جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی پای سیب | طرز تهیه “پای سیب” خانگی راحت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام پای سیب | طرز تهیه “پای سیب” خانگی راحت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 99 بازدید, 12 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پای سیب | طرز تهیه “پای سیب” خانگی راحت
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
پای سیب خانگی را با مواد لازمی که ذکر شده اگر درست کنیم حتما می توانیم از طعم بهتری نسبت به مابقی “پای سیب” بهره ببریم.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
پای سیب درست کنید به همین راحتی
مواد لازم پای سیب خانگی
سیب :2 عدد
تخم مرغ :3 عدد
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری سرپر
وانیل :1/2 چایخوری
شکر:1 لیوان سرخالی
شیر :1/3 پیمانه
آرد شیرینی پزی :1/5 پیمانه
کره :100 گرم
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
پای سیب خانگی
مرحله به مرحله تهیه کردن پای سیب خانگی
ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید.سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزد.
در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند.بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم‌کم به مواد زرده مخلوط میکنیم. در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به صورت دورانی آن را هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
سیب های سرد شده را از شهد بیرون بیاوریم.

کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و سیب های پخته شده را روی آن می چینیم مواد کیک را روی سیب ها میریزیم.و قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار میدهیم.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
هیچ‌گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن میشود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
فوت و فن لازم برای بهتر شدن پای سیب
هنگامی که پودر شکر را آماده می کنید، یک عدد دانه ی هل را به آن اضافه کنید و آسیاب کنید تا شیرینی خوش عطر شود.
بعد از چیدن سیب ها به روی خمیر روی آن یک قاشق چایخوری دارچین و نیز مقداری پودر گردو بپاشید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
برای اینکه مزه ی شیرینی را بیشتر احساس کنید بعد از آماده شدن شیرینی می توانید دو قاشق پودر شکر را به روی شیرینی الک کنید.
حتما بعد از زمان پخت شیرینی آن را تست کنید و با فرو کردن یک خلال یا شیرینی مطمئن شوید شیرینی پخته شده. اگر چیزی به چنگال نچسبید یعنی زمان پخت آن کامل است.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
در هنگام درست کردن پای سیب کره باید در تمام مراحل باید استفاده سرد سرد باشد. چون اگر سرد نباشد شل می شود و چربی پس میدهد. همچنین هنگام گذاشتن پای در فر هم کره موجود در خمیر باید خنک باشد، تا شیر محلول در کره زودتر از زمان پخت، بخار نشود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
ناظر آزمایشی
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
Dec
5,470
9,597
مدال‌ها
3
با اضافه کردن کره سرد به آرد، خمیر بدست آمده خال خال هایی از کره دارد، توی خمیر پای این حالت کاملا طبیعی ست.
برای اینکه خمیر پای سفت و لاستیکی نشود آن را فقط در حد مخلوط شدن ورز دهید.
حتما خمیر آماده شده را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
 
بالا پایین