هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
خلق شخصیت مرزی در نوسان است و رفتارهای پرخاشگرانه در شرایط مختلفی از او سر میزند. اما افراد مرزی بیشتر از این که با این انفجارها شناخته شوند، با بیثباتیشان شناخته میشوند: کسی که گاه نادم و گاه طلبکار است.
در این نوع اختلالات که اسکیزوفرنی از جمله آنها است، پرخاشگریهای شدید اصولا در واکنش به هذیان یا توهم مشخص ایجاد میشوند. واقعیت سنجی این افراد به شدت مختل است و مساله تهدید کننده در اکثر مواقع موضوعیت بیرونی و خارجی ندارد.
در تضاد با خشم انفجاری متناوب، مشخصه اصلی بی نظمی خلق اخلال گرایانه این است که فرد در فاصله بین دو انفجار خشم، در اکثر ساعات روز و تقریبا هر روز، خلق منفی و تحریک پذیر دارد. در حقیقت مانند آتش زیر خاکستر است و هر لحظه آماده شعله کشیدن.اختلال انفجاری متناوب بروز خشم ناگهانی بوده و در فواصل آن خلق فرد معمولی است.
در افراد بیش فعال اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش بینی وجود دارد؛ اما لزوما از خشم و عصبانیت سرچشمه نمیگیرد یا منجر به جرح و آسیب نمیگردد. شیطنت و تحرک خارج از حد به همراه بیقراری و عدم تمرکز بیش از بروز خشم توصیف کنندۀ این اختلال است. ضمن اینکه شدت و دفعات خشم در اختلال انفجاری متناوب به مراتب زیادتر است.
در صورتی که پرخاشگری در اثر مصرف یا ترک ماده مخدر، الکل و غیره باشد، برچسب تشخیصی اختلال انفجاری متناوب نمیگیرد. منشا بیماری باید چیزی غیر از مصرف مواد باشد.