جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نگین حق‌دوست

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ویتامین با نام نگین حق‌دوست ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 749 بازدید, 20 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع نگین حق‌دوست
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
نگین حق‌دوست، متولد ۱۳۷۹/۰۸/۱۰ در تهران که در حال حاضر تحصیلاتش را در مقطع دیپلم رشته تجربی به پایان رسانده است. نگین حق‌دوست در قسمت معرفی خود می‌گوید: «از آن‌جایی که علاقه‌ی زیادی به طراحی لباس و استایلینگ داشتم، دوره‌های طراحی لباس را در موسسه فنی حرفه‌ای مد آرات گذراندم و دارای مدارک بین‌المللی هستم.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
نگین حق‌دوست توانست برند «کاروشاین» را در سن هفده سالگی تأسیس کند و در همان زمان در جشنواره طراحان لباس به‌عنوان جوان‌ترین طراح لباس انتخاب شود.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
داستان مدل شدن شما چطور شروع شد و اوّلین شخصی که به شما گفت برای این کار مناسب هستید.

من از کودکی پیشنهادات کاری زیادی داشتم و وقتی سه سالم بود، عکسم توی مجله سیب سبز چاپ شد و در نمایشگاه‌های مختلف از عکسم استفاده می‌کردند. اصلاً تو فکر مدل شدن نبودم و دوست نداشتم در مرکز توجّه‌هات باشم و از این اتفاق فراری بودم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
تمام رؤیای من طراحی کردن بود، به‌طوری‌که شبانه‌روز تلاش می‌کردم ولی کم‌کم و به‌مرور زمان و با پیشنهاد دوتا از دوستانم و اصرار اون‌ها، وارد عرصه مدلینگ شدم. با وجود پیشنهادات زیادی که داشتم، اما اوایل کارم به‌سختی با کسی کار می‌کردم و در همین زمان بود که تصمیم گرفتم صفحه اینستاگرامم رو بر روی حالت پابلیک قرار بدم تا بتونم به‌صورت حرفه‌ای‌تر این حرفه رو پیش ببرم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
با چه برندهایی همکاری داشته‌اید و بهترین تجربه‌ شما با کدام برند است.

تقریباً با همه برندهای آرایشی از جمله: سی‌گل، سینره و پرومکس کار کردم و به مدرت سه سال با یکی از شبکه‌های خارجی پرطرفدار در بین ایرانی‌ها همکاری داشتم. از برندهای لباس‌های باید بگم که با اون‌هایی همکاری کردم که باب میلم بوده و حسِ خوبی بهم انتقال می‌دادن.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
از دیگر همکاری‌های خودم باید به عکاس‌ها و میکاپ آرتیست‌های به نام اشاره‌کنم، که اگه بخوام تک‌تک اون‌ها رو بگم مطمئناً در این مطلب نمی‌گنجد و ترجیح میدم که فقط به این موضوع اشاره‌ای داشته باشم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
در مورد روتین مراقبت‌های زیبایی صحبت کنید.

به‌نظر من هیچ‌چیز در مراقبت از زیبایی مهم‌تر از درست شستن آرایش نیست.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
خانم‌ها در ایران چه‌طور می‌تونن به دنیای مدلینگ وارد شوند.

متأسفانه وارد شدن به دنیای مدلینگ در ایران راحتِ، چون استانداردی وجود نداره و معیارهایی که در کشورهای دیگر بسیار مهمِ این‌جا توجّه‌ای بهش نمی‌شه و کسایی که این استعداد و معیار ها را دارند، به‌جایی نمی‌رسند و من به‌خاطر این موضوع بسیار متأسفم.

بالا پایین