جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [وداد مذنب] اثر «عاطفه. م... نویسنده انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط atefeh.m با نام [وداد مذنب] اثر «عاطفه. م... نویسنده انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 480 بازدید, 16 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [وداد مذنب] اثر «عاطفه. م... نویسنده انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع atefeh.m
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط atefeh.m
موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
864
25,389
مدال‌ها
3
عنوان: وِداد مذنب
(دوست داشتن گناهکار)
نویسنده: عاطفه. م ...
ژانر: عاشقانه، درام
عضو گپ نظارت (8)S.O.W
خلاصه:
قرعه بخت و اقبال زندگی این بار به نام او درآمده بود تا برگزیده‌ای باشد برای مشق کردن ورق زندگی دیگری، اما نجات خودش در منجلاب افتاده‌ی آن سیاه چال سرنوشت چه می‌شد؟ در آن بیابان برهوت که سکوتش غرقاب دل و جانش شده بود تا چشم کار می‌کرد سراب بود و توهم عشق برای سیراب شدن عطش را در خودش بیشتر می‌کرد. کاش برسد پاییز و عاشقانه‌هایش و رقص را در میان برگ‌های رنگارنگ به تصویر بکشد... !

سلام دوستان خوشحال میشم نظرات ارزش‌بارتون رو برام اینجا درمیون بذارین🌷

لینک اثر

آخرین ویرایش:

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,058
38,165
مدال‌ها
3
سلام
هنوز اول راهی ولی خوب معلومه که داستان خوبی مینویسی، از شخصیت راضیه خوشم اومده و فعلا نظر دیگه ای جز آرزوی موفقیت برات ندارم، مثل همیشه قوی پیش برو☺️

لِئا.

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
278
4,203
مدال‌ها
2
سلام عزیزم
از همین اول داستان جذب شدم و حتما اینده‌ی خوبی داره مثل رمان‌های قبلی
نکته و نقدی نیست چون از نظرم کامله
موفق باشی و بی‌صبرانه مننظر پارت‌های بعدی💕🌹

موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
864
25,389
مدال‌ها
3
سلام
هنوز اول راهی ولی خوب معلومه که داستان خوبی مینویسی، از شخصیت راضیه خوشم اومده و فعلا نظر دیگه ای جز آرزوی موفقیت برات ندارم، مثل همیشه قوی پیش برو☺️
سلام دردانه‌ی قشنگم ممنون عزیزم😍

موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
864
25,389
مدال‌ها
3
سلام عزیزم
از همین اول داستان جذب شدم و حتما اینده‌ی خوبی داره مثل رمان‌های قبلی
نکته و نقدی نیست چون از نظرم کامله
موفق باشی و بی‌صبرانه مننظر پارت‌های بعدی💕🌹
سلام خوشگلم قربونت به من لطف داری عزیزم😍

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.

RPR"

سطح
4

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار انجمن
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
3,576
24,388
مدال‌ها
6
با سلام به عاطفه عزیزم🙂💛
در مورد داستان باید بگم که درسته زیاد از داستان گفته نشده و معلومه چیزای زیادی برای ما داری که باید کشفشون کنیم ولی از همین اول راه داستان جالبی رو رقم زدی و خیلی دوست دارم بدونم آخرش چی میشه.
بنظرم یه جورایی داستانت معمایی هست و یه دفعه یه شخصیت میاد وسط داستان و همه چیزو تغییر میده و من اینجور داستانایی رو خیلی دوست دارم.
موفقیتت آرزومه و بی‌صبرانه منتظر تک تک پارت‌هات هستم:)

