آرزو داشتم تا اتمامِ روح و جسمم نامم تنها هک شدهی؛ قلبِ مهربانت باشد و تنها من باشم که با یک جان گفتنت هزاران بار جانش تازه شود... .
دوست دارم بدانی ظلمت شبهایم را وهم لبخندت پر نور کرد!
یک شاخه گل سرخ و یک لبخند پر از عشق و خانهی آرزوهای کوچکمان... .
شاخهی خشکیدهی گل سرخ را هر روز میبینم، برای تکرار حداقل یکبارِ لبخندت، دنیا را بدهم کافی است؟
هرشب کنارِ باغچهی کوچک آفتابگردان مینشینم و از تو برای ماهِ بیدار، سخن میگویم، گاهی آسمان هم همراهم شروع به اشک ریختن میکند و آیا پایان آرزوی ما آنقدر تلخ بود؟!
میگفتی پایان قصه نباید تلخ باشد!
سادهتر از من نیافتی که اینگونه دروغ بارش کنی؟
تو که پایانهای تلخ را دوست نداشتی، پس پایان تراژدی قصهی ما چرا؟
لغتنامهی دلتنگی را باید آتش!
جلوی دلتنگی نوشتهاند، عدم حضور کسی چه احمقانه باید با نبودنش کنار آمد و من میگویم نویسندهاش، سنگدلترین موجود دنیاست!
زادهی پاییزم اما انگار به این فصل شاعرانهی پر از تراژدی فوبیا دارم؛
فریادم جز چند قطره اشکِ داغ و شور نمشود و چهقدر مرد بودن سخت است!
آرزوی چندانی نداشتم، موسیقی خندههایش و نرمنرمک باران... .
پاییز انگار بیرحمتر از آنی بود که نرمنرمکش را به ما ببخشد، رعد و برق زد واو ترسید!
یک باغچه رز سفید و چند شاخه آفتابگردان؛
همان گلهایی که دوستشان داشتی و آرزو داشتی روزی در باغچهی دلهای پژمرده بکاریشان... .
دلم پژمرده شده؛ گل نمیکاری؟
به گمانم ماه حوصلهی شنیدن کلمات تکراریام را ندارد؛ کلمههایی که برای من تراژدیترین واژههای عمرم هستند؛ آرزو، عشق، پایان و تلخ کجایشان تکراری است؟
فقط بین هر جملهام چندباری بر زبانم جاری میشوند!
ولی من میگویم شیرینتر از عسل لبخند صورتی رنگی بود، که کنار لبهای همیشه ترک خوردهات نقاشی شده بود؛
طرح لبخندت بتِ این دل شده است، باز میگردانیاش؟
همهی قصهها پایانهایی دارند؛ تلخ و شیرین و... باز!
از پایانهای باز بدم میآید؛ حال که قصهمان پایانش شیرین نیست همان باز را میخواهم؛ از تلخها متنفرم!
حال روزهاست صدای هقهق گلهای باغچه جای لالاییات را برایم پر کرده است؛
دستهایم را جای دستهایت دور تنم حلقه میکنم و با قطرات اشک جای بوسههایت را خیس میکنم؛
صدای جیرجیرکهای باغ را میشنوم، میگفتی جیرجیرکهای که ترانه میخوانند عاشقاند، برایم ترانه میخوانی؟
کاش میشد باری دیگر عشقت را زنده کرده و برایم ترانه بخوانی!
بی تو جهان کوچکم خالیست، آرزوهایم پوچ و لبخندهایم مزهی زهرمار میدهد؛
بیتو زندگی برایم سیاه پوش شده است و من هرشب، خانهی آرزوهایمان را که در کاغذی بیجان اسیر شده است را نوازش میکنم... .
هر بارکه باران میبارد صدای خندههایت را میشنوم؛
بدون من شادی میکنی؟
اما با هر بار باریدن باران من برخلاف تو اشک میریزنم، قطرات اشکم با خطرههای باران همخوانی میکنند و تو باز هم بخند... .
یک بوم نقاشی و یک کلبهی چوبی کنار هزاران درخت... .
میلیونها گل رنگارنگ و آسمانی آبی و صاف و خورشیدی که میخندد؛
دارم آرزوهایمان را نقاشی میکنم، زیبا نیست؟
میخواهم در پاسخ رویاهای شبانهام که همه در تو خلاصه میشوند داد بزنم و بگویم که چهقدر بیتو در این شهر تنها شدهام؛
در هوایی که نفسهای تو نیست نفسم تنگ شده است!
به خیالم که تو هم مرا میطلبی... بیایم؟
اینبار آنقدر محکم در آغوشت میگیرم که در وجودم حل شوی، آنقدر که دیگر بدون من هوس رفتن هم نکنی و این کجایش تلخ است؟
برای استقبالم بیا، من در راه آمدنم دوست دارم اولین چیزی که پس از سفرمیبینم تو باشی با لبخندی بر لب و چشمهایی چراغانی؛
اینبار آرزوهایمان را میسازیم، با یک پایان شیرین و زیبا... .
پایان... .