جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی پیتزا ایتالیایی مرغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام پیتزا ایتالیایی مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 209 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پیتزا ایتالیایی مرغ
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
حتما برای شما هم بارها پیش آمده است که مرغ پخته شده را از یک وعده غذایی اضافه بیاورید و به دنبال دستور غذاهایی باشید که برای وعده‌های بعدی از این مرغ استفاده کنید. در این دستور با یک راه حل خوشمزه و ساده برای استفاده از مرغ‌های باقی مانده از وعده‌های قبلی در خدمت شما هستیم: پیتزا ایتالیایی مرغ.

پیتزا مرغ ایتالیایی در کمتر از یک ساعت و با موادی که به راحتی در دسترس هستند آماده می‌شود و انتخابی خوشمزه برای نهار، شام، و یا عصرانه شما خواهد بود. اگر در منزل کودکانی دارید که به آشپزی علاقمند هستند و دوست دارند در تهیه غذا با شما همکاری کنند، پیتزا یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آشپزی با دلبندان کوچک شماست
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا 1 عدد
مرغ پخته شده 1 پیمانه
قارچ 1 پیمانه
پنیر موزارلا 1 1/2 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
368کالری

10.6 گرم چربی

4.5 گرم فیبر

16.5 گرم پروتئین

49.1 گرم کربوهیدرات
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
مرحله اول:
دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مرغ پخته شده را قطعه قطعه کنید و روی سینی فر قرار دهید. روی مرغ‌ها به مقدار کافی آبلیموی تازه بچکانید و نمک، فلفل و پودر سیر بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید برای مزه‌دارتر کردن مرغ، مقداری کره هم کنار مرغ‌ها قرار دهید.


مرحله دوم:
قارچ‌ها را خرد کنید و روی آن‌ها به مقدار کافی روغ زیتون بپاشید. قطعات قارچ را یا در کنار مرغ‌ها، یا در سینی جداگانه، داخل فر قرار دهید. سینی مرغ و قارچ را به مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب برشته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و گوشه‌ای بگذارید تا خنک شود.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
مرحله سوم:
فر را تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پیتزا را روی یک سینی فر قرار دهید و به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا کمی بپزد. در این مرحله خمیر پیتزا باید کمی سفت شود و به خود رنگ بگیرد.

مرحله چهارم:
خمیر پیتزا را از فر خارج کنید. روی سطح خمیر لایه نازکی سس گوجه فرنگی و روغن زیتون بمالید و کمی پنیر موزارلا بپاشید. سپس قارچ و مرغ را روی سطح خمیر پخش کنید و روی آن‌ها را با یک لایه پنیر موزارلا بپوشانید.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
مرحله آخر:
پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح پنیر و خمیر پیتزا برشته شوند. اگر می‌خواهید خمیر پیتزای تردتری داشته باشید، بعد از اینکه پنیر روی سطح پیتزا آب شد تنظیمات فر را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی حالت گریل قرار دهید. بعد از آماده شدن پیتزا سینی را از فر خارج کنید و به مدت 5 دقیقه گوشه‌ای بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله روی سطح پیتزا کمی ریحان و جعفری خرد شده بپاشید. پیتزا مرغ و قارچ شما آماده است، نوش جان!

mush-chick.jpg
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
نکات کلیدی تهیه پیتزا ایتالیایی مرغ::

– در صورت تمایل می‌توانید به پیتزا مرغ و قارچ خود زیتون، فلفل دلمه خرد شده، پیاز حلقه حلقه شده، و یا کمی ذرت هم اضافه کنید.

– برای تهیه سس مخصوص پیتزا مرغ و قارچ ، 3 قاشق غذاخوری کره را داخل ماهیتابه آب کنید. 1 حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت دهید. 3 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس 1 پیمانه خامه و 1/2 پیمانه پنیر پارمزان به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. در انتها برای مزه‌دارتر کردن سس، به میزان تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.
 
بالا پایین