- Jul
- 2,620
- 5,046
- مدالها
- 2
کتاب های سبک سورئالیسم که می توانند به شما کمک کنند در نوشتارتان بهتر شوید
کاوش در این ژانر می تواند برای شما سودمند باشد. مطالعه آثار نویسندگان، به خاطر سپردن کارهایشان، تجزیه و تحلیل اینکه چگونه این نویسندگان کلمات و جملات را انتخاب کرده اند و کدام عناصر داستان، آن ها را خیالی کرده است می تواند برای وارد کردن همین عناصر در نوشته های شما نیز مفید باشد.مسخ اثر فرانتس کافکا
فرانتس کافکا، نویسنده یهودی متولد چک، از بزرگترین نویسندگان قرن بیستم است. داستان کوتاه او با عنوان مسخ (Metamorphosis) می تواند پایه و اساس داستان سورئالیستی شما باشد.آثار هاروکی موراکامی
آثاری چون "سرزمین عجایب بیرحم و ته دنیا"، "کافکا در کرانه" یا "کافکا در ساحل"، "۱کیو۸۴" (1Q84) می تواند الهام بخش شما برای نوشتن در ژانر سورئالیسم باشند.نادیا (nadja) اثر آندره برتون
برتون به عنوان پدر سورئالیسم شناخته می شود. برای آشنایی با ژانر سوررئالیستی، باید حتماً کارهای او را مطالعه کنید. رمان "نادیا" با یک سؤال شروع می شود "من کی هستم" و ساختاری غیرخطی را ارائه می دهد.شما همچنین می توانید از تکنیک های سورئالیستی که در بالا توضیح داده شده استفاده کنید تا غنا و آزادی ذهن ناخودآگاه را به هر نوع رمان اضافه کنید. سوررئالیسم ژانری است که به نظر من بسیار جذاب است و امیدوارم این مقاله بتواند الهام بخش نویسندگان باشد تا از ذهن ناخودآگاه در آثار خود بهره ببرند.