جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی نکات مهم درباره عکاسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنرهای کاربردی توسط YASNA.B با نام نکات مهم درباره عکاسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,957 بازدید, 409 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هنرهای کاربردی
نام موضوع نکات مهم درباره عکاسی
نویسنده موضوع YASNA.B
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط YASNA.B
موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
سعی کنید هنگام نصب فیلتر حلقه فوکوس را به هم نزنید. زمانی که فیلتر سر جای خود قرار گرفت، دیگر نمی توانید فوکوس را بررسی کنید.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
گرفتن عکس

پس از نصب فیلتر شیشه جوشکاری، دیگر باید بر اساس «حدس و گمان» عمل کنید. شما قادر به دیدن هیچ چیزی از میان منظره یاب نخواهید بود، و شاید، اگر فیلتر خیلی تاریک نباشد، بتوانید فقط کمی با استفاده از حالت نمایش زنده (live view) ببینید، اگر دوربینتان این قابلیت را داشته باشد. بهتر است که قبل از نصب فیلتر ترکیب بندی و فوکوس کنید، چون بعد از آن دیگر نمی توانید ببینید تا این کار را انجام دهید. نورسنج شما نیز با چنین نور کمی کار نخواهد کرد.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
اگرچه می توانید از تایمر ۲ ثانیه ای برای گرفتن عکس استفاده کنید، اما من یک ریموت کنترل شاتر را پیشنهاد می کنم. همچنین اگر از نوردهی های بیش از ۳۰ ثانیه استفاده می کنید (در اکثر دوربین ها)، که در این صورت دوربین خود را بر روی مُد Bulb قرار می دهید، قطعا به یک کنترل ریموت نیاز خواهی داشت.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
ریموت کنترلی که به شما اجازه می دهد تا شاتر باز را در طول نوردهی قفل کنید، در اینجا خیلی مفید خواهد بود. اپلیکیشن محاسبه کننده نوردهی Lee یک تایمر شمارش معکوس نیز دارد. زمانی که شاتر را باز کردید آن را فعال کنید تا شروع به شمارش معکوس کند، در انتهای زمان نوردهی محاسبه شده بیپ زده و به شما می گوید که چه موقع شاتر را ببندید.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
همچنین خوب است که استفاده از قابلیت کاهش نویز (noise reduction) دوربین خود را در نظر بگیرید. نویز در نوردهی های طولانی می تواند یک مشکل باشد. قابلیت کاهش نویز، یک تصویر دوم با کادر مشکی با همان طول نوردهی عکس اول شما ایجاد کرده و سپس هر گونه نویز رندم یا پیکسل داغ را با استفاده از کادر مشکی به عنوان یک مرجع، از تصویر شما حذف می کند.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
با این حال، به یاد داشته باشید که مدت زمان نوردهی کادر مشکی به اندازه عکس اصلی خواهد بود، بنابراین اگر مثلا یک نوردهی ۲ دقیقه ای دارید، دوربین شما به مدت ۴ دقیقه مشغول خواهد بود. قبلا گفتم، عکاسی با نوردهی طولانی را نمی توان با عجله انجام داد.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
پس پردازش

شما تصاویر دارای نوردهی طولانی خود را درست مانند هر عکس معمولی دیگر، تنها با استثنای بزرگ سایه رنگ آنها، ویرایش می کنید. منابع اینترنتی زیادی وجود دارند که به شما می گویند چطور آن سایه رنگ (color cast) را اصلاح کنید، در ادامه لینک یک آموزش مفید را مشاهده می کنید. فقط بدانید که با این تکنیک شیشه جوشکاری شما هیچ وقت رنگ خوبی که بدون استفاده از فیلتر به دست می آورید را نخواهید داشت. من هنوز هم معتقدم که استفاده از حالت تک رنگ در اینجا راه چاره است

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
ناامیدی ها و محدودیت ها

من از زمانی که یک فیلتر ND واقعی (فیلتر ۶ استاپ B+W) خریدم، از شیشه جوشکاری ام استفاده زیادی نکردم تا وقتی که آن را بیرون بردم تا این مطلب را بنویسم. در هنگام گرفتن عکس های توربین بادی (بعد از چند عکس آزمایشی برای مقایسه)، فهمیدم آن چیزی که من فکر می کردم یک شیشه درجه ۱۰ است، خیلی تاریک است اما هنوز هم حتی برای گرفتن یک عکس ۱٫۶ ثانیه ای به اندازه کافی تاریک نیست.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
یک نکته جانبی: نوردهی های طولانی می توانند راهی عالی برای ناپدید کردن یک جمعیت در هنگام عکاسی از یک منظره شهری شلوغ باشند. مردم در حین یک نوردهی طولانی حرکت کرده و ناپدید می شوند، در حالی که ساختمان های ایستا و مانند آن در عکس باقی مانده و نشان داده می شوند.

موضوع نویسنده

YASNA.B

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,443
21,399
مدال‌ها
15
من در تلاش برای تاریک تر کردن عکس، یک فیلتر پلاریزه بر روی لنز قرار دادم (که نوردهی را ۲ استاپ کاهش می داد)، و سپس شیشه جوشکاری را روی آن قرار دادم. این ترکیب خوبی نبود. من به قول معرف «وقتم را تلف کردم»، و احتمالا کمی فوکوس را از دست دادم. همچنین، عکاسی از میان دو فیلتر پلاریزه و شیشه جوشکاری مقدار زیادی «شیشه ارزان» بین دوربین و تصویر قرار داد، بنابراین وضوح تصویر افت پیدا کرد.

بالا پایین