جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ورزشکار خداد عزیزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط ASHVAN با نام ورزشکار خداد عزیزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 574 بازدید, 20 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع ورزشکار خداد عزیزی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بازنشستگی در 35 ساله

سال 1380 نیم فصل در النصر عربستان بازی کرد تا اینکه به ایران آمد و به مدت 4 سال در پاس تهران بود سپس یکسال در تیم دسته اولی عقاب حضور داشت

در نهایت سال 1385 خداداد عزیزی 35 ساله با پیراهن راه آهن برای همیشه بازنشسته شد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ازدواج و فرزندان

خداداد عزیزی سال 1375 وقتی 20 ساله بود با همسرش ازدواج کرد که ثمره این زندگی دو دختر و یک پسر است ، دختر بزرگش فاطمه متولد 1376 می باشد

پسرش امیرحسین در سال 1384 و دختر کوچک ترش هم سال 1389 به دنیا آمد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
سرطان مادر و حسرت زندگی

سال 1369 در 19 سالگی زمانی که هنوز به شهرت نرسیده بود و زندگی سختی داشتند مادرش به دلیل عدم توانایی مالی برای درمان سرطان فوت کرد

می گوید من در این دنیا هیچ آرزویی ندارم ، خدا به من لطف کرده و به من همه چیز داده است همه رویاهایم محقق شده ولی فقط یک آرزو برایم حسرت شد

اینکه وقتی اوضاع خوب شد کاش مادرم بود ، روزهای خوب را می دید ، روزهای خوش مان را می دید ، روزهایی که شناخته شدیم و شرایط مان به طور کلی تغییر کرد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
عاشق تهرانم

از تهران فراری نیستم ، عاشق تهران هستم ، خاطره هایی که در این شهر داشتم تکرار نشدنی است ، عاشق زندگی کردن در تهران هستم

صمیمی ترین رفقای من در تهران هستند اما مزار مادرم در مشهد است ، پدرم هم خدا را شکر زنده است و در جوار امام رضا (ع) زندگی می کند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شباهت به جکی چان

خداداد عزیز شباهت زیادی به جکی چان (بازیگر و کارگردان) چینی دارد و می گوید بارها شده در فرودگاه های خارج از کشور فکر کردن جکی چان هستم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
توپ طلا در موزه حرم امام رضا

سال 1375 وقتی بهترین بازیکن آسیا شدم و توپ طلا را گرفتم، آن را به موزه حرم مطهر اهدا کردم چون جای آن توپ در موزه حرم بود، نه طاقچه خانه ما

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
طرفدار بارسلونا

من فقط بازی‌ های بارسلونا را می‌ بین هر چند که بازی‌ های حساس اروپایی را هم دنبال می‌ کنم الان هم بازی‌ های منچسرسیتی را هم دنبال می‌ کنم آنها هم تیم خوبی هستند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شغل دوم و رفیق مشهور

شغل دوم خداداد عزیزی ساخت‌ و‌ ساز است ، اینکه او کجا و چه پروژه‌هایی را در دست دارد چندان مشخص نیست اما به گفته بعضی از دوستان نزدیکش خداداد مغز اقتصادی ‎اش خوب کار می‌ کند

او یک گالری طلا فروشی در خیابان کریمخان تهران دارد و در کشور امارات هم سرمایه گذاری های خوبی انجام داده است

او ابتدای فعالیت اقتصادی خود را با سرمایه گذاری در حوزه پوشاک ورزشی آغاز کرد و الان نیز صاحب یک برند معروف پوشاک ورزشی است و مهدی هاشمی نسب صمیمی ترین دوستش می باشد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
مربیگری

خداداد عزیزی سال 1384 رئیس سازمان فوتبال شد تا اینکه بعنوان مربی ، هدایت ابومسلم مشهد را بدست گرفت و تا سال 1397 در تیم های پیام مشهد ، استقلال ، شهرداری تبریز ، سیاه جامگان و سپیدرود رشت سرمربیگری کرد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
اهل قلیون ام !

حداقل 80 درصد فوتبالیست های امروزی قلیون می کشند ، خود من هم بعد از پایان فوتبالم از سال 1385 قلیون کشیدن را شروع کرم و ابایی از گفتن اش ندارم

بالا پایین