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m
موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
864
25,389
مدال‌ها
3
با سلام به عاطفه عزیزم🙂💛
در مورد داستان باید بگم که درسته زیاد از داستان گفته نشده و معلومه چیزای زیادی برای ما داری که باید کشفشون کنیم ولی از همین اول راه داستان جالبی رو رقم زدی و خیلی دوست دارم بدونم آخرش چی میشه.
بنظرم یه جورایی داستانت معمایی هست و یه دفعه یه شخصیت میاد وسط داستان و همه چیزو تغییر میده و من اینجور داستانایی رو خیلی دوست دارم.
موفقیتت آرزومه و بی‌صبرانه منتظر تک تک پارت‌هات هستم:)
سلام سونیا جان ممنون عزیز. بله گلم تازه اول راهه و خیلی اتفاقات قراره پیش بیاد و من این تاپیک رو زدم تا اول راه هستم نقصام رو بدونم و جبران کنم. ممنون از لطفت به خودم و کارم😍

• لبخند
واکنش‌ها[ی پسندها]: RPR"

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,419
مدال‌ها
2
سلام عاطفه عزیزم
من آغاز داستان رو واقعا دوست داشتم از همون اول سوال برانگیز و پر از تعلیقه
جدا از اون فکر میکنم به شخصیت پردازی خوب پرداخته شده یعنی مثلاً من می‌تونستم بدون اینکه اسامی رو بدونم. بفهمم گونش و راضیه دوتا آدم مستقل از همدیگه هستن
در کل برات آرزوی موفقیت میکنم قلمت مانا❤️🌹

موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
864
25,389
مدال‌ها
3
سلام عاطفه عزیزم
من آغاز داستان رو واقعا دوست داشتم از همون اول سوال برانگیز و پر از تعلیقه
جدا از اون فکر میکنم به شخصیت پردازی خوب پرداخته شده یعنی مثلاً من می‌تونستم بدون اینکه اسامی رو بدونم. بفهمم گونش و راضیه دوتا آدم مستقل از همدیگه هستن
در کل برات آرزوی موفقیت میکنم قلمت مانا❤️🌹
سلام رها گلی فدات عزیز ممنون از دیدگاه مثبتت امیدوارم بتونم تا آخر اینجوری پیش برم. خیلی لطف داری گلم😍

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: ؛Raha

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
613
14,036
مدال‌ها
4
سلام و درود خدمت نویسنده‌ی خوش‌قلم سایت
لایق تحسین زیادی هستی اما اگه بخوام تعریف و تمجید راه بندازم یه طومار میشه و حال هممون به‌هم می‌خوره😂

خوبه که بستری فراهم شده نویسنده رشد کنه و با نقد شدن سازنده به نقص و قدرتش دست پیدا کنه.

خیلی قبولت دارم و این‌قدر خوبی که حیفم اومد نقد نکنم، انشاالله که نظرهای ما بتونه کمکت کنه و برای نقد شورا آماده‌تر باشی.

خب زیاد حرف زدم بریم سر اصل مطلب...
رمان با اوج و تعلیق خوبی شروع شده و سوال‌های زیادی در ذهن مخاطب شکل می‌گیره که به خوندن ادامه ترغیبش می‌کنه. شاید خیلی‌هامون چنین حاجی‌هایی رو دیدیم که خودشون رو نماینده خدا فرض می‌کنن و در آن‌سو پسر ناخلفی هم دارن؛ اما من مطمئنم که قراره پردازش متفاوتی رو شاهد باشیم و ماجرا جور دیگه‌ایه.
داستان تا الان هیجان و جذابیت لازم رو داره و قلم روانت توش بی‌تاثیر نبوده. فضاسازی‌هات از قبل بهتر شدن و این موفقیت بزرگیه. شخصیت‌پردازیت عالیه و تفاوت‌ها به چشم می‌خوره. از تکرار اسم خودداری کن و سعی کن با توصیفات مناسب‌تری جایگزینش کنی.

توصیفات ظاهری رو هم یک‌جا نده و غیرمستقیم باشه.

دیگه فعلاً حرفی نیست تا بعد😍 قلمت مانا باشه عزیزم🌱

بالا پایین