جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 455 بازدید, 17 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله سوم

مواد را از یخچال خارج کنید و به اندازه یک گردو از گوشت بردارید و در دست گرد کنید. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن، گوشت قلقلی‌ها را درون روغن سرخ کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
در انتها وقتی گوشت‌ها سرخ شدند مخلوط پیاز داغ مرحله قبل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه کوکوی گیلانی با مرغ را بخوانید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کرده‌اید روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. در حین جوشیدن کف روی برنج را بگیرید و برنج را آبکش کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
سپس کف قابلمه روغن ریخته و ته‌دیگ مورد نظر را قرار دهید. روی ته‌دیگ یک لایه برنج، مقداری از پیازهای درسته سرخ‌شده و کمی گوشت قلقلی قرار دهید و در آخر روی آن زعفران بریزید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
این کار را مجدد تکرار کنید تا گوشت، برنج و پیاز تمام شود. سپس برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
بعد از پخت برنج را در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با چند تکه گوشت قلقلی و چند برگ گشنیز تزیین کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
نکات کلیدی در تهیه پیاز پلو

می‌توانید برنج را جداگانه هم دم بگذارید و در هنگام سرو روی مواد پیاز و گوشت قلقلی بریزید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
تهیه پیاز داغ و مخلوط کردن آن با گوشت قلقلی اختیاری است.


می‌توانید به جای آرد نخودچی از آرد یا پودر سوخاری استفاده کنید.
 
بالا پایین