جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [وداد متروک] اثر «عاطفه حاتمی کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [وداد متروک] اثر «عاطفه حاتمی کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 270 بازدید, 4 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [وداد متروک] اثر «عاطفه حاتمی کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط عاطفه حاتمی
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,757
46,474
مدال‌ها
7
نام اثر: نمای رجا
(چشم‌انداز امید)
نویسنده: عاطفه حاتمی
ژانر: درام، عاشقانه

خلاصه:
در پی حوادث روزگار، دختری در میانه‌ی نبردی بی‌پایان، درجا می‌زند. او می‌داند که ثروت و دارایی، در برابر سرنوشت، هیچگاه نمی‌تواند خوشبختی را به ارمغان آورد.
او جنگید تا روزهای سخت، تکرار روزهای پیشین نباشند. روزی که خسته شد و زندگی را رها کرد، ناگهان نوری در تاریکی به سراغش آمد. نوری که زندگی‌اش را روشن کرد و به او یادآوری کرد که هنوز امیدی در دل شب‌های سرد وجود دارد.
این زندگی، به او بدهکار بود؛ بدهکار به آن لحظه‌های بی‌روح و سرد که در انتظار نوری چون او گذشت. آیا روزگار طلبش را صاف می‌کند؟

لینک اثر

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
613
14,020
مدال‌ها
4
سلام و خسته نباشید به نویسنده عزیز🌹
یک‌راست میرم سراغ نقد شخصیم و امیدوارم اون چیزی رو که حس کردم درست بیان کنم و باعث گمراهیت نشه.
شالوده‌ی رمانت یه داستان درام عاشقانه‌ست که به‌نظرم خوب حفظش کردی و نشون مخاطب دادی.

خلاصه لو دهنده نیست و از کلمات خوبی استفاده کردی.

قلمت هم روز به روز در حال پیشرفته و این باعث تشویقه.

تنها اشکالی که به چشمم اومد فلش‌بک‌های نابه‌هنگامیه که توی مواقع اوج رمان رخ میده. فلش‌بک باید با صحنه‌ی حال هم‌خونی داشته باشه. مثلاً شخصیت با دیدن صحنه یا چیز خاصی به یاد گذشته بیفته و کم‌کم رازهای پنهان برملا شه.

موفق باشی عزیزم💓

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZaHARa
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
891
2,417
مدال‌ها
2
سلام و خسته نباشید به نویسنده عزیز🌹
یک‌راست میرم سراغ نقد شخصیم و امیدوارم اون چیزی رو که حس کردم درست بیان کنم و باعث گمراهیت نشه.
شالوده‌ی رمانت یه داستان درام عاشقانه‌ست که به‌نظرم خوب حفظش کردی و نشون مخاطب دادی.

خلاصه لو دهنده نیست و از کلمات خوبی استفاده کردی.

قلمت هم روز به روز در حال پیشرفته و این باعث تشویقه.

تنها اشکالی که به چشمم اومد فلش‌بک‌های نابه‌هنگامیه که توی مواقع اوج رمان رخ میده. فلش‌بک باید با صحنه‌ی حال هم‌خونی داشته باشه. مثلاً شخصیت با دیدن صحنه یا چیز خاصی به یاد گذشته بیفته و کم‌کم رازهای پنهان برملا شه.

موفق باشی عزیزم💓
سلام لیلا جان❤️
ممنون از اینکه افتخار میدی و رمانم رو می‌خونی.
نظراتت خیلی برام باارزشه🌹
حتماً برای ویرایشش اقدام می‌کنم عزیزم.

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
688
11,759
مدال‌ها
2
نمیدونم چی بگم جز اینکه خیلی عالیه آدم رو حسابی کنجکاو میکنه و قسمتی که به گذشته میره خیلی زیبا و حرفه‌ای نوشته شده.
بازم میگم محشر و عالیه😍😍😍🌹🌹🌹

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZaHARa
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
891
2,417
مدال‌ها
2
نمیدونم چی بگم جز اینکه خیلی عالیه آدم رو حسابی کنجکاو میکنه و قسمتی که به گذشته میره خیلی زیبا و حرفه‌ای نوشته شده.
بازم میگم محشر و عالیه😍😍😍🌹🌹🌹
مرسی قشنگم❤️😘

بالا پایین