جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی پنجاه غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه انها❤️

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط mohii با نام پنجاه غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه انها❤️ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 166 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پنجاه غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه انها❤️
نویسنده موضوع mohii
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط mohii
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2
غذا امروزه یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی ما است و هر کشوری با توجه به موقعیت جغرافیایی و پیشینه تاریخی خود، دارای فرهنگ غذایی متفاوتی است؛ در این میان بعضی از غذاها در لیست برترین غذاهای دنیا قرار دارند.
وقتی صحبت از غذا می‌شود، ناخودآگاه طعم‌ها و مزه‌های مختلف و غذاهایی که برای ما لذیذ است در ذهن ما تداعی می‌شود. در دنیا غذاهای گوناگونی وجود دارد که بسیاری از آن‌ها شهرت جهانی دارند و در کشورهای مختلف نیز تهیه می‌شوند. مردم هر کشوری به‌تبع عادات غذایی خود، از یک یا دو غذا به‌عنوان بهترین غذای دنیا نام می‌برند. ما در این مقاله قصد داریم لیست غذاهای بین المللی شامل ۵۰ غذای خارجی معروف را به شما معرفی کنیم که در فهرست خوشمزه ترین غذاهای دنیا قرار دارند و از پرطرفدارترین غذاهای دنیا به شمار می‌آیند.
لذت چشیدن طعم لذیذ غذاهای محلی و خیابانی کشورهای مختلف یکی از بهترین تجربه‌هایی است که می‌توان در سفر کسب کرد. شما می‌توانید با دستور پخت و طرز تهیه معروف ترین غذاهای دنیا، این طعم‌های منحصربه‌فرد را در خانه خود خلق کنید و سفری هیجان‌انگیز را به کشور موردعلاقه‌تان تجسم کنید.
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

۱. دوبلین کادل؛ غذای ملی ایرلند​

6A15A7B1-EFEA-4A9F-83FF-FD16EA1FCF7A.jpeg
دوبلین کادل (Dublin Coddle) را می‌توان مشهورترین غذای ایرلند و غذای ملی این کشور دانست. این غذا که با نام خوراک ایرلندی (Irish stew) نیز شناخته می‌شود غذای موردعلاقه نویسندگان سرشناسی چون جاناتان سوییفت و شان اوکیسی نیز بوده است و در آثار جیمز جویس، نویسنده مشهور ایرلندی، به آن اشاره بسیاری شده است. این خوراک لذیذ، ارتباط نزدیکی با دوبلین، پایتخت کشور ایرلند، دارد.
غذاهای ایرلندی ریشه در تاریخ و سنت‌های دیرینه این کشور دارد که تلفیقی از آشپزی انگلیسی و اسکاتلندی است. دوبلین کادل، یک خوراک آرام‌پز و متشکل از سوسیس، کالباس بیکن و سیب‌زمینی است. ترکیب این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت به خوراکی بی‌نظیر و منحصربه‌فرد منجر خواهند شد. یک کاسه خوراک کادل، مانند یک آغوش گرم است، وقتی در عصری سرد، خیس از باران به خانه باز می‌گردید. این غذای لذیذ، سرما را از تن شما می‌گیرد، همان سرما و لرزی که شاید نشستن کنار آتش یا بخاری هم نمی‌تواند آن را گرم کند.

دوبلین کادل (Dublin Coddle) یک خوراک سنتی ایرلندی و غذای موردعلاقه نویسندگان سرشناسی چون جاناتان سوییفت و شان اوکیسی بوده است و در آثار جیمز جویس، نویسنده مشهور ایرلندی، به آن اشاره بسیاری شده است. این خوراک لذیذ، ارتباط نزدیکی با دوبلین، پایتخت کشور ایرلند، دارد. در ادامه طرز تهیه و دستور پخت این غذای محلی محبوب را به شما آموزش می‌دهیم.

دوبلین کادل چیست؟​

کادل، یک خوراک آرام‌پز و متشکل از سوسیس، کالباس بیکن و سیب‌زمینی است. ترکیب این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت خوراکی بی‌نظیر و منحصربه‌فرد به شما ارائه خواهد داد که برای گرم‌شدن در شب‌های سرد زمستانی و عصرهای خنک پاییزی و بهاری، بدون شک، انتخابی فوق‌العاده و آسان است.

