جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نگین حق‌دوست

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ویتامین با نام نگین حق‌دوست ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 757 بازدید, 20 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع نگین حق‌دوست
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
یکی دیگر از مشکلاتی که وجود داره اینه که این‌جا به این حرفه به دید یک شغل نگاه نمی‌کنند و شاید ازنظر خیلی‌ها این حرفه بسیار خنده‌دار باشه. این حرفه برای خانم‌ها، فضای محدودی ایجاد می‌کنه و بسیار سخت است که بخوای تمام این محدودیت‌ها رو کنار بزنی و به دنبال رویاهات بری.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
توصیه‌ای برای کسانی که به مدلینگ علاقه دارند و دوست دارند مدل شوند.

باید به حرفه مدلینگ نگاه حرفه‌ای داشته باشید و صرفاً به‌ عکس بسنده نکنید. مدل‌ها از خیلی چیزها، مثل: پوست، مو، زیبایی و مهم‌ترین نکته که زمان‌شون هست، مایه می‌ذارن و ساعت‌ها در بدترین شرایط آب و هوایی و محیطی تلاش می‌کنن تا بتونن بهترین کارایی را داشته باشند.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
در کار نباید ایراد بگیرید. به‌عنوان‌ مثال: این لباس رو نمی‌پوشم یا اون نوع آرایش رو انجام نمی‌دم و یا این‌که در فصل زمستان لباس بهاری نمی‌پوشم و... خیلی از این موارد که من دیدم. این قسمتی بسیار کوچک از سختی‌های حرفه ما است. مدل یعنی مثله مجسمه باشی و یا مثله بازیگری که فقط حرف نمی‌زنه، امّا باید بتونی با صورت و بدنت حس خودت رو انتقال بدی.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
درسته در ایران مکانی برای آموزش نیست، امّا من پیشنهاد می‌کنم که: فیلم یوتیوب ببین، از هر عکسی که می‌بینی یک تجربه به دست بیار، هیچ فردی مثل روز اولش نیست و برای ستاره شدن زمان لازمه و این یادت نره که زیبایی یک زن اعتماد به‌نفس اون هست.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
ترجیح می‌دهید با کدام برندهای ایرانی کار کنید.

من با تعداد زیادی از برندهای ایرانی کار کردم و برندی نیست که الان توی ذهنم باشه، که بخوام باهاش همکاری داشته باشم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
آیا شغل اصلی شما مدلینگ هست یا در کنار اون فعالیت دیگری انجام می‌دید؟

شغل اصلی من مدلینگه و انقدر توی این شغل درگیر هستم و هر روزم شلوغِ که وقت برای انجام دادن کار دیگه‌ای نمی‌مونه.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
چه ویژگی‌هایی برای مدل شدن نیاز است؟

بر اساس تجربه و اطلاعات خودم باید بگم: در دنیای مد امروز، دیگر چاقی و لاغری یا بلندی و کوتاهی قد مهم نیست. به نظر من هر شخصی با توجّه به توانایی‌هایی که داره می‌تونه در همان بخشی که توانایی و استعداد داره فعالیت کنه. به عنوان مثال: کسی که قد بلندی نداره، ولی چهره زیبایی داره می‌تونه در ‌بخش فیس مدل بدرخشه.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
بالا پایین