهمان
1- خمیر را زیاد هم نزنید و تمیز کار کنید.
وقتی صحبت از خمیر پیتزا است، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود. مواد خمیر را داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، کف زن را روشن بگذارید. ورز دادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر است استفاده از دستگاه خمیرزن استفاده کنید، این طوری آرد پاشی درست کردن با دست را حذف می شود.
وقتی صحبت از خمیر پیتزا است، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود. مواد خمیر را داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، کف زن را روشن بگذارید. ورز دادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر است استفاده از دستگاه خمیرزن استفاده کنید، این طوری آرد پاشی درست کردن با دست را حذف می شود.