مواد لازم​

برای ۴ نفر​

  • ۲۸۵ گرم سوسیس خالص گوشت با کیفیت
  • ۲۰۰ گرم کالباس خشک گوشت
  • ۲ عدد پیاز متوسط پوست‌کنده و خردشده در قطعه‌های بزرگ
  • ۴ عدد هویج بزرگ پوست‌کنده و خردشده در قطعه‌های بزرگ
  • سه چهارم لیوان آب گوشت
  • ۸ عدد سیب‌زمینی متوسط پوست‌کنده، خرد شده به چهار قسمت مساوی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۳ قاشق چای‌خوری جعفری خردشده
  • نان، برای سرو غذا


دستور پخت​

۱. سوسیس‌ها و کالباس‌ها را تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند، با شعله ملایم، حرارت دهید.

۲. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

۳. پیازها و هویج‌ها را در کف ظرف مناسب برای فر، بچینید.
۴. کمی نمک و فلفل و نصف جعفری خردشده را روی آن‌ها بریزید و سپس آب گوشت را اضافه کنید.

۵. سوسیس‌ها را روی سبزیجات بچینید، سپس سیب‌زمینی‌ها و کالباس‌ها را در لایه‌های بعدی قرار دهید.

۶. بقیه جعفری را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
۷. روی آن را با فویل بپوشانید و به‌مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

۸. پس از یک ساعت، در یا پوشش روی خوراک را بردارید و به‌مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

۹. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را با تکه‌های نان سوخاری‌شده یا خشک سرو کنید. معمولا تکه‌های نان را مانند آبگوشت در کادال، تیلیت می‌کنند.
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

۲. ساراواک لاکسا؛ غذای سنتی مالزی​

78E2E76D-B8FE-408E-BF21-C7EFBA49AE5E.jpeg
«لاکسا» (Laksa) به طیف وسیعی از انواع سوپ رشته تند گفته می‌شود که در کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی، سنگاپور، اندونزی و تایلند پخته می‌شوند. ساراواک لاکسا نوعی از این سوپ است که در استان ساراواک در مالزی پخته می‌شود و از معروف‌ترین غذاهای مالزی است. این سوپ از نودل برنج یا رشته‌فرنگی، شیر نارگیل و گوشت مرغ، ماهی یا میگو، به‌همراه ادویه‌های تند و آتشین از جمله سس بسیار تند قرمزی به نام «سامبال» (Sambal) و تمبر هندی، تهیه می‌شود.
این غذا با طعمی آتشین و پر ادویه، بسیار لذیذ و هوس‌برانگیز است و مردم مالزی معمولا آن را در وعده صبحانه و برای شروع روز صرف می‌کنند. برخی از افراد برای لذیذتر کردن این سوپ ، سس قرمز بسیار تندی به نام سامبال یا آب پرتقال به آن اضافه می‌کنند.

ساراواک لاکسا چیست؟​

لاکسا، نوعی سوپ نودل متداول در شبه‌جزیره مالایا است که ترکیبی از آشپزی چینی و آشپزی مالایایی به شمار می‌آید. این غذا از نودل برنج یا رشته‌فرنگی و گوشت مرغ، میگو یا ماهی، شیر نارگیل به‌همراه ادویه‌های تند از جمله سس بسیار تند قرمز به نام «سامبال» (Sambal) و تمبر هندی، تشکیل ‌می‌شود.
ساراواک لاکسا، با طعمی تند و خوشایند، پر ادویه، بسیار لذیذ و وسوسه‌کننده، بهترین غذا برای شروع روز است. ساراواکی‌ها (ایالتی در مالزی)، معمولا زمانی که از جزیره بورنئو دور هستند، این غذا را هوس می‌کنند و می‌پزند. ساراواک لاکسا معمولا برای صبحانه سرو می‌شود.

لاکسا دارای انواع متعددی است و در کشورهای مختلفی چون مالزی، سنگاپور، اندونزی و جنوب تایلند طبخ ‌می‌شود. ساراواک لاکسا، یکی از لذیذترین غذاهای جزیره بورنئو در مالزی محسوب ‌می‌شود و ظاهر آن، یک سوپ کاری مانند قرمز است.

