جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی نیایش(نهم)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متوسطه اول توسط BARAN_KH_Z با نام نیایش(نهم) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 238 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متوسطه اول
نام موضوع نیایش(نهم)
نویسنده موضوع BARAN_KH_Z
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN_KH_Z
موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
🌿 بسم الله الرحمن الرحیم 🌿

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
۱- بیا تا برآریم دستی ز دل ◈※◈ که نتوان برآورد فردا زگل

معنی: بیا با تمام وجود، خداوند را پرستش کنیم؛ زیرا بعد از مرگ، فرصت چنین کاری را نداریم.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
۲- کریما، به رزق تو پرورده‌ایم ◈※◈ به اِنعام و لطف تو خو کرده‌ایم

معنی: ای پروردگار بخشنده! با روزی تو پرورش یافته‌ایم و به لطف و بخشش تو عادت کردهایم.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
۳- چو ما را به دنیا تو کردی عزیز ◈※◈ به عقبی همین چشم داریم نیز

معنی: چون ما را در این دنیا عزیز و گرامی کردی، در آخرت هم همین انتظار را از تو داریم.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
۴- به لطفم بخوان و مران از درم ◈※◈ ندارد به جز آستانت سرم

معنی: خدایا! مرا با لطف و مهربانی خود بپذیر و از درگاهت دور نکن؛ زیرا من غیر از درگاه تو، درگاه دیگری ندارم.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
۵- چراغ یقینم فرا راه دار ◈※◈ ز بد کردنم دست، کوتاه دار

معنی: خدایا! نور بصیرت و ایمان را در برابرم قرار بده و مرا از انجام کارهای ناشایست دور کن.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
۶- خدایا با ذلت مران از درم ◈※◈ که صورت نبندد دری دیگرم

معنی: خدایا! مرا با خواری و پستی از درگاه خودت، دور نکن؛ زیرا هیچ درگاهی جز درگاه تو، برای من، قابل تصوّر نیست.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
※ خدایا، به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، ایمان بی‌ریا، مناجات بی‌غرور، عشق بی‌هوس، دوست داشتن بی‌آنکه دوست بداند، روزی کن.
معنی: پروردگارا، مرا یاری کن که در شکست، سعی و تلاش بکنم. خدایا، صبر و استقامت در ناامیدی‌ها، اعتقاد دور از هرگونه ظاهرپرستی، راز و نیازهای بدون غرور و خودخواهی، عشق و علاقه دور از هوس، دوست داشتنی را که دوست (خدا) نداند، نصیب من بکن.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
※ خداوندا! به من زیستنی عطا کن که در لحظۀمرگ، بر بی‌ثمری لحظه‌ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بر بیهودگی‌اش سوگوار نباشم.
معنی: خدایا، آن نوع زندگی را به من ببخش که به هنگام مرگ، به خاطر بی‌حاصل بودنِ لحظه‌هایی که در زندگی سپری شده است، افسوس نخورم و مُردنی را به من ببخش که برای بیهوده و بی‌فایده بودنش، ناراحت نباشم.

موضوع نویسنده

BARAN_KH_Z

سطح
4

سرپرست علوم و فناوری
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
کاربر ممتاز
Jan
6,874
14,418
مدال‌ها
5
※ خداوندا! به مؤمنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به خفتگان ما بیداری و به بیداران ما اراده و به مسلمانان ما قرآن، به فرقه‌های ما وحدت، به مردم ما خودآگاهی و عزّت ببخش.
معنی: پروردگارا، به انسان‌های دیندار ما، بصیرت و آگاهی و به روشنفکران ما، ایمان و اعتقاد و به انسان‌های نادان و بی‌خبر، بیداری و هوشیاری و به انسان‌های آگاه و هوشیار ما، تصمیم و توانایی و به مسلمانان ما عمل کردن به قرآن و به گروه‌های مختلف ما، وحدت و یکپارچگی و به مردم ما توانایی آگاهی از کارها و بزرگی را عطا کن.

بالا پایین