جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد آثار کاربران [پادزهر‌ مهلک] اثر «Bloodreina کاربر رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Bloodreina با نام [پادزهر‌ مهلک] اثر «Bloodreina کاربر رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 124 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [پادزهر‌ مهلک] اثر «Bloodreina کاربر رمان بوک»
نویسنده موضوع Bloodreina
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Bloodreina
موضوع نویسنده

Bloodreina

سطح
0

ناظر تأیید
ناظر تایید
کاربر رمان‌بوک
Jul
47
631
مدال‌ها
2
عنوان اثر: پادزهر مهلک
ژانر: عاشقانه، روانشناختی
نویسنده: Bloodreina
خلاصه: عشق قرار بود پادزهر باشد، نه این‌که او را ذره‌ذره به کامِ مرگی شیرین ببرد. نمی‌پذیرفت که این راه را به‌تنهایی ادامه دهد؛ حتی اگر لازم بود، به بندِ زنجیرش می‌کشید و او را هم‌مسیرِ خودش می‌کرد.

آخرین ویرایش:

Nill

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
1
7
مدال‌ها
2
خب یکم جدی بشیم :)
من که اومدم تو این انجمن فقط واسه حمایت از رمان تو
به نظرم ایده خیلی قوی داره داستانت
مخصوصا بعد خوندن پارت دوم مو به تنم سیخ شد اونجایی که ماهور گفته بود دنیا بعدا قراره بشه بزرگترین هیولای زندگیش
فعلا با ریتم خوبی داری پیش میری و جذابه برام همه چی ولی فکر کنم تازه اول داستانه و تو مرحله آشنایی با کاراکترهاییم بیشتر
بی صبرانه منتظر ادامشم
قلمت مانا دوست خوبم 😊❤️

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Bloodreina

سطح
0

ناظر تأیید
ناظر تایید
کاربر رمان‌بوک
Jul
47
631
مدال‌ها
2
خب یکم جدی بشیم :)
من که اومدم تو این انجمن فقط واسه حمایت از رمان تو
به نظرم ایده خیلی قوی داره داستانت
مخصوصا بعد خوندن پارت دوم مو به تنم سیخ شد اونجایی که ماهور گفته بود دنیا بعدا قراره بشه بزرگترین هیولای زندگیش
فعلا با ریتم خوبی داری پیش میری و جذابه برام همه چی ولی فکر کنم تازه اول داستانه و تو مرحله آشنایی با کاراکترهایی بیشتر
بی صبرانه منتظر ادامشم
قلمت مانا دوست خوبم 😊❤️
مرسی عزیزم که جدیت به خرج دادی😅
و ممنون از نظرت امیدوارم تا آخرش همراهیم کنی✨♥️

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nill
بالا پایین