جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ترجمه شده پیشخدمت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط baran-83 با نام پیشخدمت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 79 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع پیشخدمت
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
کتاب «پیشخدمت» با عنوان انگلیسی «The Maid» اثر نیتا پروز اولین بار سال ۲۰۲۲ منتشر شد و نیتا پروز آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب بی‌نظیر یکی از ده کتاب برتر سال Reader’s Digest، دهمین کتاب معمایی پرفروش در سایت آمازون، برترین رمان سال به انتخاب The Washington Post، بهترین کتاب معمایی سال ۲۰۲۲ به انتخاب خوانندگان سایت گودریدز و جزو پرفروش‌ترین‌های نیویورک‌تایمز است.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
کتاب «پیشخدمت» روزهای قبل از مرگ آقای بلک را از دیدگاه اول‌شخص زنی ۲۵ ساله به نام «مولی» دنبال می‌کند. او به‌عنوان خدمتکار در یک هتل تونی در شهری ناشناس کار می‌کند که جایی در آمریکای شمالی قرار دارد. او هویت خود را از طریق شغل خود تعریف می‌کند و با پیروی از توصیه‌های مادربزرگ مرحومش، پویایی‌های اجتماعی را دنبال می‌کند.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
مولی با شخصیت غیراجتماعی خود با بسیاری از کارکنان هتل کمی متفاوت است، زیرا به نظر می‌رسد اوتیسم دارد؛ او در خواندن حالات چهره و درک نشانه‌های اجتماعی مشکل دارد. درواقع مادربزرگش دنیا را برای او تفسیر می‌نمود و آن را در قوانین ساده‌ای تدوین می‌کرد که مولی می‌توانست بر اساس آن زندگی کند.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
یک روز، با پیدا شدن جسد یک سرمایه‌دار ثروتمند در یکی از سوئیت‌هایی که او قرار است تمیز کند، زندگی یکنواختش به‌طورکلی زیرورو می‌شود. مولی قبل از اینکه بفهمد چه اتفاقی افتاده است، رفتار غیرمعمولش نسبت به بقیه‌ی کارکنان آنجا باعث می‌شود پلیس او را به‌عنوان مظنون اصلی خود در نظر بگیرد. اما واقعا در آن اتاق هتل چه اتفاقی افتاد؟ آیا مولی به خاطر کاری که انجام نداده دستگیر خواهد شد؟ آیا قاتل اصلی دستگیر می‌شود؟

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
کتاب «پیشخدمت» رمانی است که به دو قسمت تقسیم شده است؛ قسمت اول پر از هیجان و رمز و راز است زیرا مولی را در حال انجام کارهای ناخوشایند اجتماعی می‌بینید و نیمه‌ی دوم کتاب از جهاتی دیگر مهیج بوده زیرا مولی باید هر طور شده مشکلاتی که بدر آن قرار گرفته را حل کند.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
در بخشی از کتاب «پیشخدمت» می‌خوانیم:
«غلط نکنم چون با فهم حالات بقیه مشکل آخرین نفرم که به دور همی‌ها و جشن‌ها دعوت می‌شوم با اینکه عاشق هستم. ظاهراً مکالمه‌های ناجوری را شروع می‌کنم و اگر شایعه‌ها را باور کنیم، دوستی هم سن و سال خودم ندارم بخواهم منصف باشم این یکی حقیقت دارد. هیچ دوست و رفیق هم سن و سالی ندارم و ازاین‌جهت کلا تعداد انگشت‌شماری دوست با هر سنی دارم.
اما وقتی‌که هنگام کار یونیفرم را تنم می‌کنم با همه‌چیز جفت‌وجور می‌شوم بخشی از دکوراسیون هتل می‌شوم مثل کاغذدیواری سیاه‌وسفید راه‌راهی که راهرو و اتاق را مزین کرده با یونیفرم و تا زمانی که دهانم را بسته نگه دارم می‌توانم هرکسی بشوم. ممکن است در صف متهم‌های پلیس مرا ببینی و نتوانی شناسایی‌ام کنی، حتی اگر در یک روز ده بار هم از کنارم گذشته باشی.»

بالا پایین