جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نگین میر‌صالحی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ویتامین با نام نگین میر‌صالحی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 660 بازدید, 31 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع نگین میر‌صالحی
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
درباره ایران

نگین میرصالحی در یکی از مصاحبه‌های خود، در رابطه با ایران این چنین می‌گوید: «من از سفر به ایران خاطرات خوب زیادی دارم؛ بازدید اقوامم که بسیار گرم و مهمان نواز بودند، جذابیت خاصی داشت. بیشترین چیزی که به یاد دارم تنوعی است که در ایران وجود دارد.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
«از شهرهایی با فرهنگ غنی گرفته مثل تهران، تا جنگل‌های سرسبز و باشکوه با درختان بلند کاج و پیست‌های اسکی که میان کوه‌های پربرف قرار گرفته بودند.» او همچنین می‌گوید: «وقتی به آلبوم عکس‌های خانوادگی نگاه می‌کنم، به نظرم خانمی در جنوب تهران به اندازه خانم‌های دیگری که در نیویورک یا پاریس هستند، مدرن است.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
نگین میرصالحی در آخرین مراحل فارغ التحصیلی از دانشگاه، با اینستاگرام آشنا شد و در رابطه با وبلاگ‌نویسی اطلاعاتی کسب کرد. به گفته خود میرصالحی، تا قبل از آن حتی نمی‌دانسته که وبلاگ‌نویس‌ها چه‌کار می‌کنند و چه‌گونه پول در می‌آورند.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
نگین به پیشنهاد یکی از دوستان خود صفحه اینستاگرامش را ایجاد کرده است. او در این باره، این‌گونه می‌گوید: «صفحه اینستاگرامم را به توصیه یکی از دوستانم ایجاد کردم. آن موقع به دوستم گفتم اینستاگرام به چه دردم می‌خورد؟ من که فیسبوک دارم.» دوستم گفت: «خیلی باحال است و می‌توانی عکس لباس‌هایت را با دیگران به اشتراک بگذاری.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
«من هم صفحه‌ای درست کردم و وقتی فهمیدم بلاگرها چه‌کار می‌کنند گفتم پس این‌طوری می‌توانم علاقه‌ام به مد و زیبایی را با علاقه‌ام به ایجاد یک کسب و کار تلفیق کنم. این‌طور بود که طرفدارانم بیشتر و بیشتر شدند.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
شروع صفحه

معمولاق هر بلاگری، روی یک موضوع خاص تمرکز می‌کند. مثلاً بعضی بلاگرها تنها روی مد و بعضی دیگر فقط روی میکاپ تمرکز می‌کنند؛ یا بعضی از آن‌ها، تنها در کشور خود فعالیت داشته و برخی دیگر فعالیت‌های بین‌المللی انجام می‌دهند.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
میرصالحی در ابتدا تنها در زمینه مد فعالیت داشته و قصد فعالیت در عرصه بین‌المللی را داشت. به همین دلیل عکس‌های لباس‌های مختلف و استایل‌های خودش را در صفحه‌اش منتشر می‌کرد تا علاقه خود به این زمینه را نشان داده و طرفدارانی پیدا کند.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
بالا پایین