جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی پارمیگینا ملانزین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام پارمیگینا ملانزین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 178 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پارمیگینا ملانزین
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
پارمیگینا ملانزین (Parmigiana di melanzane) به‌عنوان ملکه غذاهای ایتالیایی شناخته می‌شود و جزء معدود غذاهایی است که به‌شکل سنتی در مناطق مختلف این کشور از شمال تا جنوب طبخ می‌شود.

این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است، پس انتخابی عالی برای گیاه‌خواران خواهد بود.

پارمیگینا ملانزین در اصل برای مناطق جنوبی ایتالیا است.

اگر بادمجان دوست ندارید، جالب است بدانید که این غذای پنیری با کدو سبز هم تهیه می‌شود و شاید بیشتر باب میل شما باشد.

ricetta-parmigiana-melanzane_7-850x638-1-300x225.jpg
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
🔸بادمجان دلمه ای1.5 کیلوگرم
🔸گوجه فرنگی رنده شده یا چرخ شده1.4 لیتر
🔸پنیر پارمیزان رنده‌شده150 گرم
🔸پیاز زردنصف
🔸سیریک پر
🔸تخم‌مرغ2 عدد
🔸پنیر موزارلا توپی250 گرم
🔸روغن زیتونبه مقدار لازم
🔸فلفل سیاهبه مقدار لازم
🔸ریحانچند برگ
🔸نمکبه مقدار لازم
🔸روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
1- بادمجان‌ها را خوب بشویید، خشک کنید و سپس با پوست به‌اندازه‌های برابر به ضخامت حدود 1.2 سانتیمتر برش دهید. آن‌ها را به صورت لایه‌ ای داخل ظرف بخوابانید و هر لایه را به نمک دانه‌درشت آغشته کنید و اجازه دهید تا یک‌ساعت به این حالت باقی بماند.

دقت کنید بادمجان‌ها آب نیندازند. بعد از یک‌ساعت، آن‌ها را مجددا بشویید و با دستمال حوله خوب خشک کنید.

2- سیر را خرد و پیاز را چرخ یا رنده ریز کنید و همراه با 2 تا 3 قاشق روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی رنده‌شده یا چرخ‌شده، چند برگ ریحان تازه، نمک و فلفل به‌اندازه کافی به آن اضافه کنید و اجازه دهید که روی شعله کم‌حرارت به‌مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
3- بادمجان‌ها را سرخ کنید و روی کاغذ جاذب یا دستمال حوله آشپزی قرار دهید تا کاملاً روغن‌گیری شود.

4- پنیر موزارلا توپی را برش دهید، تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرفی بشکنید که محتوای آن را نصف سس گوجه‌فرنگی است که در مرحله 2 آماده کردید. سپس مجددا کمی نمک به آن اضافه کنید.

5- یک ظرف پهن و به‌اندازه‌ کافی گود که بتوان در فر گذاشت (قالب تفلون یا سرامیک، ظرف پیرکس،…) بردارید و کف آن را به سس بدون تخم‌مرغ آغشته کنید و بعد، یک لایه منظم بادنجان بچینید و روی آن را با سس آغشته به تخم‌مرغ بپوشانید. سپس 2 تا 3 قاشق پارمیزان رنده‌شده روی سس بزنید، به‌گونه‌ای سطح سس کاملاً با یک لایه پارمیزان رنده‌شده پوشانده شود. در مرحله بعد، چند برگ ریحان و یک لایه پنیر موزارلا ورقه‌شده روی آن بگذارید.

6- به‌همین‌شکل لایه‌های بادمجان، سس و پنیرها را تکرار کنید. آخرین‌لایه بادنجان را با سس بدون تخم‌مرغ بپوشانید.

7- ظرف را درون فر (از قبل گرم شده باشد) قرار دهید و بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد به‌مدت 30 دقیقه بپزد.

بهترین زمان سرو غذا 2 ساعت بعد از بیرون آوردن از فر است اما امکان سرو بعد از حدود 30 دقیقه (مدت زمان لازم برای جدا شدن کامل اولین لایه از ته ظرف) هم وجود دارد.
 
بالا پایین