جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی هتل هتل چالدره | تنکابن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هتل‌ها و اقامتگاه‌های ایران توسط _Morvarid_story با نام هتل چالدره | تنکابن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 232 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هتل‌ها و اقامتگاه‌های ایران
نام موضوع هتل چالدره | تنکابن
نویسنده موضوع _Morvarid_story
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط _Morvarid_story
موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
chaldarreh-hotel-tonekabon-012.jpg
هتل چالدره تنکابن؛ تجربه‌ اقامتی متفاوت

یک اقامت فراموش‌نشدنی در هتل چالدره تنکابن

اگر قصد سفر به تنکابن را داشته باشید حداقل یک بار اسم هتل چالدره تنکابن را شنیده‌اید؛ اگر هم نه، من آن را به شما معرفی می‌کنم. در کنار بازدید از جاهای دیدنی تنکابن خوب است در هتلی راحت اقامت داشته باشید؛ پس تا آخر این مقاله با من همراه باشید تا جذابیت‌های هتل جنگلی تنکابن را برایتان رو کنم.

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
تنکابن یا شهسوار یکی از شهرهای استان مازندران است؛ اگر قصدتان بازدید از جاهای دیدنی مازندران است، حیف است جاهای دیدنی تنکابن را در لیست دیدنی‌هایتان نگذارید. جنگل‌های سرسبز، آبشارهای رویایی، قلعه‌های تاریخی و بقیه جاهای دیدنی تنکابن، چیزی نیست که بتوان آن‌ها را راحت از دست داد.

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-19-4.jpg
هتل چالدره تنکابن کجاست؟

هتل جنگلی تنکابن در کیلومتر ۱۸ جاده دوهزار، نزدیک پارک جنگلی چالدره و در غرب مازندران قرار دارد. هتل چالدره ۵۰ اتاق دارد که به دو بخش افرا و توسکا تقسیم می‌شوند.

فاصله هتل چالدره تا تنکابن حدود ۱۸کیلومتر است. خیالتان از فاصله هتل تا شهر راحت باشد، راحت می‌توانید به مرکز شهر و روستاهای اطراف بروید یا به جاهای دیدنی تنکابن دسترسی داشته باشید.

شماره تلفن: ۰۱۱۵۴۲۴۵۴۱۴

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-16-6.jpg
بهترین مسیر دسترسی به هتل چالدره

قطعا بهترین راه برای پیدا کردن مسیر استفاده از گوگل مپ یا برنامه‌های دیگر نقشه هستند؛ اما باز هم من برایتان پیشنهادی دارم. برای رسیدن به هتل چالدره تنکابن خوب است اول به تنکابن یا یکی از روستاهای اطراف بروید؛ یا حتی لازم نیست داخل شهر بروید، یکی از بهترین مسیرها این است که از جاده ساحلی به بلوار مجتهد تنکابنی بپیچید و از آن‌جا به سمت جاده دوهزار بروید

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-25-3.jpg
اگر از تهران با ماشین به هتل چالدره می‌آیید

اول از همه باید بدانید که فاصله تهران تا تنکابن چیزی حدود ۲۰۵ کیلومتر معادل چهار و نیم ساعت راه در پیش دارید. برای رسیدن به مقصد دو راه دارید که هر دوی آن را به شما می‌گویم.اول اینکه از تهران به جاده چالوس بروید، بعد از نمک‌آبرود، متل‌قو، عباس آباد، نشتارود عبور کنید و از کمربندی تنکابن یا شهسوار، به جاده دوهزار برسید. راه دوم هم از سمت قزوین است؛ از تهران به قزوین، بعد رشت، لاهیجان و در آخر رامسر بروید، بعد از همان کمربندی تنکابن به جاده دوهزار می‌رسید.

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-15-8.jpg
هتل چالدره تنکابن؛ اقامت در دل جنگل

رسیدیم به معرفی این هتل جذاب؛ مطمئنم با خواندن درمورد زیبایی‌های این هتل، دلتان می‌خواهد یک‌بار هم که شده به آن‌جا بروید تا در کنار بازدید از جاهای دیدنی تنکابن، از منظره هتل هم لذت ببرید. هتل چالدره تنکابن هتلی چهار ستاره و بسیار محبوب است. اگر نگاهی به نظرات کاربران در سایت‌ها و برنامه‌های مخلتف بیاندازید، می‌بینید جدیدا کمتر کسی پیدا می‌شود که از هتل چالدره بد ناراضی باشد.
یکی از جذابیت‌های نفس‌گیر هتل چالدره جنگلی مازندران، رودخانه دوهزار است که دقیقا از وسط محوطه هتل رد شده است. رودخانه دوهزار و جنگل‌های اطراف، منظره‌ای را ساخته است که بعید می‌دانم جای دیگری بتوانید آن را پیدا کنید.

شاید کنجکاو باشید علت نام‎گذاری هتل چالدره تنکابن را هم بدانید. دلیل انتخاب این اسم، به وجود دره‌ای در همین نزدیکی برمی‌گردد. نزدیک این هتل دره‌ای عمیق و سرسیز وجود دارد که چشم‌انداز آن فراموش‌نشدنی است. شالیزارها، باغ‌های مرکبات، جنگل‌های انبوه و سنگ‌ها و دشت‌های پر شده از خزه و گیاه، همگی از جمله چیزهایی است که اینجا می‌توانید ببینید.

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-13-5.jpg
معماری فوق‌العاده کلبه‌های هتل چالدره منظره‌ای نفس‌گیر، وجود گیاهان و گل‌های مختلف، پل‌های چوبی و آلاچیق‌های زیبا همگی قسمتی از زیبایی‌های شگفت‌انگیز این هتل است. پیشنهاد می‌کنم به عکس‌های مقاله خوب نگاه کنید تا بهتر حس و حال این هتل را درک کنید.

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-4-6.jpg
تاریخ ساخت و مشخصات هتل

هتل چالدره تنکابن در سال ۱۳۷۹ ساخته شد؛ اما فکر نکنید همینطوری تا الان به حال خود رها شده است. این هتل جنگلی مازندران در سال ۱۳۹۴ یک‌بار بازسازی و تعمیر کامل شد؛ به همین دلیل ظاهری نسبتا مدرن دارد.همان‌طور که بالاتر هم گفتم، هتل چالدره دو نوع کلبه توسکا و افرا دارد. کلبه‌های توسکا با ۳۵ متر مساحت، از چوب ساخته‌ شده‌اند؛ اما کلبه‌های افرا با بتن ساخته‌ شده‌اند و ۶۵ متر مساحت دارند. واحدهای افرا همگی تراس‌های ۳۵ متری دارند؛ اما کلبه‌های توسکا تراس ندارند. این کلبه‌ها حداقل دو نفره و حداکثر چهار نفره هستند؛ اگر تعدادتان از این عدد بیشتر است باید کلبه‌های بیشتری برای اقامت رزرو کنید.

موضوع نویسنده

_Morvarid_story

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
892
2,617
مدال‌ها
5
Google-Maps-9-7.jpg
کلبه‌ها از هم فاصله زیادی ندارند؛ اما لازم نیست نگران سر و صدای گردشگران کلبه کناری باشید. این کلبه‌ها فاصله مناسبی دارند که صداهای بقیه کلبه‌ها شما را آزار نخواهد داد.

بالا پایین