مواد لازم​

برای ۲ نفر​

  • ۸ لیوان آب
  • خمیر لاکسا
  • ۸ عدد میگو بزرگ
  • ۲-۳ لیوان آب مرغ
  • نصف لیوان شیر نارگیل
  • ۲-۳ عدد تخم‌مرغ
  • کره، برای سرخ کردن
  • ۲ مشت نودل برنج یا رشته‌فرنگی
  • ۱ مشت جوانه لوبیا
  • ۱۱۰ گرم سی*ن*ه مرغ پخته خردشده
  • برگ گشنیز
  • ۱ عدد لیمو

مواد اولیه برای تهیه خمیر لاکسا​

  • ۵ عدد فلفل چیلی قرمز خردشده
  • ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
  • سه چهارم قاشق چای‌خوری زیره سبز
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق چای‌خوری پوست لیموی تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل یا ریشه جوز هندی خردشده
  • ۶ عدد بادام هندی، فندق یا بادام زمینی
  • ۳ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری سس صدف یا سس ماهی تایلندی یا سس میگو (میگوی خشک‌شده)
  • ۲-۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ مشت برگ و ساقه جعفری تازه
  • ۲ قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای و دو قاشق غذاخوری آب لیمو


طرز تهیه خمیر لاکسا​

رمز خوشمزه شدن ساراواک لاکسا، تهیه خمیر لاکسا است که قبل از شروع مراحل پخت، باید آماده شود. برای درست کردن خمیر لاکسا در ابتدا تمام مواد ذکر شده، به غیر از روغن را در غذاساز بریزید و باهم مخلوط کنید تا زمانی که یک خمیر یکدست به دست بیاید. سپس ترکیب به‌دست‌آمده را در کمی روغن در حرارت ملایم سرخ کنید تا طعم آن‌ها قوی‌تر شود. شما می‌توانید این خمیر را در یک ظرف دربسته به‌مدت یک هفته در یخچال نگه‌داری کنید.

دستور پخت​

۱. در یک قابلمه، آب را بجوشانید و سپس خمیر ساراواک لاکسا را به آن اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار، به‌مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، این مخلوط را هم بزنید.

۲. در یک قابلمه جداگانه، میگوها را در آب مرغ بجوشانید تا کاملا پخته شوند. سپس آن‌ها را در بیاورید و به‌صورت طولی برش بزنید.

۳. آب مرغ را به قابلمه حاوی خمیر ساراواک لاکسا بیفزایید. برای چند دقیقه، روی حرارت کم این مخلوط را بجوشانید.

۴. مایع حاوی آب مرغ و خمیر ساراواک لاکسا را از یک الک رد کنید تا هر ذره جامدی از آن جدا شود. مایع به‌دست‌آمده را در یک قابلمه دیگر بریزید و بجوشانید.

۵. شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و این مخلوط را هر چند دقیقه یکبار، روی حرارت هم بزنید.

۶. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و سپس در کمی کره سرخ کنید تا یک مخلوط املتی شکل نازک شکل بگیرد. سپس آن را با برش زدن به چند تکه تقسیم کنید.

۷. نودل‌های برنج یا رشته‌فرنگی را در آب گرم بریزید تا کمی نرم شوند، سپس آن‌ها را به‌مدت سه دقیقه در آب جوش بریزید. نودل‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید و در دو کاسه سایز متوسط بریزید.


۸. سی*ن*ه مرغ پخته خردشده، املت تخم‌مرغ، میگوهای برش‌زده و جوانه لوبیا را روی نودل‌ها بریزید.

۹. از ترکیب آب مرغ و خمیر لاکسا داخل این کاسه‌ها بریزید تا روی نودل‌ها را بپوشانند.

۱۰. کار خود را با تزئین برگ گشنیز خردشده و ریختن چند قطره آب لیمو تمام کنید.
 
