جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی کودک نکات مهم در تربیت فرزند برای پدران کم تجربه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی کودکانه توسط اولدوز با نام نکات مهم در تربیت فرزند برای پدران کم تجربه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 146 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی کودکانه
نام موضوع نکات مهم در تربیت فرزند برای پدران کم تجربه
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
در کنار فرزندتان مطالعه کنید:
در دنیای مدرن امروزی، با وجود تلویزیون و اینترنت، بسیار مهم است که پدران تلاش کنند تا در کنار فرزند خود مطالعه داشته باشند. مطالعه کردن و آموختن چیزهای مختلف از طریق کتاب در دوران کودکی نقش بسیار مهمی دارد و باعث می شود که کودک به مطالعه تشویق شود. به وجود اوردن عشق به مطالعه، قطعاً آینده خوبی را برای کودک تضمین خواهد کرد.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
به او یاد دهید که گاهی نه بگوید:
هرگز به کودکتان نگویید همه بزرگترها درست می گویند و همیشه باید به حرف بزرگ ترها گوش کرد و همیشه حق با بزرگ ترهاست بلکه بگویید که گاهی هم باید به خواسته های دیگران «نه» بگوید و تسلیم هر نوع خواسته بیمارگونه و آزاردهنده ای نشود.

نگران شلختگی فرزندتان نباشید:
کودک شما نیاز خود را به کنجکاوی با بهم ریختن وسایل و به لمس کردن، چنگ زدن، چشیدن و حتی پرتاب اشیای اطراف خود نشان می دهد. بازی کردن و لمس اشیای مختلف می تواند مهارت یادگیری کودک را به شدت تقویت کند پس نگران شلختگی فرزندتان نباشید.

به همسر خود احترام بگذارید:
پدر و مادر اول از همه باید یاد بگیرند که برای تربیت یک فرزند سالم باید به یکدیگر احترام بگذارند. حتی اگر با یکدیگر اختلاف دارید، احترام هم را حفظ کنید و یک محیط امن برای کودک فراهم کنید. زمانی که کودک ببیند پدر و مادر در هر شرایطی با یکدیگر محترمانه رفتار می کنند، قطعاً او هم معنای احترام گذاشتن در روابطش را می آموزد.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
در آغوش گرفتن کودک او را لوس نمی کند:
آغوش گرفتن کودک مزایای متعددی داردو هیچ اسباب بازی و هدیه مادی جای آغوش گرفتن و بوسیدن کودک را نمی گیرد پس چنانچه در نمناک اشاره شده اسد هرگاه فرزندتان کار خوبی کرد، حتما او را به صورت عاطفی، لمسی تشویق کنید و نگران نباشید این کار او را لوس نمی کند. حتی اگر فرزندتان بزرگ شده وبه نوجوانی رسیده، او را از آغوش خود محروم نکنید.

قبل از به دنیا آمدن فرزند، خودتان را درگیر او کنید:
سعی کنید علاقه به پدر شدن و روش های تربیتی را از قبل از متولد شدن فرزند و در دوران بارداری همسرتان در خودتان ایجاد کنید تا هنگامی که فرزند تان به دنیا آمد، آمادگی و اطلاعات کافی را داشته باشید. حتماً به فرزندتان بگویید:"من خوشحالم که پدر تو هستم، بسیار به تو علاقه دارم و ارتباطم با تو برایم اهمیت بسیار بالایی دارد."

این اصول در تربیت کودکتان کمک کننده است
به کودکتان انتقام را یاد ندهید و برای آرامش کودک تان وقتی که آسیب دیده و زخمی شده است، دیوار یا اسباب بازی را سیلی نزنید و بگویید:«اینو دعواش کردم، دیگه گریه نکن» یا « الان می رم می زنمش!»
به کودکتان خساست را یاد ندهید و به کودک بی اشتهایتان نگویید:«اگر غذا نخوری، غذا را به فلانی می دهم!»
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
اگر کودکتان خواهرش را کتک زد، به او نگویید:«این را نکن!» بلکه دستش را بگیرید و بر سر خواهرش بکشید و بگویید با دستت می توانی کارهای بهتری هم انجام دهی.
برای اینکه کودک خود را تشویق کنید ، از او تعریف، تمجید کنید و او را تحسین نمایید و از اسباب بازی و خوراکی های متنوع برای پاداش به کودک استفاده نکنید.
حد و حدود و خط قرمزها را به کودکتان نشان دهید و به آنها بگویید که چه کارهایی پذیرفته و کدام غیرقابل قبول هستند.
هرگز نباید نظم را با استفاده از خشونت و تنبیه برقرار کنید.
 
بالا پایین