جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی پیشنهادهایی برای نوشتن دیالوگ / از کتاب «یک سال تا نویسنده شدن»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام پیشنهادهایی برای نوشتن دیالوگ \/ از کتاب «یک سال تا نویسنده شدن» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 255 بازدید, 29 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع پیشنهادهایی برای نوشتن دیالوگ \/ از کتاب «یک سال تا نویسنده شدن»
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
پرسید: «به ترتیبی که داخل سوپ ریخته میشن چیده شدن؟»

- «نه قربان.»

مکث کردم. نمی‌توانستم بگویم چرا سبزیه‌ا را به آن شکل خاص قرار داده بودم. من فقط آنها را به شکلی گذاشته بودم که فکر می‌کردم مناسبشان باشد اما میترسیدم که چنین چیزی را به یک مرد متشخص بگویم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
او درحالی‌که به شلغم‌ها و پیازها اشاره می‌کرد، گفت: «این طور که معلومه سفیدها رو جدا کردی. کنارشون هم نارنجی‌ها و بنفش‌ها رو سوا کردی. کنار هم نیستن.» او تکه‌ای کلم قرمز و یک قطعه هویج برداشت و آنها را مانند تاس در دستش تکان داد.
من به مادرم نگاه کردم و او به آرامی سر تکان داد

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
- «رنگها وقتی کنار هم باشن، با هم می‌جنگن قربان.»

او ابروهایش را بالا برد گویی منتظر چنین جوابی نبود. پرسید: «یعنی پیش از درست کردن سوپ وقت زیادی رو صرف تزیین سبزی‌ها می‌کنی؟»

با دستپاچگی جواب دادم: «اوه، نه قربان»

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
نمی‌خواستم فکر کند تنبل و بیکار هستم.
خواننده مجذوب این صحنه می‌شود. در این آشپزخانه، ما به دیالوگ میان ورمیر با لحن تحكم‌آمیزش و گریت گوش می‌کنیم که فروتن، اما زیرک است و شاهد برانگیختگی و هیجان میان این دو هستیم.
در این یک صفحه دیالوگ، سایه‌روشن‌های توصیفی و گفت‌وگوی بی‌آلایش و صادقانه‌ای انجام شده که جو کل رمان را رقم می‌زنند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
این گزیده، نمونۀ خوبی از سه نوع دیالوگ است: مستقیم، غیرمستقیم و پنهان.
• دیالوگ مستقیم: دو یا چند شخصیت، در حال صحبت رو در رو و مستقیم با همدیگر هستند. این دیالوگ‌ها نیاز به علامت نقل قول (گیومه) دارد. مرد می‌پرسد: «داشتی اینجا چی کار می‌کردی گریت؟». «سبزی خرد می‌کردم قربان، برای سوپ.»

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
دیالوگ مستقیم میان ورمیر و گریت ادامه می‌یابد و در میان آن، جابه‌جا مکالمات غیرمستقیم و پنهان نیز آمده است.
• دیالوگ غیرمستقیم: معمولاً شخصیتی با خودش صحبت می‌کند یا چیزی را، بدون استفاده صریح از واژه‌ها، بیان می‌کند. در این حالت نیازی به علامت گیومه نیست مگر آنکه شخصیت با صدای بلند صحبت کند؛

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
مثلا در اینجا گریت چیزی را بدون ادای کلمه‌ای بیان میکند: «از این سؤال تعجب کردم، اما می‌دانستم که نباید چیزی بروز بدهم.» و چند خط بعد، «نمی‌توانستم بگویم چرا سبزی‌ها را به آن شکل خاص قرار داده بودم.» گفت‌وگوی غیرمستقیم دیگری نیز آمده است که خواننده را بدون واسطه آگاه و جو را پررنگ‌تر می‌کند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
دیالوگ پنهان: شامل همه چیزهای دیگر در یک دیالوگ است. حرکات سر و دست، مکث‌ها، تکرارها، نگاه‌های کوتاه، حاشیه‌گویی‌ها و کلماتی که ادا نمی‌شوند. این زیرمتن است که در پسِ متن اصلی جریان دارد و معمولا تأثیرگذارتر از دیالوگ‌هایی است که به زبان آورده می‌شوند. ورمیر انگشتش را روی میز می‌زند،

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
شلغم و هویج را مانند تاس تکان می‌دهد، ابروهایش را بالا می‌برد. هر کدام از این حرکات توجه گریت را جلب می‌کند، همان‌طور که توجه خواننده را جلب می‌کند. لحن و رفتارش تحکم‌آمیز است. به او گوش کنید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
عناصر یک دیالوگ خوب

به طور خلاصه، دیالوگ خوب تأثیرش را از راه معرفی شخصیت‌ها و پیش بردن طرح داستان به‌طور هم‌زمان می‌گذارد. در گزیده کتاب «دختری با گوشواره مروارید» این کار به شکلی بی‌نقص انجام شده است. خواننده ورمیر و گریت و نیز رابطۀ بعدی آنها را می‌سنجد.

بالا پایین