موضوع نویسنده

mohii

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
392
506
مدال‌ها
2

۳. بورک؛ غذای خیابانی مشهور منطقه بالکان​

10E02403-3669-43E6-B373-86859E4F3AF9.jpeg
بورک با بافتی برشته اما نرم، یکی از غذاهای خیابانی لذیذ و خوشمزه است. بورک، متشکل از یک نوع خمیر نان یا شیرینی به نام خمیر فیلو است و داخل آن با مواد گوناگونی مانند پیاز، گوشت گاو، گوسفند، مرغ یا ماهی، تخم‌مرغ، انواع ادویه و سبزیجات دیگر پر می‌شود. بورک گوشت از معروف‌ترین انواع بورک به شمار می‌آید که یک غذای مدرن با گوشت است. از دیگر انواع معروف بورک می‌توان به بورک اسفناج و بورک پنیر اشاره کرد.

این غذا، بسیار خوش‌طعم و سیرکننده است و آن را می‌توان به‌صورت سرد یا گرم سرو کرد، بهترین حالت خوردن آن، درست همان زمانی است که از فر بیرون می‌آید. بورک از غذاهای مشترک در میان کشورهای منطقه بالکان یعنی یونان، رومانی، بوسنی و هرزگوین، صربستان، بخش اروپایی ترکیه، مونته‌نگرو، اسلوونی، کرواسی، بلغارستان و آلبانی به شمار می‌آید. بورک در کشور بوسنی و هرزگوین به‌شکل مارپیچ در سینی‌های بزرگ، تهیه می‌شود.

بورک چیست؟​

بورک با بافتی برشته اما نرم، دلچسب و در عین حال پر از ادویه، یک غذای خیابانی لذیذ و خوشمزه منطقه بالکان است. این غذا، بسیار خوش‌طعم و سیرکننده است و انرژی لازم برای گشت‌و‌گذار در دهکده‌های کوهستانی یا بازارهای شهری را برای شما فراهم خواهد کرد. بورک، همچنین گزینه‌ای عالی برای گذراندن روزی کلافه‌کننده در قرنطینه و در حالی که دورکاری می‌کنید، به شمار می‌آید.

مواد لازم​

برای ۴ نفر

  • سه عدد پیاز نگینی خردشده
  • ۷۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده گاو یا گوسفندی
  • یک قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین
  • یک قاشق غذاخوری فلفل شیرین
  • نصف قاشق چای‌خوری دارچین
  • چهار ورقه خمیر فیلو یا یوفکا (خمیر بسیار نازکی که به‌صورت آماده در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد)
  • یک چهارم لیوان کره آب‌شده یا روغن زیتون
  • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده (اختیاری)
دستور پخت:
۱. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

۲. پیازها را سرخ کنید تا کاملا نرم و کاراملی رنگ شوند.

۳. گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت قهوه‌ای و بافت آن، ترد شود به سرخ‌کردن ادامه دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که آب گوشت تمام شود.
۴. ماهیتابه را از روی گاز بردارید و سپس پاپریکا، دارچین و فلفل شیرین را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و اجازه دهید تا گوشت خنک شود.

۵. یک ورقه خمیر یوفکا را روی تخته‌ای قرار دهید و روی آن را با کره آب‌شده یا روغن زیتون، چرب کنید.

۶. یک‌چهارم مخلوط گوشت را در یک لبه خمیر یوفکا پخش کنید.

۷. ورقه خمیر را بپیچید تا به‌شکل یک لوله بلند، دور مخلوط گوشت و پیاز، در بیاید، سپس این خمیر لوله‌ای ‌شکل را به‌صورت مارپیچ، شبیه به «صدف حلزون» بپیچید. این کار را سه بار دیگر با باقی‌مانده مخلوط گوشت و پیاز، تکرار کنید.

۸. روی آن‌ها را با کره یا روغن چرب کنید. در این مرحله می‌توانید به‌صورت اختیاری از تخم‌مرغ هم‌زده برای مالیدن روی لوله‌های خمیری استفاده کنید. سپس آن‌ها را داخل فر قرار بدهید.

۹. خمیر یوفکا را به‌مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند. به‌جای مخلوط گوشت و پیاز می‌توانید از ترکیب پنیر فتای خردشده، جعفری و شوید یا اسفناج سرخ‌شده به‌همراه پیاز نگینی خردشده و شوید استفاده کنید.


 
بالا پایین