جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ورزشکار حمیده عباسعلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط ASHVAN با نام ورزشکار حمیده عباسعلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 493 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع ورزشکار حمیده عباسعلی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
الگوی ورزشی حمیده عباسعلی

حمیده عباسعلی در زمینه کاراته الگوی ورزشی خود را جاسم ویشگاهی معرفی می کند و نوع ضربه زدن وی را می پسندد. او دراین باره می گوید:من نحوه مبارزه جاسم ویشگاهی را می پسندم به دلیل اینکه ضربات زیبایی به حریف می زند. با این که او از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده است ولی هنوزهم به خوبی تکنیک هایش را اجرا می کند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
علاقه حمیده عباسعلی به فوتبال و استقلال

حمیده عباسعلی درمورد علاقه اش به فوتبال و تیم استقلال می گوید:من بخاطر رشته تحصیلی ام اغلب رشته های ورزشی من جمله فوتبال را دنبال می کنم. من طرفدار تیم استقلال هستم و به رنگ آبی علاقه بسیاری دارم. مرحوم ناصر حجازی از بین مربیان و فوتبالیست ها برایم ارزشمند بود. هنگامی که آقای حجازی در تیم استقلال بودند عملکرد این تیم بهتر بود. خدا ایشان را رحمت کند، شاید بیشتر افردی که جذب استقلال شدند به خاطرشخصیت ایشان بود.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
آسیب دیدگی حمیده عباسعلی

در جریان دیدار فینال وزن ۶۸+ کیلوگرم رقابت های لیگ جهانی کاراته وان در سالزبورگ اتریش، حمیده عباسعلی در ثانیه های پایانی مبارزه برابر سیلیکو فراکوتی از ایتالیا در زمان حمله حریف و در حالیکه قصد دفاع داشت، با مصدومیت شدید زانو مواجه شد. با این وجود او توانست مدال طلا را با برتری ۲ بر ۱ کسب کند و سهمیه المپیک ۲۰۲۰ را قطعی کند ولی به حدی شدت مصدومیت او زیاد بود که مجبور شد با کمک دیگران تاتامی را ترک کند و بلافاصله راهی بیمارستان شد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
پزشکان اتریشی بعد از این که از او MRIگرفت، آسیب دیدگی وی را شدید تشخیص داد و اعلام کرد این بانوی کاراته کار که دچار پارگی« ACL» زانو شده، در صبح پنجشنبه در هانوفر آلمان مورد جراحی قرار گرفت، که تمامی مرحله های مداوایی او تا زمان بهبودی کامل ادامه یافت.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8