جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ورزشکار حمیده عباسعلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط ASHVAN با نام ورزشکار حمیده عباسعلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 493 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع ورزشکار حمیده عباسعلی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
حمیده عباسعلی موفق به کسب مدال نقره جهان در رقابت های جهانی آلمان شد؛ مدالی که به عنوان نخستین مدال تاریخ کاراته بانوان ایران به شمار می رفت. این ورزش‌کار، نایب قهرمان کاراته جهان است که تا به حال توانسته در رشته ی کاراته، مدال های بسیاری را از آن خود نماید.

Screenshot_20211206-201707_Chrome.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
چکیده ای از بیوگرافی حمیده عباسعلی

نام:حمیده عباسعلی

تاریخ تولد:۲۳ اسفند ۱۳۶۸

محل تولد:تهران

ملیت:ایرانی

مدرک تحصیلی:فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی

سمت:کاراته کار

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی حمیده عباسعلی

حمیده عباسعلی در روز ۲۳ اسفند سال ۱۳۶۸ در شهر ری واقع در تهران دیده به جهان گشود. او فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ارشد است، قد او ۱۸۰ سانتیمتر است. حمیده عباسعلی کاراته کار جوان و موفق ایرانی است که توانسته در این مسیر با پشتکار و انگیزه ای قوی گام بردارد، او نخستین زن کاراته کار ایرانی میباشد که در این زمینه به قهرمانی رسید.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
نام حمیده عباسعلی با مدال مترادف است؛ ستاره ای که بر رشته ای چون کاراته انحصار مردان را شکست و با مدال های رنگارنگش نشان داد کاراته ایران در حوزه بانوان نیز ستاره دارد. در اینچئون برای نخستین بار بود فهمیدیم که ستاره ای تازه در کاراته ظهور کرده است. برای ورزش ایران که پیش از این نام های بزرگی مانند برادران روحانی و جاسم ویشگاهی را در کاراته شنیده بود، حمیده عباسعلی شخص معروفی نبود، ولی وی با خونسردی و صلابت مثال زدنی اش در بازی های آسیایی اینچئون روی تاتامی رفت و رقبای مدعی را کنار زد تا با اقتدار مدال طلا را به چنگ آورد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
فعالیت های حمیده عباسعلی

حمیده عباسعلی از سن ۸ سالگی با خواهرش کاراته را در یکی از باشگاههای شهر ری آغاز نمود، خواهر وی به اصرار مادرش کاراته را فقط تا کسب کمربند مشکی ادامه داد و بعد از آن کاراته را ترک کرد، ولی حمیده عباسعلی بخاطر علاقه ای که در خود به این ورزش احساس میکرد و با عزمی قوی و استوار آن را تا مراحل رسیدن به قهرمانی ادامه داد. در واقع نخستین زنی که ایران را موفق به کسب مدال جهانی کاراته کرد، حمیده عباسعلی بود.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
حمیده عباسعلی در بازی های آسیایی سال ۲۰۱۱ در کمیته تیمی برای نخستین بار صاحب مدال نقره شد، اولین زن ایرانی که کشورش را به مدال جهانی کاراته رسانده است حمیده عباسعلی بود. او در کاراته بانوان به نوعی یک صف شکن بود و موفقیت وی سبب شد تا مسیر برای حضور دیگر بانوان در این رشته هموار شود. او حریفانی از لورا پرادلی از بلژیک( سه بر صفر)، پالاسیو گونزالز از اسپانیا( یک بر صفر)، تانیا نورتان از هلند( یک بر صفر) و بارتا نیکولا از مجارستان( یک بر صفر) را برای رسیدن به فینال شکست داده بود که موفق به کسب مدال نقره جهان در رقابت های جهانی آلمان در سال ۲۰۱۴ شد؛ مدالی که نخستین مدال تاریخ کاراته بانوان ایران محسوب می شد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
حمیده عباسعلی در سال ۲۰۱۶ باز هم روی سکو رفت و دو مداله شد اما آنطور که باید و شاید خوشحال شود از این موفقیت خوشحال نشد به دلیل اینکه میل به پیشرفت و خواهندگی در او خیلی زیاد است. او دوست داشت مدال نقره دو سال قبل خود را به طلا تبدیل کند ولی چنین اتفاقی نیفتاد و بر سکوی سومی دنیا قرار گرفت. حال از این که بی مدال از جهانی برنگشته خوشحال است ولی راضی نیست زیرا هیچ نقطه پایانی برای او وجود ندارد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ورزش مورد علاقه حمیده عباسعلی

حمیده عباسعلی درباره‌ی ورزش مورد علاقه ی خود چنین گفت:من فوتبال و بسکتبال را در دوران راهنمایی انجام می دادم. حتی یکی از معلمان پیشنهاد داد تا به صورت حرفه ای بسکتبال را ادامه بدهم ولی باتوجه به اینکه پرداختن به دو رشته ورزشی بطور هم زمان برایم دشوار بود ترجیح دادم تا کاراته را به صورت حرفه ای ادامه بدهم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
رقابت المپیک حمیده عباسعلی

حمیده عباسعلی در مورد هدف های بلند مدت و آتی خود به المپیک می گوید:معمولاً تمامی آدم ها هدف بلند مدتی را برای خود در نظر می گیرند که هدف من هم المپیک است، یکی از آرزوهای من این بود که هنگامی که در کاراته حضور دارم، این رشته المپیکی شود و هر وقت در این رابطه حرفی به میان می آمد به همه می گفتم که مطمئنم تا زمانی که من در این رشته حضور دارم، کاراته به المپیک میرود ، وقتی این اتفاق افتاد خیلی خوشحال شدم، حالا اول باید بتوانم سهمیه بگیرم و بعد در این میدان حضور داشته باشم.»

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
حمیده عباسعلی مدت یکماه را برای استراحت پشت سر گذاشت تا در این مدت بتواند نیروی لازم را ذخیره و کمی از سختی های این یکسال پشت سر بگذارد و مجددا با انرژی بیشتری به تمرین مشغول شود، هدف گذاری های او کسب دوباره مدال طلای بازی های آسیایی ۲۰۱ اینچئون، دریافت مدال طلای جهانی ۲۰۱۸ و نیز حضور و موفقیت در المیپک ۲۰۲۰ توکیو می باشد.

بالا پایین