جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

دلنوشته [هباران] اثر •ریحانه کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط ریحانا۲۰ با نام [هباران] اثر •ریحانه کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 270 بازدید, 16 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع [هباران] اثر •ریحانه کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع ریحانا۲۰
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ریحانا۲۰
موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
دوباره باران در خیابان، من هنوز هم خاطرات تو را دارم، نکند خوابی! من و بیتابی، هر شب و هر روز را با یاد تو سر کردم، هنوز هم عکس‌هایت را درون اتاقم دارم، با این که تازه دیدمت؛ انگار یک عمر با من هستی، انگار می‌خواهی با آن نگاهت اسم من را فریاد بزنی، چشم‌هایت با من غریبه نیست، یک تیکه از خود من است، دلم با نفس‌هایش برای تو پر می‌زند.

موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
تویی که با امدنت دلم پر از جوانه شد، خانه‌ی ویرانه‌ی من باز هم دوباره، خانه‌ی تو شد، تویی که امدنت برایم دلیل زنده بودن است، تمام آرزوهایم فقط بدون تو نیست می‌شود، می‌خواهم بروم ولی دلم، می‌خواهد کنار تو باشد، می‌ترسم از این که یک عمر در انتظار تو باشم، بدون تو نمی‌توانم یک لحظه هم آرام بگیرم، اشک‌هایم سرازیر می‌شود، از غم و غصه می‌میرم، آخر مگر به جز تو چه کسی برایم در این دنیا مانده!

موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
دیگر کسی را ندارم، فقط من و خاطره‌هایت ماندیم، اما می‌دانم که باید، دوری تو را به جان بخرم، از پیش تو باید فقط یک یادگاری ببرم، نه تقصیر تو بود و نه تقصیر من، دنیا به کام‌ما نبود، قرارما جای دیگری باشد، این آخرین قدم من برای دیدنت خواهد بود، این آخرین پل برای رسیدنت خواهد بود، این آخرین نفس کشیدنم برای تو خواهد بود.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: اوین
موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
بگذار ببینمت. این قرار آخر من برای دیدن تو خواهد بود. فقط بخند و چش‌های قشنگت را، به رویم ببند، بیا به جرم عاشقی مرا بکش ولی نرو، به این تن نحیف و زار و خسته‌ام نگاه کن، بگو چرا باید لحظه‌های من این گونه باید بسوزد؟ به خاطر نگاه اشتباه آدم‌ها، باید بروم. روی دلم داغ نگاهش ماند.

• تایید
موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
هرشب برایش گریه میکردم، اما او رفت ودلم را شکاند، چه‌جوری بگویم بدونی که تنهام؟ چشم‌هایم در نبودت شب و روز می‌بارد. میان من و تو یک دنیا غرور، یک دنیا مصیبت روی قلبم خراب است. همه‌ی دلخوشی من بودی، حتی وقتی تو رو با او دیدم، ببین اونقدر دوستت دارم که گریه‌هایم را به تو ترجیح می‌دهم. رفتن و بهونه کن؛ حرفی نیست، قبول دارم.

• تایید
موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
باز من و دیوانه کن، حرفی نیست. من را میکشی حرفی نیست، رفتن را بهانه کن حرفی نیست. چشم‌هایم را می‌بندم و تو رو کنار خودم می‌بینم، آخر تو را از ته دل، دوستت دارم. حتی درون خیالم هم، جز تو کسی را ندارم. مردم بس که با رویای تو از خواب پریدم. بس که چشم به راه تو ماندم وهیچی ندیدم.

• تایید
موضوع نویسنده

ریحانا۲۰

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
197
1,267
مدال‌ها
2
از این همه کابوس شبانه خسته شدم. این رسمش نبود که این‌طوری، تنهایم بگذاری. عشقم بشوی و بعد هم بروی و تنهایم بگذاری. این رسمش نبود، من که به تو بدی نکرده بودم. ولی با این همه، از عشق تو بر نمی‌گردم. با من باش عشق تو را دارم. دل من برای تو پر می‌زند. آرزویم این‌است که وقتی می‌خوابم تو را داشته‌باشم.

• تایید
بالا پایین